| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Tento rok bez stresu

 Příspěvky 110 z 94 [Dalších 84 >>]
Ecim
17.12.2009 13:47:29
Dito, rádo se stalo. Dnes mi na poštu dorazilo snad 1000 fotek. To bude zábava je při dvou mrňousech strkat do alb. ~t~ Jsem si jistá, že i když fotky miluju, tak na konci té procedury je určitě nebudu chtít ani vidět. ~t~
14.12.2009 23:15:10
Díky za tip!

Fotkám zdar a nesmrtelnost :-)
Jíťa
  • 
14.12.2009 18:29:55
A co ti brání se k němu přidat? Pro stromek můžete zajít spolu a společně vybírat. Zdobit ho můžete taky spolu. A k večeři si klidně můžeš udělat řízek a jemu kapra, práce s je to přibližně stejná, kapr se nemusí naklepávat, ale zase se smaží o trošku dýl. A když ti tak moc vadí pohádky, tak si můžeš nasadit sluchátka a pouštět si do uší nějakou koledu nebo cokoliv jiného. Pokud máte děti, tak bys jim nejspíš stejně neunikla, ani kdyby se manžel nedíval.
Jíťa
  • 
14.12.2009 18:20:10
Ono taky trošku záleží na tom, komu ji dáváš. Diabetikovi asi moc radosti neudělá :-)

Spíš jde o to vystihnout, co by tomu druhému udělalo radost a mnohdy to nemusí být ani moc drahé.
Janina, předškolák a batole
  • 
14.12.2009 12:45:29
Jsi fakt dobrá, na tohle bych často také chtěla mít odvahu!!!
Ecim
14.12.2009 9:27:39
Dito,
já to nechávám vyvolávat na www.happy-foto.cz. Je to časově náročné, ale stojí to za to - i pokud jde o cenu.
Co se týče fotek, jsem hotový fanatik. Fotím a vyvolávám jak šílenec, za tu dobu, co máme děti, jsme jen pro sebe udělali snad 7 alb po 200 fotkách. (A pro příbuzné jsme toho také dělali mraky.) Zastávám názor, že není problém se dívat na 100 let starou fotku, zato jiné techniky hrozně rychle zastarávají. Tak třeba mí rodiče si před 32 lety koupili tu nejmodernější kameru, ale na všechyn ty krásné filmy, které udělali, se dnes už nepodíváme a je to škoda.
13.12.2009 22:02:12
Tohle je opravdu vděčný dárek pro prarodiče a prapra... Jenom od doby, co máme digitální foťák (už to bude 5 let!) jsme "nestihli" nechat vyvolat ani jednu fotku. Babičky si stěžují, že nemají aktuální fotku vnuka, já zas cítím, že už to opravdu nedoženu :-))) - předtím jsem 3x udělala něco jako průřez celým rokem.
Ale na letošní Vánoce jsem naplánovala, že bychom si mohli prohlížet fotky - klidně od našeho dětství až poteď. Mému muži i synovi se nápad líbil, tak se těším, že na to aspoň jedno odpoledne "padne" :-))).

Nemáte někdo tip na jednoduché tvoření fotoalba ;-) (nemyslím na netu :-)).
A ještě by mě zajímalo, zda máte zkušenost s výrobou knihy z fotek na zakázku - brácha si tak nechal udělat album ze svatby a je to senzační! Jen se mi to zdá hodně pracné... a tam, kde si to nechal dělat on i drahé :-(.

Klidné Vánoce všem! (ty uštvané přece nechceme, nebo jo? :-))
luca
  • 
13.12.2009 20:55:30
my nez navstivime rodice a jednu babi co bydli s tetou, tak jsou svatky pryc. co s tim???
13.12.2009 1:02:17
Zdravím,
pokud jsem byl s maminkou, tak se všechny svátky kazily uklízením, sháněním a jinými nesmysly a tak jejich podstata zanikala. U své rodiny se snažím zachovat hlavně to, proč svátky jsou - takže uklízíme až po nich, stejně bychom nadělali svinčík, nestresujeme prcky pojídáním kapra, jinak Ježíšek nepřinese dárečky apod. Ježíšek nám dárečky nadělí už v noci a tak 24. ráno si to dětičky v klidu porozbalují (množství nepřeháníme) - zazpíváme si koledy, poděkujeme. Zajdeme dát něco zvířátkům do lesa, a když jsme ještě byli pražáci, tak jsme jezdili na štědropolední oběd k "mekoňovi" a bavili se pozorování vystresovaných šílenců, co dohání rabování krámů na poslední chvíli. Pak jdeme v klidu do kostelíčka na nějakou tu dětskou půlnoční a poté v poklidu domů a já si přeci jen dopřeju nějakou tu rybku, ale jinak ať si jí každý co chce. Dětičkové mají nejraději kuřecí řízky. Tradice sice dostávají přes čenich, ale zase je milo a pohoda. A tak i já radím - uvolněte se - udělejte si to po svém a nedejte si předky namluvit že "Tak to musí být a přes to vlak nejede" Je to pitomost a pak jsou z toho nesváry, stresy a deprese. ... a tak to Ježíšek na beton nechtěl.

Váš JVB
marketkau
12.12.2009 22:42:17
Presne takhle to bylo u nas doma a podobne to ted praktikujeme s manzelem. Behem dne jeste jdeme cela rodinka vcetne dvou hafanu na prochazku. V predchozich letech u nas byvala na stedry vecer i tchyne (je sama) a svagr s pritelkyni. Letos poprve budeme sami s detmi - hurrraaaaaaa!!!! moc se tesim :-) Konecne nemusim moc resit uklid. Cukrovi delame spolecne s moji sestrou - tak 5-6 druhu z jedne davky a rozdelime si to. Neco bere syn do skolky, neco se rozda, rozhodne to nesetrime az na Stedry den... Peceni nas bavi, pokecame u toho...
 Příspěvky 110 z 94 [Dalších 84 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.