| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Špionáž v dětském pokoji

 Příspěvky 110 z 101 [Dalších 91 >>]
hjkghjdf
  • 
18.7.2011 12:19:34
super članek:-)~6~~w~
hjkghjdf
  • 
18.7.2011 12:19:28
super članek:-)~6~~w~
Jan Novák (opravdu)
5.7.2010 17:16:47
Někteří z Vás si zjevně neuvědomují, že špionáž typu čtení emailů, dopisů, deníků a prohrabávání osobních věcí je nezákonné. Právo na soukromí je nezcizitelné a není vázáno na věk. Od chvíle, kdy je člověk schopne cokoli tajit, tak jsou ostatní povinni tajemství respektovat. Uvědomte si, že soukromí dět je stejně cenné, jako Vaše. V dnešní době není pro adolescenty problém sehnat poměrně sofistikovanou špionážní techniku. Jeden můj známý napíchl svému dítěti telefon! On se ale nedal a umístil diktafon do pokoje k rodičům :-D :-D Trochu je po telefonu poškádlil, že jde chlastat a když si s ním chtěli promluvit, přehrál jim svou nahrávku. DUvěra v rodině naprosto na sr..., ale nelituje. SOukromí je pro každé dítě to nejcennější co má. Nesnažte se jej narušovat, jinak se to obrátí proti Vám.
19letá
  • 
24.2.2010 1:03:18
stačí jen nechat rodiče dostat do prekérní situace, kdy svým šmejděním objeví něco co nechtěli, po náletu do pokoje kdy děláte zrovna nějakou "soukromou" věc už se rodiče naučí klepat a čekat na vyzvání. stejně tak stačí nechat nějakej falešnej "dobře" schovanej dopis chichi
19letá
  • 
24.2.2010 0:57:13
takový šmejdení je u staršího dítěte o hubu. mě to bylo jedno jestli mamka najde nějakej pornočasopis nebo něco podobnýho, největší šok z toho ale měla ona. rodiče, někdy je lepší nevědět...
9.10.2009 12:05:39
Já dokonce nevidím na prvním místě důležitost těch zubů, ale toho, že si vlastně bere něco, co není přímo jeho, pokud bych to neřešila a nepoukázala mu na to, že to není správné, mohlo by to s ním růst a pak by se mohlo podobně chovat třeba na škole v přírodě, když by bylo na pokoji s dětmi, které by měly ve svých věcech něco, na co by to moje dítě mělo chuť.
7.10.2009 9:40:51
No, JSOU takové hry, které chodí jen s administrátorskými právy... bohužel. Některé z nich produkuje Vážného chlebodárce. ~;) Ovšem nastavit se dá skoro všechno. MMCH, podle dosavadních projevů vcelku chápu, pokud ho zaměstnavatel zas tak moc neplatí. ~t~
7.10.2009 9:29:40
Já tomu teda tak dalece nerozumím, ale manžel tomu rozumí až moc dobře a z toho mála co jsem pochytila, tak vím, že na XP většina her, resp.nevím o žádně co by tak nefungovala a to je manžel maniak do her, funguje tak, že se nainstaluje v adminovi a jde spustit v jednotlivých profilech. Nevím jestli to nemusí být nějak nastavené, ale vím že to jde!!

to, jak dětem kontrolujete všechno možné mi přijde jako zvěrstvo!! Ze srdce nesnáším, když mi někdo kontroluje mobil, mail apod, nesnáším ani když mám rozjetou konverzaci na ICQ, Skypu apod a někdo mi jde čučet přes rameno.. nesnáším to! Stejné to bylo ve škole, když kantor v dobré víře šel při písemkách koukat, co kdo jak píše... v tu chvíli jsem přestala psát, ať se podívá, po odchodu pokračuju... Myslím, že na soukromí má právo každý, ať už je to dítě nebo důchodce!

to, že žijete v malém bytě všichni, je mi ze srdce líto, nicméně rozumím všemu nedostatku soukromí, do minulého měsíce jsme žili také v jedné místnosti. Ač manžel nepotřebuje dle jeho slov tolik soukromí, jemu nevadí kontrola emailu apod.. vždycky jsme se dovedli domluvit tak, že mi přes rameno nekoukal.. Já manželovi neotevřu ani dopis z banky, i když vím, že na něj čekáme... to, že přijde velký účet za telefon, tak max se zeptám, kam že tak důležitě manžel volal, že je tak velký účet, ano, mám možnost na webu zjistit, ale proč?? Existuje snad důvěra ne? Nebo aspoň mezi dospělými!!

A k dětem - celkem často máme u nás děti mých bratrů. Jsou to ještě děti, 15, 12 a 11 let. Měla bych kontrolovat, co si ským píšou? Máme mezi sebou takovou důvěru, že nemusím! Vím na 100%, že kdyby něco, přijdou.. Sama od sebe nečtu a když už si myslím, že se "něco děje" slušně se zeptám, jestli si to mohu přečíst... (Nechci tu psát konkrétně, proto to trochu zobecňuji tento příklad!!) Prostě mi to přijde moc přehnané, to co tu píšete že praktikujete, ale na druhou stranu - každý je svého štestí strojvůdcem (nepřepsala jsem se, je to tak schválně napsané!)

Ivule
  • 
6.10.2009 0:13:51
No stejně je to i u nás. Neumím si představit, že bych měla naši 5letou dceru vystrnadit někam do jejího pokojíku, aby tam byla jako sama nebo co, a já bych zůstala v obýváku. Já chci být s ní a ona se mnou, resp. s tátou. Což ovšem vede k tomu, že nám obývák přeměňuje v dětskou hernu. :)
5.10.2009 22:26:04
Ano souhlasím s vami-asi bysme měly být prostě n o r m a l n í~z~
 Příspěvky 110 z 101 [Dalších 91 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.