| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Splnit dětem všechna přání?

 Příspěvky 110 z 110 [Dalších 100 >>]
20.12.2009 10:54:55
Můj názor je, že je uplně na každém z nás, co kdo koupí pod stromeček. Každý máme jiná přesvědšení a názor. Není důležité, co a kolik toho dostanou , ale že z toho mají radost. Hlavně, že jsme zdraví.
Krásné vánoce~:-D
Markéta
  • 
17.12.2009 15:11:24
Nebo papírové krabice. Velké. Třeba od pračky, tv apod. Můj roční syn dostal k vánocům jeden dárek, jen symbolicky, aby tam něco měl a bylo to kvůli starší sestře, aby nedostala jen ona. Dcera v jednom roce nedostala nic, protože z toho ještě neměla rozum. Takže kluk měl jeden dárek ale nejvíc si vyhrál s papíry od dárků. Nechali jsme ho, aby je cupoval a celý večer byl klid na rozdávání ostatních dárků :-)
Markéta
  • 
17.12.2009 15:06:12
Holce se hrozně líbí koníčci. Nevím, kde se vzali ti příšerní růžoví a modří, jestli je to z filmu nebo se vylíhli v hlavě nějakého designéra. Mám z nich osypky, takže jsem je zatím nekoupila. Ale mám připraveného na vánoce bílého koníka s blýskavými křídly - takový jako Paegas (příběh o Paegasovi dcera zná). Podle mě taky strašný, ale lepší než růžový a doufám, že jako kompromis to projde :-)
Ecim
17.12.2009 9:11:44
Chápu, že se barbína nemusí líbit každému, ať už je dospělý nebo dítě. Jen mi přijde nešťastné, když nějaká holčička touží po barbíně a dospělí jí tu barbínu odmítají koupit a ještě v ní vzbuzují pocit viny za to, jak má špatný vkus a jakou si přeje blbost. ~a~
Ecim
17.12.2009 9:06:01
Moucho, tohle je přesně ono. Když je dítě v takové situaci, tak mobil určitě potřebuje.
Helena, 3 dospělé děti
  • 
16.12.2009 23:49:05
To je dobrý!! Hned zkonzultuji dárek pro mého nejmladšího vnoučka s jeho maminkou. Anebo raději ne, nadělím ho rovnou. Kdyžtak se budu hájit diskusí na rodině.
Helena, 3 dospělé děti
  • 
16.12.2009 23:44:12
No tak Barbína - když ji vidím, tak se osypu. A ještě ty růžové hračičky, co vypadají jako přeslazený pudink. Naštěstí moje děti vyrostly v době, kdy ještě barbíny nebyly a moje vnučky tu nechuť mají asi v genech.
Orion
16.12.2009 22:40:56
No jasně, taky nemám ráda, když se někdo obléká vyloženě jenom do černé. A naše Kačka se v černé a odstínech šedé přímo vzhlédla, když jsme doplňovali nedávno šatník tyhle barvy v něm převládaly. A když si potom oblékla do školy černou šatovou sukní černo šedo pruhované triko a černé legíny, musela jsem uznat jak jí to blodýnce sluší. Celkový dojem doplnila černostříbrnými gumičkami do vlasů. Holt má svůj vkus a to jí je šest.
Orion
16.12.2009 22:22:19
No právě, když je mobil potřeba. Dcerka je v první třídě a mobil má a potřebuje. je to takové na dálku monitorované dítě, družina u nás končí ve tři a já se domů dostávám v pět a tak mám já i ona jistotu právě toho spojení mobilem, Kačka se musí dostat sama autobusem domů a odemčít si , prostě se o sebe postarat. Jinak Ježíšek donese nový mobil, protože ten starý přestává být funkční a na co se nejvíc těší, pokud bude mobil pod stromečkem? Že si vyfotí kamarádky. Jinak okolí to nemůže skousnout, ten mobil, údajně je pro tak malé dítě zbytečný, ale co oni ví o naší situaci. Družinu rozhodně neprodlouží.
Petrajda
16.12.2009 20:38:58
Jednou jsem nevydržela a napsala do ČT, že v jednom pořadu pro neslyšící bylo hodně chyb v titulcích - připojila jsem dotaz, zda pravopis v titulcích pro neslyšící někdo kontroluje, popř. zda by to nemohli dělat tedy dva lidé. A přišla mi taková kostrbatě formulovaná omluva od paní korektorky v tom smyslu, že se prostě přehlédla a že by samozřejmě nejideálnější bylo, kdyby to četli dva lidé, ale TV si to z finančních důvodů nemůže dovolit~2~
 Příspěvky 110 z 110 [Dalších 100 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.