| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Děkujeme školko, Terezka už se těší na tábor!

 Příspěvky 17 z 7 
Kája + 4:-)
11.6.2009 9:42:01
Když čtu tenhle článek, úplně vidím naší dceru:-). Teda ona nešla pro pohledy, ale zvládla se pobavit taky. Už hledám návazné kurzy, aby toho moc nezapomněla.
A k táboru, ráda si počtu první zkušenosti. Naše předškolačka (trochu mladší, jde do školy o rok dřív) jede koncem července. Nepozorností maminky na 12 dní místo zamýšlených 9, ale snad to zvládne. Jednu z vedoucích dělá i moje sestra, tak to nebude mít tak těžké.
Takže zážitky a postřehy sem, prosím.
10.6.2009 16:19:07
Mám podobnou zkušenost, úroveň jazyků na ZŠ je nevalná, aspoň na té naší. Náš páťák jednou týdně chodí na AJ do 8.třídy a stěžuje si, že se učej málo nového. Stejně tak si "vydupal" němčinu, chodí na druhý stupeň, mají to jako volitelný předmět a taky velké zklamání. Přesto jsem ho na žádný kurz AJ dosud nedala, protože pak už nevím, co by ve škole dělal. Jiné jazyky v dosahu nejsou, dva roky jsme dojížděli na čínštinu ~t~ do Prahy. Snad to bude s jazykama lepší na gymplu.
M + J + A
  • 
10.6.2009 15:38:11
Dobré odpoledne,

nemáte někdo zkušenosti s táborem s výukou FR v Čechách? Díky Markéta
Majda
  • 
10.6.2009 13:51:28
Miky,

náš syn má taky Wattsenglish ve školce - kurs v normální státní školce a jsme z Teplic. A jsou tady kurzy i na základních školách, takže návaznost je zajištěná. Mrkni na web, třeba najdeš něco i u vás, nebo blízko.
Hana
  • 
10.6.2009 11:12:15
napadlo mě to samé. Vaše dcerka bude chodit do státní ZŠ nebo soukromé poloanglické? Jsme s menšího města, syn chodil ve školce na angličtinu, bavila ho, naučili se hodně slovíček - i když skoro žádné věty - ale myslela jsem, že ve škole bude mít plus a díky školce bude na tom s AJ mnohem lépe. Bohužel, jsem rozčarovaná - v 1.tř. 2 hodiny za týden (třída napůl), ve 2. tř. 1 hodina a celá třída. Co mě nejvíc mrzí je, že stále těží z Aj, kterou se naučil ve školce, nenaučil se skoro nic nového, naopak.
Radka/04/06+12/07
  • 
10.6.2009 11:08:09
Je to skvělý, prckové jsou talent sám, já učím sice naší starší dceru sama doma, ale od září nastupuje do školky a uvidíme,jestli bude chodit na angličtinu tam nebo do jazykovky, baví jí to a už taky umí barvy, dny, části dne a pozdravy. Co se táboru týče, zkušenosti vlastní nemá, ale školka pořádá školku v přírodě a to určitě pojede, už ted se těší, ale to ještě, o čem se mluví. Jinak ze zkušeností kamarádek se staršími dětmi vím, že si už i tu MŠ v přírodě děti hodně pochvalují. Tak držím palce, at to proběhne v pohodě a nevytvoří si malá blok do budoucna.
Michaela Pecharová
10.6.2009 10:01:41
Hlavně aby tu angličtinu vaše dcerka aktivně užívala dále i po nástupu do školy... Předpokládám, že budete z Prahy, jistě máte možnost i v první třídě v angličtině pokračovat...
Je skvělé, jak se malé děti rychle učí. Držím palce, ať si udrží i do budoucna vysokou úroveň a hlavně, ať ji to baví.
Já první malý tábor plánuji až za rok, dcerce bude necelých 8 let. Ale zrovna v pátek jede na svůj první "velký" výlet od ZUŠky - 2 noci na soustředění. Uvidíme, jak nadšená se vrátí :-)
 Příspěvky 17 z 7 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.