| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Tatínek

 Příspěvky 110 z 35 [Dalších 25 >>]
30.11.2009 13:10:53
Ahoj žlababo,já také ráda čtu,co napíšeš o dětech a nejen proto,že to vypadá,že také mám doma autíka a teprve zjišťujeme,co to vlastně pro nás bude znamenat. Velice ráda se poučím od podobných rodičů.Díky za příspěvky.~R^
MarkétaP + 4 dcerky
8.8.2009 12:25:47
Gratuluju, to je paráda! Dej pak vědět ~R^
7.8.2009 17:34:38
Žlababo, gratuluju ~x~
7.8.2009 17:11:23
Holky, díky moc za pěkné reakce. No ano, je to prostě tak, někdy je veselo, někdy ne zas tak moc. Ale veselo je daleko častěji.
Musím sem napsat, i když nevím, jestli si to ještě někdo přečte, že se stala úžasná věc.
Našel se vydavatel pro mé příběhy, jejichž malá část vyšla i tady na Rodině během posledního více než jednoho roku. A bude to už brzy, snad dokonce na konci srpna - vyjde moje knížka. Vše bude na mých stránkách včas oznámeno a tam (a nejen tam) si ji budete moci i koupit.
6.8.2009 11:26:19
moc ráda čtu tvoje články, jsou tak realistické , tak ze života, občas mi berou dech, občas se směju štěstí, které prožíváte. Myslím, že není nic zvláštního, že manžela napadla i varianta ůstavu, spíše by bylo zvlaštní, kdyby ne, nejste stroje jste lidé s emocemi a pocity jako je naprosté zoufalství vyčerpání atd. Mám maléko 20 měsíčního kluka a v měsíci má tak 4 dny dobré a zbytek se provzteká a prolumpačí a já občas řvu jako tur - musí to ze mě ve.

Myslím, že jste užasní se vším všudy
Markéta,2děti
  • 
1.8.2009 22:34:29
Ahoj,obdivuji a smekám před krásným článkem,který jste napsala.Mám doma taky syna,který je autista,už mám eza sebou nějaký ten pátek,syn v září nasdtupuje do šesté třdy.Autismus má prokázaný od šesti let a zrovna dnes jsme oslavovali jeho dvánáctý rok!!!!!Chápu,že to doma nemáte jednoduché,proto vám držím palečky,abyste zvládly všechno,co vás čeká.Člověk potřebuje aspoň trochu cítít,že není všechno ztracené a že je aspoň trochu nějaká naděje v životě,aby měl síly pokračovat v boji dál.Život s autíkem není vůbec snadný,znám to z domu.Držím vám palečky,abyste to doma zvládli a nevzdávejte se.Tyto děti potřebují víc lásky a porozumnění než zdravé děti.Takže hodně sil!!!!!!
Alois Perkušný
31.7.2009 18:49:20
Lesní roh má pístky nalevo. Pravá je zapotřebí pro správné držení...
31.7.2009 12:06:06
máte můj obdiv! Jste skvělá ženská a věřte, že i já někdy na děti křičím (pak to obrečím, že nejsem trpělivá a klidná matka) a to je mám zdravé! Život vám toho nabral hodně, ale zlvádáte to, jsou ženské co se hroutí při sebemenším problému, vy jich máte tolik a to že vám občas rupnou nervy, proboha komu ne! Držím palečky, přeji hodně zdaru při výchově (mám vystudovanou spec. ped.) uvidítee, že se to vrátí, není to tak vidět a nejsou tak rychlé pokroky, je tam poznat každá snaha navíc. Jinak souhlasím s xylofonkem a klavirkem, taky to máme a i když občas mě z těch zvuků klepe, kluci to milují. Někdo má za hrdiny sportovní hvězdy, ale já obdivuji takové ženské jako jste vy. hezký den
31.7.2009 7:58:56
A není problém, že syn má zdravou levou ruku? Nejsou náhodou dechové nástroje pravoruké? Nebo tam nezáleží na tom, kterou rukou se drží?
Alois Perkušný
30.7.2009 22:34:28
Výše zmíněné kazoo je dobrý nápad pro začátek. Později existuje řada dechových nástrojů, "pro jednu ruku" - prakticky veškeré "trumpety" - křídlovka, bass křídlovka, horna, kornet (stačí dokonce jen tři prsty), pozoun...

metalovon bývá často nesprávně nazýván xylofonem - je to prakticky totéž, akorát u xylofonu jsou dřívka (xylo), zatímco u metalofonu želízka (metal). Na dětské nástroje se jednou rukou hrát dá, ale pozdější perspektivu to nemá (to ale není důvod to synkovi nepořídit - hezky se na tom tvoří), protože "dospělé nástroje" už obě ruce vyžadují...
 Příspěvky 110 z 35 [Dalších 25 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.