| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Na výlet i s kočárkem: Okolo Karlštejna

 Příspěvky 16 z 6 
Iveta, 3 děti
  • 
29.5.2011 11:17:41
Tak my jsme to šli před 2 lety a i když manžel také chvíli šílel z kamenů, vzhledem k celkovému dojmu na to rychle zapomněl. My šli v květnu, bylo sucho, takže žádné rozbahnění, jen jsme museli společně vytáhnout kočár. Autem je to asi opravdu nešťastné, viděla jsem tu silnici a je tam dost velký provoz. My jeli vlakem a chceme tu trasu teď zkusit i s tříleťákem pěšky :-)
Tomáš, dcera Jana 8 měsíců
  • 
2.4.2011 20:54:47
Zdravím vás.

Tak nevím, asi jsem byl na zcela jiném výletě. Máme kvalitní kočárek s velkými koly (cca 35 cm průměr). Několikrát jsme museli kočárek přenášet. Dokonce nám cizí lidi říkali, jak jsme obětaví, že se na takovou necestu vydáme!!! Co považuji za dobrou cestu pro kočárek: asfaltka, prašná cesta bez kamenů, drobný štěrk (v nejhorším). Reál této cesty: Po červené z Karlštejna středověká cesta z nepravidelných šutrů vyčnívajících 5 cm z povrchu - naprosto nevhodné. Druhá krize při přechodu z červené na žlutou. Prudké klesání, dole pramení potok takže bažina. Nutné nejprve vyndat dítě z kočárku, ujít cca 50 m, pak se vrátit a přenést kočárek samostatně. Rozhodně nedoporučuji zejména v kombinaci, kterou jsme si vymysleli my. Tj autem a nechat v Karlštejně. cesta ze Srbska do Karlštejna po silnici je mimořádně úzka (z jedné strany skály, z druhé Berounka). Není kam uhnout před projíždějícími auty a že jich bylo.

Ahoj Tom
Niky
  • 
21.4.2010 12:57:49
Tak včera jsme to se ségrou a dvěma dětmi zkusily a bylo to fajn. Všechno krásně průjezdné i pro golfky (s výjimkou lávky přes bubovický potok, ale to byla maličkost). Malé varování pro kreativce: nepokoušejte se trasu otočit a jít ze Srbska do Karlštejna, myslím, že by to nešlo.
Těším se na další tipy - třeba by bylo i něco delšího?
Jitka,syn 2 roky
27.9.2009 20:32:30
Dneska jsme se se skoro dvouletým synem vydaly s tetičkou na tento výlet a byly jsme nadšené.Pohodová trasa i pro golfky,trasa dlouhá tak akorát i pro občasné "ťapání"malého prcka,krásná příroda,dobrý spoj do Prahy,prostě pohoda.Všem tento výlet vřele doporučuju~R^
16.5.2009 17:05:20
Chtěla bych jen moc poděkovat za všechny tipy na výlety. DÍKY !
Eliška, 2děti
  • 
14.5.2009 14:48:30
Díky, zakládám si sbírku výletů:). Typ na krátký (odpolední) výlet je cesta Tichým údolím ze Suchdola do Roztok na vlak nebo obráceně.Lze spojit s vycházkou do Stromovky na trase vlaku Nádraží Bubeneč.
 Příspěvky 16 z 6 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.