| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Výlet i s kočárkem: Za pratátou Čechem

 Příspěvky 110 z 13 [Dalších 3 >>]
dell
11.5.2009 10:00:14
Autorce děkuju moc za nápady, které já sama nemám, proto se ráda inspiruju. Výlet na Říp jsme podnikli v pátek a moc se nám to líbilo. Díky a těším se na další tip:-)
margaritah
9.5.2009 18:44:22
Na Rip se kona pravidelne novorocni vyslap. Taky jsme se tam s kocarkem vydali, jenze cela cesta byla zledovatela, takze jsme kocar nak vytlacili do pulky kopce,vzdali to - a zpatky dolu to uz neslo, ani samotny clovek se nemel jak udrzet na ledovce, natozpak s kocarkem.Tak jsme slanovali kocar lesem,podavali si ho od stromu ke stromu,coz nam dalo pekne zabrat.Na tom naledi bych si to ale nelajzla ani s krosnickou ci satkem...V lete je to pohoda,parada.
Moncaka
6.5.2009 21:26:52
Díky za další tip, byli jsme zde celkem nedávno s tchýní, která zde byla poprvé.
Zavzpomínala jsem, jak jsme vylezli nahoru, když bylo dceři asi 6 měsíců. S golfkama jsme se nechtěli tlačit, tak jsme jí vynesli jen tak v náručí, jen jsme si jí cestou předávali, nahoře se dcera samozřejmě nafutrovala mlíčkem od maminky.

Jen jsem chtěla upozornit ty, co se na Říp díky tomuto článku chystají příští týden, tak pozor na výluky vlaků, jezdí podle jiného jízdního řádu.
Lenka**
6.5.2009 14:44:38
No jo, díky, četla jsem nepořádně~f~
Veronika
  • 
6.5.2009 13:45:37
Upřesňuji, jak je to se zpáteční jízdenkou: samozřejmě ta platí i v rychlících :-)
Jde však o to, že věta, že "nelze cestovat na zpáteční jízdenku" se vztahuje k situaci, kdy pojedete spojem v 14:53 (pouze So, Ne) na opačnou stranu, do Straškova, kde musíte přestoupit na jinou lokálku do Roudnice nad Labem (odjezd 15:13, So, Ne). V Roudnici pak počkáte na rychlík do Prahy na Masarykovo nádraží (příjezd 17:04).
petra
  • 
6.5.2009 13:21:39
tak naposledy jsme byli na Řípu teď v sobotu 2.5., protože čtyřletá dcerka se ve školce učila písničku o Řípu, takže jsme prostě museli. Šli jsme z Krabčic, protože kromě dcerky s náma výlet absolvovalo i půlroční miminko. Ne však v kočárk, ale s tátou na břiše v šátku. Šátkaře jsme cestou potkali jedn, kočárkářů a pejskařů haldu, počasí bylo super a slečně se výlet móóc líbil, takže ho ve školce okomentovala slovy: Na Řípu to bylo bezva, měli tam zmrzku a kapličku..." (upřesňující poznámka: kapličkou je myšlena rotunda Sv. Jiří, zmrzka byl mrož s bílou čokoládou, jakožto vrcholová prémie:-))
Darka 4+1
  • 
6.5.2009 11:45:59
Děti samozřejmě toužily, omluvám se.
Darka 4+1
  • 
6.5.2009 11:44:56
Můj manžel vždy odmítal jet do zahraničí, že prý ještě nebyl na Řípu. A protože děti toužili uvidět moře, museli jsme se vydat na památnou Horu.
Lenka**
6.5.2009 10:19:00
Kdysi před mnoha a mnoha lety jsem šla turistický pochod nazvaný "Za praotcem Čechem", bylo to nejvíc, co jsem kdy ušla, a to 35 km. Takže ten poslední úsek na Říp, to už pro naše unavené nohy bylo jako šplhat se na velehoru. Minulý týden tam byla dcera se školou, podle fotek se toho moc nezměnilo, asi to zase bzry uvidím, teď tam pro změnu chce jít manžel, že tam nikdy nebyl:-)
Jen dotaz k tomu, že by nešlo jet rychlíkem na zpáteční jízdenku? To se mi nezdá, u normálních jízdenek není třeba rozlišovat, zda jde o rychlík nebo "pomalík", to je potřeba jen o víkendu, kdy lze jet na sone nebo sone+. U sone je to za 150,- na celý den (pro nejvýše 2 dopělé a 3 děti, takže je to velmi výhodné), ale mohou to být jen osobní nebo spěšné vlaky, na rychlících neplatí.
Hore zdar! ~b~
Lucie
  • 
6.5.2009 10:15:19
Je to super vychajda, nejhezčí to je na jaře, když kvete a na podzim, když je všechno barevný :)))
 Příspěvky 110 z 13 [Dalších 3 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.