| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Zvládnu to?

 Příspěvky 110 z 69 [Dalších 59 >>]
9.9.2009 13:18:10
Nějak nemám chuť číst všechny příspěvky, raději napíšu sama za sebe. Jen ty nejlíp víš, jestli chceš být s takovým člověkem. Naprosto chápu, že je tu strach o to, jak to sama zvládneš, ale zvládneš. Už jsi toho zvládla hodně, tohle nebude tak zlé. Nikdo z rodiny nebude žít v tvé domácnosti s tvým přítelem, takže si nenech radit od lidí, kteří tvůj problém řešit nebudou. Držím palce a přeju tobě i Alexovi hodně zdraví!
8.9.2009 20:39:00
Plně se ztotožňuji s názorem Vašich dětí.
Život přece nekončí po čtyřicítce.Sama jste důkazem toho,že pokračujete dál-mimčo.
Neváhejte ani minutu a pošlete pána ko kopru.Hodně štěstí.
Helena, 3 dospělé děti
  • 
8.9.2009 17:57:35
V žádném případě to s takovým chlapem nezvládneš. Proč ještě váháš? Nemluv nesmysly o tom, že budeš sama. Nebudeš. Máš přece děti. Ty ti za to nestojí?
Brebina, E+M
8.9.2009 10:37:23
Souhlasím, chlapa, který dělá jen děti a nemíní se starat, patří vykopnout!!!
Dělala bys ze sebe jen otroka, skákala kolem malého a ještě i chlapa!!! to tedy ani náhodou, radši být sama a třeba se ještě štěstí usměje:-)
Vrtule
  • 
8.9.2009 10:01:28
Iveto,
taky jsem se rozmýšlela, jestli to zvládnu, být s dítětem, bez chlapa... A zvládneš to, neboj. Bude ti líp. Tenhle chlap je ti jen přítěží a sama cítíš, že ti nic nedává. Bez něj Ti bude líp, já jsem zjistila že bez chlapa mám míň práce doma a větší svobodu :o).
Blanka
  • 
8.9.2009 8:10:41
Snažit se ho co nejdřív vykopnout a podat žádost o zrušení trvalého pobytu.
8.9.2009 0:58:43
než jsem si jednou konečně uvědomila to hlavní... vztah - veškerý žádný, pomoc - žádná, sex - žádný, peníze - žádné....jen stres a starosti a pokaždé, když jsem se vracela domů hrůza, v jakém bude stavu (byl těžký alkoholik). Vydržela jsem to hodně dlouho, než jsem si uvědomila výše popsané, naštěstí jsem s ním neměla děti.
U tebe je to myslím také jasné - přímo bych řekla kopnout ho do pr...., vyměnit zámky, a možná i být ráda, že není v rodném listě. On měl 6 měsíců na to, aby malého uznal za svého. Stejně bys z něj nedostala ani korunu, takže k čemu ještě komplikovat si život tím, že by měl v rodném listě malý napsané jeho jméno. Tudíž by měl možnost zasahovat mu do života, případně tebe popohánět po soudech. Takoví hajzlíci rádi využívají svá práva, jen na ty povinnosti jaksi zapomínají...
6.9.2009 21:45:15
nedej na rodinu, rozhodni to sama! Myslim, ze stejne jako otec nefunguje a pokud nevada penize,jdi do toho soudni cestou!
Drzim moc pesti, verim, ze to zvladnes!
Lenka
  • 
6.9.2009 15:22:01
Ale prd...ve čtyřiceti si ještě někoho najdeš. A i kdybys sama zůstala, pořád je to lepší, než mít na krku vyžírku, co se ani nechce přiznat k otcovství - právě aby nemusel platit, to on moc dobře ví.
Ivcaso
6.9.2009 12:16:56
Nemusíte se omlouvat, byla jsem blbá a naivní a uvěřila, že se změní. Dnes už mám zcela jasno a i za cenu toho, že jsem se kvůli tomu, že chci být sama pohádala s maminkou. To je jediný člověk který uvěřil tomu jak jí přítel líčil jak se doma snaží a já že si toho nevážím. 3 týdny jsme spolu namluvili až jednou onemocněla a já jediná jsem celý den mohla být s ní a vzala jsem jí k sobě. Konečně uvěřila když ho viděla v tom jeho snažení a péči o rodinu. Že když příjde domů a ni malého si nevšimne. A to že jsem si všimla pozdě že nic nedělá. Nějak mi to uniklo asi tím, že jsem stíhala a nabyla tak vyčerpaná, možná i tím když jsem začala objevovat ty jeho tajemství (děti, dluhy) jsem ho začala víc pozorovat.
 Příspěvky 110 z 69 [Dalších 59 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.