| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Maminky, ze zvířátek nešilte!

 Příspěvky 110 z 214 [Dalších 204 >>]
27.6.2011 11:46:03
Hergot ženská, to mi nedělejte, tohleto... Málem jsem se pochc.... Jinak máte samozřejmě pravdu... Syrový psí maso, ježišmarjá...~t~~t~~t~~g~
27.6.2011 11:14:07
Dítě snad v první řadě nemá co bejt samo na zahradě, zvlášť tak malý, že ho udusí kočka, ne?~a~
Daniela
  • 
4.2.2011 15:26:57
Ani neviete, ako ste ma uklidnila, som na konci 1.trimestra tehotenstva a svojho uz skoro 3-rocneho kocura Felixa sa urcite vzdat nechcem. Od malicka sme doma macky mali a vyslovene ich zboznujem. Aj teraz mam pocit, ze ked mi sadne na kolena (na brucho ho uz moc pustat nechcem, lebo ma 5 kg) a zacne priast, tak ako keby sa vsetko vo mne razom ukludnilo. Som rada, ze nie som taka blazniva, ako sa okoliu zda.
Svoje dietatko urcite budem vychovat k laske k zvieratam, lebo tiez si myslim, ze clovek, ktory ma rad zvierata, nemoze ublizit ani cloveku.
6.1.2011 10:16:09
ja si ani nedovedu představyt že bych měla byt bez koček jsem na začatku 9 měsíce a neumim si představyt že bychty mé mazlíčky dala prič jen kuli miminku , dlouho jsem nemohla přijít do jinyho stavu atak mi nahrazovali dítě a davala jsem jim všechnu lasku a ted bych je zanic nevyměnila a ni za miminko mam v sobe tolik lasky že to stačí pro malé i pro mé mazlíčky.
27.10.2010 21:07:09
Ahoj jen chci přispět k příspěvku o toxoplazmoze....taky mám kočku a je neuvěřitelné jak lidi kteří doma zvíře nemají a nikdy neměli tak jsou chytří jak rádia!!!!a není nic nádherného když vidíte jak si dítě rozumí se zvířetem..můžu potvrdit když vidím svého ročního brášku jak dovádí s naší kočkou.A ty co dají svého mazlíčka pryč jen kvůli tomu že otěhotní asi svěho mazlíčka nemaj moc v lásce...a předsudky mě už lezou krkem
10.10.2010 16:34:03
Markétko, díky za článek !!!! ~g~~g~~g~~6~
máme také dvě kočandy-děti~t~, a čekám před vánoci mimčo~b~
a po pravdě také neběhám každý den s čist. prostředky po bytě...~f~~y~
..celý Váš článek je naprostá pravda!!..a já za něj moooc děkuji ;-)~:-D~6~
takže : milujte kočky, psy, papoušky, křečky a všechny zvířátka-dětičky co máte doma a množte se bez obav~4~, LUCKA~b~
pechnerka
3.10.2010 18:45:09
Zdravím.

Paní v článku mi potvrdila, že se zdravým rozume lze mít pohromadě i zvířátka i děti.

Mám 12ti letou dceru. Poté, co jsme se s manželem rozhodli mít další dítě, jsem postupně během 4 let 4x potratila. Příčin mohlo být hodně a navíc se ve většině případů nedá důvod zjistit.

Když jsem poprvé potratila, měli jsme tehdy jednoho pejska. A protože máme s manželem zvířata moc rádi, postupně přibyl druhý pejsek a 2 kocouři.
Budu umřímná, vynahrazovala jsem si na nich své mateřské touhy. A oni díky tomu jsou nesmírně přátelští a milí. Tato zvířátka jsou ale venku.

