| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Maminka studentka

 Příspěvky 110 z 108 [Dalších 98 >>]
Menza
  • 
10.8.2009 2:51:06
http://cz.iq-test.eu/#3910 Po vyplnění si lze vytisknout oficiální certifikát, který můžete přiložit ke svému životopisu. Také si lze v pohodlí domova přividělat peníze. A snadno!
9.8.2009 11:09:43
Ke slohu se vyjadřovat nebudu, chápu, že některým dělá i jednoduchý popis problém a třesto má za sebou úspěšně vystudovanou VŠ a to nemyslím ve zlém, každý na to nemá talent.
Mamce jsem se narodila při studiích na SŠ (taťka pak nastupoval na VŠ), vím jaké měli starosti se mnou, obě rodiny první rok po mém narození strašně pomáhali rodičům, ale tohle je nereálný popis pocitů a událostí o kterých pochybuji, že se tak vůbec staly, časově spousta věcí nesedí, už to je zarážející.
6.8.2009 20:05:02
takze,jak bys to tedy resila?Potratem?Ber to tak,ze se to stalo.Mela jit hoka tedy na potrat?Nechci,prosim,prednasku o prevenci,ta je samozrejme nejlepsi,ale proste se stalo..co ted?Mmch.mam kamaradku co mela s hormonalni antikoncepci dvojcata.
Vaal
6.8.2009 8:44:15
Zřejmě je okurková sezóna, tak redakce vytahuje na první stranu už kdeco :-)
Pokud je autorce kolem 19 let, tak ji její maminka musela mít někdy nad čtyřicet...To samozřejmě jde...ale souhlasím, že je to všechno zřejmě vymyšlené :-)
Hanka 75
5.8.2009 20:57:28
To že ty takové maminky nemusíš, tak to by jako za mladá těhotná budoucí nezkušená maminka měla udělat podle tebe co ? Jít na interrupci, protoe je mladá nezkušená... nebo se do toho pustit... asi to druhé ne ? A spíš by si zasloužila podporu než "takovou nemusím".. podle mne tedy.
Lysil
4.8.2009 22:12:58
K hrůznému stylu článku bych chtěla jenom podotknout, že opravdu není vyloučeno, že autorka je studentkou VŠ. Dělám teď korektury jednomu časopisu o psech, kam píšou (dost děsně) hlavně pejskaři. Jedna autorka je obvzvlášť nesrozumitelná, s naivním stylem, její články nemají hlavu ani patu, o gramatických chybách ani nemluvě. Říkala jse si, že by neobstála ani v sedmé třídě, a ejhle ona též studuje vysokou školu, dokonce prý jazyky...
Tak nevím, snížily se tak nároky při příjmačkách, nebo klesá všeobecně znalost mateřského jazyka?
3.8.2009 23:25:58
Taky bych to viděla na PROLIFE nebo něco podobnýho.
Lenka
  • 
3.8.2009 19:37:39
MMch zaráží mě ještě jiné věci: "fajn, že jsem těhotná, jinak bych musela chodit do školy a takhle bych si neužívala" - někdo, zřejmě rodiče zaplatil 2 dovolené, svatbu...

Nějak postrádám jakékoliv "postřehy" ze života. Po porodu myslím - jakože konečně zjistila, že dítě není panenka, že ho občas bolí bříško, řve...prostě mi článek přijde až neuvěřitelný. Samá pozitiva a životní jistoty.
Lenka
  • 
3.8.2009 19:32:43
Opravdu "fascinující" článek.

Nějak se mi nechce věřit podle jeho stylu, že ho píše studentka VS. Nu což, dneska se asi na VS dostane kdekdo.

Ale víc mě zaráží takové perly jako: "Petr mi sbalil věci do porodky", "maminka bude jezdit před školoou a nosit mi malou na kojení"

Nic ve zlém, ale takové "maminky" nemusím. Samy ještě jsou děťátko bez zodpovědnosti a bez pomoci širokého okolí by byly naprosto ztracené.
Jestli rychle nedospěje, tak potěš koště. Babička dítěte bude víc maminkou, než maminka skutečná.
Feliz
3.8.2009 18:38:34
Teda Monty, ty seš odborník..~t~~t~~t~
 Příspěvky 110 z 108 [Dalších 98 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.