| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Co to je, sakra, za krá.u?!

 Příspěvky 110 z 67 [Dalších 57 >>]
Markéta s párkem
  • 
9.2.2010 15:33:57
Taky mě štve, když lidi v zimě nadávají na sníh a v létě na horko.

My, když jedeme někam autem, vždycky se snažíme mít rezervu benzínu, abychom při případném čekání (nehoda, zácpa), mohli topit. A samozřejmě vodu, jídlo a teplé oblečení. Ale nevím, jestli měla autorka po nehodě auto schopné topit, když ne, tak opravdu těžká volba. Gratuluji, že se našel někdo, kdo pomohl, tedy podle mého normální člověk, protože pomáhat si, by mělo být normální.
5.2.2010 19:40:30
Jéjda, to bylo hezký s hezkým koncem. Ať už jste vyjeli proto anebo pro ono, důležitý je že to má hezký konec.
Poučení pro mě je v tom že si pořídím více vestiček i pro dítko a děkuji moc pánovi který byl tak hodný a paní pomohl. Já se taky snažím pomoc když vidím nekoho v nouzi nekoukám na peníze ale na to abych byla člověkem.
andy +3
  • 
1.2.2010 8:52:36
Na policii se musi cekat v pripade, ze jedno auto je sluzebni, a to autobus vetsinou byva....
30.1.2010 16:30:03

Jo, tak to se mi taky stalo. :-( A zrovna jako na potvoru miminko celý den nekopalo. Nakonec jsem odešla dřív z práce a šla na kontrolní UTZ. Vše bylo ok. Ale dcerka mi teda někdy přijde jak praštěná. ~;)
Pett* (děti 2004, 2006, 2010)
29.1.2010 0:38:22
u nás to město vyřešilo vskutku šalamounsky, investovalo jistě nemalé prostředky do informačních cedulek "chodník se v zimě neudržuje" a ty rozmístilo po celém městě. To je přeci bezva nápad, ne ?
Sisi + 2 + bříško
28.1.2010 14:18:09
No, tak my jsme z Moravy a se sněhem tady máme taky problémy, lépe řečeno s jeho odklízením. Chlapci z technických služeb se hřejou pěkně v teploučku a čekají, až kalamitní stav pomine. To mi řekli, když jsem tam volala, že už nemáme 3 dny protáhnutou cestu. V televizi říkají, jak jsou silničáři už unaveni, ale vidím, že jak kdy a hlavně jak kde, že?
28.1.2010 11:52:00
Takových je mnohem víc. Vloni jsme zastavili na krajnici, protože nám uletěl stěrač a strašně lilo. S dětmi jsme ho hledali, i když jsem věděla, že s minimálním úspěchem, jen jsem prostě nevěděla, co mám dělat a jak dojedu. V tom lijáku snad do 5ti minut zastavilo 10 aut s tím, co se děje, jestli nechceme někam odvézt a pak se věci ujal jeden, který se mi dokonce omluvil, že nemá náhradní stěrač /jako kdyby to byla jeho chyba/, stěrače nějak upravil a zpřeházel a volný rameno chtěl odmontit, protože to ale neuměl, tak vyhledal hadr, kterým to obalil, abych si neodřela sklo.
Když jsme jeli s manželem, čtyřletým a mimčem, tak nám prostě přestalo jet auto, z ničeho nic. Ani jsem nemusela stopovat, jen viděli, že se k tomu chystám a zastavili a odvezli nás.
Když jsem nedávno hupsla autem do příkopu, každý auto, co jelo kolem /oběma směry/ zastavilo a řidiči se ptali, jestli něco nepotřebuju a nabízeli pomoc/. Jedno jediný auto za celou dobu nezastavilo - a to byla nějaká madame s jinou madame.
Ale to jsou jen zlomky, s ochotou lidí se setkávám často. Nebojím se požádat a jsou jen vyjímky, kdy mě někdo odbyl.
Sice často na lidi nadávám, ale naštěstí jsou ve většině hodní a ochotní, dokonce se mi zdá, že čím dál víc. Ale hulváti a blbci nevymřeli, to zas jo.
28.1.2010 0:10:12
Stala se mi podobná věc. Já, venkovanka, jsem musela dojíždět poslední měsíc těhotenství na kontroly do nemocnice vzdálené 30 km. Autobusy od nás jezdí sporadicky, takže jako obvykle autem. Manžel hlídal doma dvouletého syna a já jsem hrdě vyrazila v 38. týdnu na kontrolu. No, co - s prvním mimčem jsem řídila až do porodu. Jen mi uniklo, že prvorozený přišel na svět v květnu. Tentokrát byl konec února a sněhu o dost víc, než v květnu. Dopadla jsem podobně. Přede mnou se v kopci zasekl kamion a já musela zastavit a už jsem se nerozjela. Jen jsem seděla v autě, 10 km od domova, břicho pěkně opřené o volant a mohla jsem jen volat - přijeďte si pro mě. Naštěstí i mě se ujal jeden hodný pán, co se zasekl kousek níž v kopci a pomohl mi auto roztlačit a otočit do protisměru. Dodnes na něj vzpomínám. Domů jsem dojela s velkou oklikou a v infarktovém stavu. Na další kontrolu už jsem nejela, do týdne se vyklubal náš druhý syn. Asi už toho adrenalinu měl plný zuby.
27.1.2010 23:38:20
začátek mi teda nějak uniká, ale jinak hezky a dojemně napsáno

Akorát mě teda trochu zarazil názor XENY ohledně financí a využívání peněz na zimní službu. Moc by mě zajímal její zdroj.

Také mám "zdroje" - a teda skutečnost je opravdu úplně jiná. Ale je to možná záležitost okresu, firmy....

Je to těžké, je jasné, že se vždy bude nadávat na silničáře, dělá se to od nepaměti. Ale někdy by se měl člověk nejdříve zamyslet u sebe.... A ne všichni silničáři jsou bez mozku, jak tu bylo psáno. Najdou se i odpovědní a študovaní.
magggi synáček z léta09
27.1.2010 23:16:48
~R^ ~t~ ~t~
 Příspěvky 110 z 67 [Dalších 57 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.