| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vím, co bych chtěl dělat

 Příspěvky 110 z 28 [Dalších 18 >>]
Míša
  • 
23.1.2010 22:46:16
Drž se, zvládneš to a budeš mít super práci,věřím! Manžel má rakovinu a přijde asi o jedno oko,tak máme taky smutné období,ale muže být huř a také věřím,že to zvládne a bude fajn a zase zdraví:-). Míša
taosoba
12.1.2010 21:20:29
Gratuluji k nalezenému cíli. Je hrozně moc důležité vědět za čím člověk jde, protože jinak se může stát,že se jednoho dne zastaví a neví proč by měl vlastně jít dál. Práce je pro člověka hrozně důležitá a o peníze v prvé řadě nejde a jít by ani nemělo. Zastávám ten názor,že práce by člověka měla bavit, vždyť v ní tráví tolik času! Sama jsem vzala práci, která mě baví i když platem a zařazením neodpovídá mému vzdělání ani praxi, jen proto, že mě to baví. Ale tak už to chodí v sociální sféře...
Teď k tvým obavám,že práci nenajdeš: mnohem důležitější než samotné vzdělání je praxe. Tu můžeš ve volných chvílích posbírat jako dobrovolník třeba v nízkoprahových centrech. Pokud jsi z Prahy, tak jistě na internetu najdeš habaděj dobrovolnických organizací a můžeš hned začít sbírat zkušenosti, které se hodí do životopisu a hlavně pro tvé sbírání zkušeností a sebevědomí,že zvládneš i bandu prťat.
Takže přeju hodně štěstí a ať tvůj život nabere správný kurz!
12.1.2010 14:34:20
Máte spoustu odvahy a životního optimismu, který Vás neopouští ani po různých zážitcích, které by si člověk radši do osudu nevybral.. Fandím vám, jistě budete pro děti báječný přítel!
7.1.2010 16:42:36
No, dnes jsem byl v RC andílek se informovat o tom kurzu víc, a paní co to má na starosti mi řekla, že musí být dostatek zájemců ke studiu, min 20, jinak že nedostanou na rekvalifikaci dotaci....... Zatím prý nevý kolik lidí se již přihlásilo, tak doufam ze se vejdem..... přeci je to již druhé kolo, tak se dost bojím aby nebylo málo zájemců.... Snad to dobře dopadne, při nejhorším se to snad jen krapet zpozdí....i když by jsem to docela nerad.~;((
  • 
6.1.2010 23:24:35
Karle,
jste MACHR! Smekam pred Vami!
A drzim palce, take preji,at si najdete nejakou sikovnou slecnu a zijete si spokojene.

Iva Spalenkova
6.1.2010 21:10:34
Zvažoval, ale nevím jesli by jsem tuto zodpovědnou práci měl dost odvahy.....Uvidíme.. neříkám že ne.... Zatím jsem ještě ten kurz neabsolvoval... Uvidíme později. :)
6.1.2010 15:58:59
Mily Karle, zvazoval jsi treba praci pedagogickeho asistenta k diteti s postizenim? Za takoveho nadsence by jiste byla kterakoli skola vdecna. Budu to ted resit u sveho syna, ktery bude nastupovat do prvni tridy, tak vim, ze takovych asistentu je nedostatek.
5.1.2010 12:52:54
Kéž by to tak bylo... já se spíš bojím toho, že kvůli tomu zraku to nebude zas tak jednoduché..... Popravdě řečeno, ani by jsem si netroufl mít sám na starosti několik dětí, právě kvůli tomu, že by jsem mohl něco někde přehlídnout..... cokoliv... a pak by z toho mohly být fatální následky a za to mi to nestojí. Spokojím se se nějakým pomocným pedagogem/vychovatelem, nebo tak něco... prostě aby jsem na to nebyl sám. Snad se někde něco najde. Jestli tedy ten kurz zvládnu :-)
5.1.2010 12:00:35
milý Karle,garantuji Ti,že když uděláš zmiňovaný kurz,jako kluk(nehledě na to,že mladý-to je ale taky velká výhoda)budeš na roztrhání ve všech školkách a centrech,kde se věnují dětem.Dokážeš to,věř si a vyjde to!!!
4.1.2010 0:05:11
Je to jeden z mála článků, který jsem si přečetla celý.I já jsem v plném invalidním důchodu,jsem po dvou operacích nádoru na mozku. Nějak se mu u mě zalíbílo a zabydlel se tam. Moc vás obdivuji,hlavně vtipný nadhled s jakým k vašemu osudu přistupujete. Držím palečky a věřím, že s dětmi budete pracovat. Přeje hodně zdraví.~x~
 Příspěvky 110 z 28 [Dalších 18 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.