Pak můj manžel vážně onemocněl a byl dlouho v nemocnici. Když už byl doma a mimo nebezpečí, pořídila jsem nám pražského krysaříka. Byl úžasný.
Manželova první reakce na něj byla zvláštní. Ty jsi pořád ve stresu a díky němu budeme mít určitě brzy miminko. Do půl roku jsem byla opět těhotná a s hrůzou očekávala, že opět potratím.
To se nestalo a nyní jsem už v pátém měsíci. Samozřejmě dodržuji hygienu, ale s mým parťákem krysaříkem Bobem společně trávíme celé dny. Dokonce mi velmi pomáhá zvládat pubertu naší první dcery a manželův stres, když přijde z práce. Je to takový maličkatý stabilizátor naší rodiny.
A po porodu? Nedovedu si představit dát někoho z nich pryč. Zvlášť když mi tak pomohli. Určitě to nějak zvládnem.

Vzpomínám si, jak moje dcera, když ji byli tak 2 roky krmila střídavě psa a sebe jeho granulemi a dokonce i pískem. S klidným svědomím dnes mohu říci, že téměř vůbec nestonala. Jak říká moje babička, to je taková čistá špína.:-)

Zkrátka bez těchto tvorů by byl náš život nesmírně chudý.
16.9.2010 14:39:09
A co je prirozene prostredi pro psa v dnesni dobe , to by opravdu zajimalo ?
29.8.2010 14:40:16
Marketko, moc Ti dekuji za uprimny clanek:-), jsem si jista, ze mas taky srdce velky jako "kolo od trakare".

Co se tyce alergii, mam podobny nazor jako Ty, jenze se nekdy stane skrat a osoby ktere zily se zviraty maji nahle problemy a vyskyt alergicke reakce...tudis tahle teorie neni az tak presna. Souvisi to primo s celkovym stavem osoby, ktery je bud vyborny-alergie neprobiha; nebo je ten clovek "nejak" oslabeny a alergie tu muze byt, i kdyz predtim nebylo stopy.

Co se tyce k Tve lasce ke zviratkum...obdivuji, jak vsechno zvladas;-), sikovna:D. Mame doma kocourka a nekdy se opravdu naceka, nez se dostane i na nej:-). Jen, co se te toxoplasmozy tyce, mluvila jse o spravne higiene a castem myti rukou...ono to vujde na stejno, kdyz si pak kocicka podupe dvakrat v "zachodku" aby zahrabala vykaly a pak, stejnyma "nemytyma" capkama vleze na postel, na polstar, na ktery pak polozis trebas oblicej...Zvirata do zivota patri, na gauc a postel ne-e.
Ale ohledne tech strachu ze vsemoznych nakaz, ktere prozivaji maminky behem tehotenstvi, je to fakt hruza!!! Stalo se mi, jako to popisujes Ty, ze se me ptali, co udelam s kockou, kdyz zjistili, ze "cekame":)Ja tahdy mela dobry argument, muj kocicak je domaci, domaci, teda jako, ze nanezvys muze na balkon(nebydlim v domku).

Nazaver bych Te rada pozdravila a jeste jednou Ti podekovala....na svete je mililion "studenych cumaku", je dobre, ze se najde alespon nejaka vyjimka~s~

Katka Neradová, poprvé těhotná
  • 
7.1.2010 7:49:56
Vážené maminky, moc děkuji všem, které si důkladně a slovo od slova přečetly můj článek a reagovaly na něj. Je úplně jedno, zda souhlasně nebo nesouhlasně, ale slušnou formou. Sdělila jsem pouze svůj názor, na který mám plné právo a za kterým si stojím (a předpokládám, že diskuse jsou o vlastních názorech, nebo se mýlím?). Pokud někdo reagoval slovy o "ztrapňování" apod., tak o tom si myslím své, a je úplně jedno, jaké jsem profese. Pokud má někdo pocit, že zvíře nechce a nepotřebuje, nechť si ho nepořizuje. Přeji všem krásný život se zvířátky, o která tu šlo především - nikoli o to se vzájemně napadat a urážet (už jen kvůli tomu, že se vůbec neznáme):-)
 Příspěvky 110 z 214 [Dalších 204 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.