| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Je bezdětnost trestná?

 Příspěvky 110 z 614 [Dalších 604 >>]
Jana
  • 
30.3.2011 13:27:51
http://dobrovolna-bezdetnost.vyplnto.cz/
16.1.2010 14:37:16
Vlezlým lidem jde odpovídat podobně. Zeptají-li se: "a kdy budete mít děťátko?", můžete jim odpověďet "a jaký je váš muž v posteli?" anebo jen prostě "nechci se o tom bavit."

jinak - pomáhat se dá jen těm, kteří chtějí .. ze článku jsem pochopila, že jste nabízela radu někde, kde ji nechtěli - tak se neivestujte někam, kde to neocení ..ale naopak jen tam, kde to bude přijato. jinak něž pokusem se to zjistit nedá. a pokusy přinášejí rizika.

snášíte to, co Vás postihlo, statečně, je to obdivuhodné. ~c~
Ananta
14.1.2010 22:40:21
:-))...
Lassie66
14.1.2010 22:21:51
U nás si nikdo netroufne mi říct, že už bych měla mít rozum - nikdo neočekává, že by se tak mohlo stát :-)
Ananta
14.1.2010 21:52:53
Jo, občas něco podobného někdo velemoudrý pronese :-) jedinej u koho to snáším je devadesátiletá babička :-)
Lassie66
14.1.2010 19:42:33
Ananto, to ti ještě někdo říká? ~t~
Ananta
14.1.2010 19:32:59
No ale já bych jí to věřila, protože ačkoliv se různě vyvíjím a snažím se "moudřet", tak jsem stále podobná jako třeba ve dvaceti, kdy jsem všem okolo tvrdila, že nikdy nebudu mít ty "dospělé kecy" a doteď si dospělýma moc nerozumím aspoň s většinou. Třeba mi vyloženě vadí, jak nepřirozeně mluví ženy, úplně jiným tónem než když to byly mladé holky, takové to protahování, je tam taková ta příměs "důležita a všeznala" mě to strašně provokuje a toho je víc... a nesnáším kecy typu jednou na to příjdeš, na to jsi ještě mladá, zvykneš si atd. ... :-)
Ecim
14.1.2010 18:59:08
Já jsem tím myslela učitelky, které nic netlačilo. (Pár jich znám.) A nebylo to myšleno ve zlém.

Tak u nás doma to bylo podobně, i když maminka není učitelka a nastoupila do práce, když mi byly necelé dva. Do práce se jí nechtělo, což chápu, protože staršímu synovi budou 3 a nedovedu si představit, že bych ho teď měla dávat do nějakého kolektivního zařízení. Babičky byly daleko a pracovaly, ale naštěstí se jí podařilo najít skvělé hlídání, které sice bylo na tu dobu velmi drahé, ale byly to skvěle investované peníze. Dělala bych to stejně, i mně by šťastné dva roky života dítěte stály za to, abych vynakládala skoro třetinu celkového rozpočtu.

S bráchou pak byla doma 3 roky a pak se jí podařilo sehnat místo na částečný úvazek.

A dál už to nejspíš znáš... ~n~~n~~n~
Myšutka*
14.1.2010 14:13:50
U nás je to tak, že škola končí v půl jedné. Balet beru jako druh pohybu, ten být musí a pro ni je to skutečně ideální. Kytara je zase hudební vzdělání a turisťák ji vede k "praktickému životu". Já ji sice dokážu naučit to samé jako v turisťáku, ale zase pak má tři týdny v létě tábor (les, stany, vyření vkotlíku...) a dvakrát do měsíce výlet o víkendu, je na ní vidět, že jí to prospívá, když je od maminky a musí se o sebe postarat sama.
S angličtinou je to jiná kapitola, mají ji ve škole od první třídy, chodí do jazykové třídy. Jde jí to moc dobře, ostatně se učila už ve školce a dneska se docela slušně domluví. Právě proto má hodinu navíc, je to hodina čisté konverzace a pokud nerozumí něčemu ze školy, tak se může zeptat. Já jí přestala stačit už v první třídě ~d~
Taodvedle
14.1.2010 14:06:04
cyann my jsem koupili 30 let stary dum, a vetsina domu u nas ve ctvrti jsou tak stare, a pulka novejsi. Porad je tu vice nez pulka puvodnich obyvatel, a ti zapominaji ze meli taky male deti. Jedna sousedka kterou jsem doposud mela za milou i k detem, nam pote co jsem se s deckama strikali na zahrade hadici( mame zvysenou zahradu a pod nasi zahradou jim parkuje auto, ne vzdy, je to nahradni parkoviste, my tam mame ale plot, tkaze nevidime jeslti tam auto je nebo ne) . no a par kapek dostalo auto, a ono nam si prisla stezovat, ze to auto vcera umyvala a ted jsou tam fleky, a to mela prijit vecer bourka !!!!!~o~¨Jo a nekdo ji prilepil na auto zvykacku a hned ze to byli me deti, ktere nezvykaji skoro vubec.
 Příspěvky 110 z 614 [Dalších 604 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.