| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Lego diskriminuje!

 Příspěvky 110 z 222 [Dalších 212 >>]
Valkýra
28.1.2010 18:53:40
Tak jsem specielně pro Mystika našla ten původní obrázek v ikonce. No, lascivní je, sladká moc ne~t~
  • 
23.1.2010 13:22:13
My jsme si v duplu, postupem času vytvořily svoji rodinu, takže maminka, tatínek, babi, děda, a tři caparti, holka a dva kluci, jmenují se stejně jako my a děti si s něma moc rády hrají, taky máme i nějaké navíc... Bořka, paní zvěrolékařku...Chodíme na výlety, do ZOO... Děti pomáhají sobě i mamince. A děti si s tím krásně vystačí. Figurky zvlášt jsem přikupovala na MMB.
19.1.2010 0:07:59
Dědeček i babička tam jsou (oba šedovlasí). Ale starší figurky byly mnohem jednodušší, moje sestra před více než 25 lety měla k Duplu dokonce figurky bez nožiček a ručiček (že by to byli ti požadovaní invalidé~t~?), mě přes dlouhodobý pobyt v tehdejším SRN v předškolním věku Duplo minulo úplně (že by snad v té době ani nebylo?).
VERI + V6/08 + bříško
17.1.2010 20:47:18
Trochu přehnaná ne??~d~
No my máme paní ošetřovatelku, maminku a holčičku.. pak mimino u kterého těžko říct, co to je a pk tátu a chlapečka.. takže u nás převládají ženy ~y~ záleží, co jste koupili :-) hihi
Horama
17.1.2010 17:46:28
Jak je něco zažité dlouhá staletí, musí to tak už zůstat, že? Dlouhá staletí byla taky Země placatá a Slunce se točilo kolem ní. ~t~ Možná v příští generaci všichni muži, co neumí aspoň uvařit vajíčko, umřou hlady. ~t~~t~
16.1.2010 22:56:37
To jsem nevěděla, že se dají figurky koupit zvlášť~;((. Já jsem takhle tři sady kupovala vyloženě kvůli doplnění naší rodiny - kloučka v kšiltovce, dědečka a babičku (tatínek je strojvůdce z mašinky a maminka od ZOO - jelikož jsem kdysi sama po téhle práci toužila, nijak mě to nepohoršilo~b~). Jinak v Duplu máme taky chlapů víc (dokonce i černocha~j~), ale ženské máme minimálně 4 - zmíněnou maminku, holčičku z farmy (než jsme sehnali legového kloučka, hrála nám našeho staršího~2~)), zmíněnou babičku a 1 nebo 2 prodavačky. Starší syn ale momentálně staví nejraději celé dny legové domečky a u těch žádné figurky nejsou, tak ty jsou genderově v pořádku~g~.
Mně spíš vadí, že figurky kluků jsou všechny stejné - máme už sice shodou okolností 2, ale díky tomu moji "legoví" synové vypadají stejně~:(.
15.1.2010 22:32:07
S tím souhlasím.
Helena, tři dospělé děti
  • 
15.1.2010 19:03:27
No teda opravdu mě pobavilo, jaké máte starosti. Naše generace vyrostla na modelu tatínek - macho, živitel rodiny, a maminka - děti, sporák. Nemyslím, že by to na nás mělo v současnosti nějaký vliv. Kromě toho, těm vašim dětem je to úplně fuk, nekomplikujte jim život hledáním problémů, tam kde nejsou, a nechte je v klidu hrát. Oni už si v životě svou roli najdou.
Horama
15.1.2010 10:30:08
Tak s tebou bych souhlasila. Výrazně silová povolání fakt jsou jen pro pár ženských, na které ještě bude okolí nahlížet s nedůvěrou. :-) Ale naprostou většinu činností bych nedělila na obecně mužské či ženské, i když je jasné, že v rodině si je vždycky nějak rozdělíme. Jenže to je podle kritéria schopností, ne podle stereotypů. (Např. mám závrať, tak mám zakázáno mýt okna, ale není důvod, proč bych si nemohla smontovat nábytek.)
Romana Plocová
  • 
15.1.2010 7:11:41
Aááá.... já jsem si to myslela... že myslíte jen mojí osobu.... Ale přece jen se řídím svým rodným jazykem a ten mluví za vše :-))...No a jestli berete jako vtip, že jsem Vám vysvětlila rozdíl mezi vy a Vy tak klobouk dolů. Já bych se asi na Vašem místě zastyděla :-)...No, ale vidíte, jak máme rozdílný smysl pro humor :-))) Tak hezký den
 Příspěvky 110 z 222 [Dalších 212 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.