| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Na výlet i s kočárkem: Keltskou stezkou

 Příspěvky 14 z 4 
jary
  • 
21.3.2010 10:22:07
Myslím, že to je taky dost o přístupu každého "vodiče" kočárku. Nám nevadilo kočárek (starou dobrou Libertu) přenášet přes šutry ap., výlety za to stály. A to jsme s sebou měly 1-3 další děti.
Párátko
4.6.2009 22:21:49
Není to ani pro terénní kočárek s velmi zkušeným "pilotem"!!! Mám na mysli úsek od autorkou zmiňovaného "nejvyššího bodu" k následující tabuli naučné stezky u odbočky k "Nickerleho desce" (tato odbočka není součástí autorkou popisované trasy, ale protože v těchto místech značení prakticky chybí a odkaz na tuto odbočku je zmíňěn pouze v závěru textu tabule samotné, může se snadno stát, že se na ní octnete a budete se muset vracet. Jedná se o náročný terén i pro obyčejné chodce - proto pozor!!!). Cesta klesá po úzké stezce na pokraji příkrého srázu, na které se hojně vyskytují kořeny stromů, velké kameny a dokonce i menší suťoviska. Kočárek s mimčem zde jel prakticky jen po dvou kolech a svou batolecí dceru jsem musela držet za ruku. Dovedu si představit, že trasa může být sjízdná někdy v únoru/březnu (odhaduji dle fotek...?), kdy je díky chladnému počasí terén kompaktnější. Nám předminulou horkou neděli doslova "ujížděl pod nohama" v kamenných minilavinách. Cestu proto hodnotím jako vyloženě nebezpečnou a dávám 8 lebek z deseti.
Veronika
  • 
31.5.2009 0:11:58
Ano, není vhodná pro kočárek s malými kolečky nebo kočárky čistě jen "do města", se kterými běžně do jakéhokoliv lesa moc nemůžete :-( ale s kočárkem, se kterými jste někdy v lese byla a máte vyzkoušeno, že je to ok, tak je to bez problémů .. :-)) prostě cesta je lesní a tudíž je pro kočárky, které lesní cesty snesou :0))
ReMaBaŠ
29.5.2009 12:07:58
Tak jsem trochu zmatená - hledala jsem tip na výlet s kočárkem - jak je uvedeno v titulku a ke konci článku se dočtu, že to není trasa vhodná pro kočárek............
 Příspěvky 14 z 4 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.