| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsem stonal

 Příspěvky 110 z 29 [Dalších 19 >>]
Lenka
8.11.2009 16:05:38
Milý Radimku a paní Jano, moc děkujeme za Váš článek, o tom jak se Vám stonalo s námi na našem oddělení. Moc nás pochvala potěšila, přejeme Vám všem hodně zdraví!!
Lenka Doležalová, vedoucí sestra JIP, dětské oddělení Nemocnice v Ústí nad Orlicí
8.11.2009 13:34:13
Náhodou moc hezky napsaný....koukám na to z pozice dětský sestry a kdyby se článek týkal nemocnice,ve které pracuji,tak bych pýchou nedýchala:-)Synovi hodně zdraví,počítejte,že se mu laryngitidy budou vracet-doma otevřít okno,musí být studený vzduch...můj syn na ně taky trpěl,teď je mu 5 a už pomalu mizí,máme doma,ale pořád v zásobě Rectodelt čípky"kdyby náhodou",jsou na laryngitidu super.Taky jsem se synem ležela s laryngitidou u nás na odd,takže jsem si vyzkoušela obojí-vyděšená máma a dětská sestra.Kéž by takovýhle maminek,co umí i pochválit bylo víc.Mějte se moc hezky
Monika Blažková
6.11.2009 14:30:11
I já děkuji všem na dětském oddělení v ÚO. Byla jsem tam se synem hospitalizována 2x a vždy přístup a chování personálu byl na 1. A to nemluvím o opravdu krásném prostředí. Mohu srovnát s dětským oddělením v Litomyšli, které mě velice zklamalo - přístup hlavně ze strany doktorů mizérie a prostředí taky docela bída (ale byli jsme tam na v r. 2008, možná se tam už něco změnilo k lepšímu).
5.11.2009 21:07:26
Je prima slyšet, že to opravdu funguje. S Ústím n. O. mám zkušenost pouze s porodnicí a novorozeneckým oddělením a chválím, kudy chodím. Byla jsem maximálně spokojená.
Naše zkušenosti s dětským oddělením v nemocnici v Rychnově nad Kněžnou (co by kamenem dohodil a zbytek doběhl od Ústí) jsou také velice pozitivní. Přestože syn musel podstoupit nepříjemná vyšetření a odběry, všichni se maximálně snažili ho rozptýlit, rozveselit. Společný pokoj jsme dostali automaticky, ani si nedovedu představit, že bych ho tam musela nechat samotného. Děkuji lékařům a sestřičkám v Ústí i v Rychnově za skvělý profesionální přístup a také za to něco navíc, co není jejich povinností, ale pro pacienty (nejen ty nejmenší) velice důležité - hřejivě lidský přístup.

Romča
Zuuuza
5.11.2009 19:37:56
Jani, přeji celé vaší rodině hodně zdraví! Úplně mě mrazilo. Syn prodělal slabou laryngitidu minulý týden. Ale zvládli jsme to doma. Tak jen doufám, že takový stav, jako měl váš syn, ho nepotká. Přístup nemocnice je skvělý. My jsme z Brna a tady moc dětská nemocnice dobrou pověst nemá, takže případná hospitalizace syna mě děsí. Z.
Kamila, Kačka 04 a Jeník 07
  • 
5.11.2009 17:55:58
Taky jsme byly v Ústí n. O. s laryngitidou, Kačce bylo 16 měsíců. Naštěstí jsme neskončily na JIP, ale hned na dětském oddělení. Bylo to tam moc hezké a příjemné, pokud se to dá říct o nemocničním prostředí, personál skvělý. Minulý měsíc jsem byla s Kačkou na ORL v Ústí s nosní mandličkou, opět chválím všechny sestřičky, perfektní přístup k dětem, krásná herna, o té jsem nevěděla a bylo pro mě překvapením, že na oddělení ORL takhle myslí i na děti.
lklasinka
5.11.2009 16:46:25
je to smutné protože jsem ve zlínské BN pracovala, ale je to tak. Je to takový kolos, že nějaké city a pocity jdou naprosto stranou. Na zdravku jsem chodila v Uh. Hradišti a tak na (pořád říkám naši) nemocnici nedám dopustit. Tady nejste kus ale maminka a dítě.
A proto jsem musela z toho kolosu pryč, připadala jsem si jako stroj který nejde k paní Novákové ,ale k číslu 4/18 a to na mě bylo fakt moc.
Možná nejsou menší nemocnice tak vybavené, a opěvované , to neposoudím, za to mají hezký přístup a dokonce bych se vsadila , že je zajímáte.

Tak všem přeji hlavně zdravíčko, a aby bylo návštěv podobných zařízení jako šafránu.
Dana
  • 
5.11.2009 9:02:52
Mám za sebou dvě hospitalizace se synem - stejný problém, dvě místa. Poprvé ve Zlíně, což pro mě byla příšerná zkušenost a podruhé v Pelhřimově, kde byl pobyt po předchozí zkušenosti fantastický. Vše, co jste napsala o lidech z Ústí sedí i na zdravotníky z Pelhřimova.
X E N A
4.11.2009 19:46:18
~R^
hrúda
4.11.2009 19:35:53
No ano, samozřejmě že je to poděkování. Ale to je jedno, někomu něco sedne a něco ne. Jsme každý jiný, že. :-) Jen v tom mělo být ještě takové malinké načutnutí některých rodičů. ~;)
 Příspěvky 110 z 29 [Dalších 19 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.