| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Mezinárodní tahanice o děti

 Příspěvky 110 z 161 [Dalších 151 >>]
Elle
  • 
17.12.2009 16:24:41
Všichni Češi ovšem nejsou ošklivý, primitivní, páchnoucí, břichatí a plešatí. Znám jich dost, o kterých to fakt neplatí. A viděla jsem dost např. Němců, Tunisanů, Angličanů, Italů atd. na který Tvůj skvělý popis sedne jak ulitej. Celkem urážka tohle napsat. Hnusný chlapi jsou všude na světě. Samozřejmě i u nás, ale rozhodně ne všichni, jak jsi to podala Ty.
22.5.2009 3:23:20
To ale skutecne neni pripad Argentiny. Krajnikova se zachovala velmi nevhodne, Argentina neni Saudska Arabie, ale zeme se zakony podobnymi nasim, kde mohla hajit sva prava.
22.5.2009 3:15:48
Autorka drsne generalizuje o "muzich z Jihu". Nejvice unosu a tahanic o deti se ale odehrava mezi Ceskami a Nemci, nikoli mezi Ceskami a blize nespecifikovanymi Jizany. Naopak v Nemecku, Velke Britanii, USA a Skandinavii casto existuji znacne predsudky vuci matkam "z Vychodu" a obavam se, ze jejich soudy by tezko rozhodly ve prospech matky, jako soud portugalsky.
Je stejne blaznive, kdyz si zcestovala profesionalka vezme sicilskeho plazoveho svalovce, ktery prakticky nevytahl paty ze sveho ostrova, a pak se divi, ze manzel ocekava, ze z ni bude sicilska "mamma", jako kdyz si mlada studentka vezme postarsiho bohateho Nora, ktery ji chce mit doma jako statusovy symbol, v zavislem postaveni, bez vlastnich prostredku.
markéta
  • 
19.5.2009 14:36:16
Podle mne, když se rodiče rozejdou, má se o dítě starat ten, kdo se o něj dosud převážně staral, jedno, jestli matka nebo otec. Případů, kdy by se starali oba stejně, bude dost málo, osobně žádný takový neznám, ani z doslechu.
Markéta
  • 
19.5.2009 14:27:10
Ona taky psala, že měla obavy, že kdyby tam na dovolenou nejely, on by dceru vzal a odjel by s ní sám. Byla se i zeptat u právníka, jestli by tomu šlo zabránit a ten jí řekl, že nikoliv. Tak tam jela a doufala, že kdyby něco, bude na něj mít větší vliv než rodina. Ale nebyla to konkrétní obava, jen takové co kdyby náhodou.
Jana D.
  • 
8.5.2009 14:05:56
Ja bych spis rekla, ze si nejde nevsimnout, jak osklive, primitivni a pachnouci chlapy maji po svem boku ceske holky.... A to ti rekne kazdy cizinec... Muj znamy Ital, ktery pul roku travil pracovne v ceske republice prohlasil, ze kdyby byl ceska, tak zemre jako stara panna..... ALe ja zevseobecnovani nemam rada. Nekterym holkam se holt zapoceni brichati a plesati chlapi libi......
6.5.2009 11:28:14
No, Jani, nevim, kolik je v Cesku fajn chlapu. To, s cim jsem se setkala v rodne vesnici, nebudu komentovat, ale skutecnost, ze i na gymplu a vysoke v Brne jsem se od spoluzaku setkala s nazory, ze zenska musi predevsim varit a uklizet, stale bezny tyl mysleni, ze chlap a zenska prijdou z prace domu a je to vzdycky zenska, kdo se navrch musi postarat o ridnu, pokud ne, tak to neni normalni zenska. Varovani, ze pokud manzelovi nebudu zehlit a varit, tak me stejne opusti (mysleno zcela vazne dvema vysokoskolsky vzdelanymi zenami!!!).
Skutecnost, ze nevera je normalni, a tvrzeni, ze zrala zena ji odpusti.
Nezajem muzu o rodinu.
Nerikam, ze takovy jsou vsuchni, ale naprosta vetsina ano.
A jeste jak jsi rekla: posuzovani kvalit cloveka vyhradne podle vzhledu.
PS: nejsem stokilova osklivka, potencionalnich napadniku jsem mela i mezi Cechy dost, problemem bylo prave rozdilne nastaveni hodnot.
matka, syn 21 měsíců
  • 
6.5.2009 9:41:38
Teda Jano, ty jsi nám to teda všem natřela. Zřejmě ji ta nejkrásnější, nejchytřejší a ostatní jsou velký Nuly co? Tak ti blahopřeju ty celebrito a fotomodelko v jedné osobě. Viděla jsem s cizincema i pár hezkých holek co se chovají přesně jak ty, že by jsi ty děti měla s arabem nebo černochem a ten ti frnkl za tlustší?Nebo jsi neukojená domatím svým ošklivým čechem, že?:)) pa
6.5.2009 6:12:01
Jani, 2 věci:
Předně vypni caps lock a za druhé, osobní peripetie několika rodin ti nezakládají na to, abys tady šířila xenofobii.

Tvým viděním světa bych řekla, že Češi jsou dost dobrý exoti sami o sobě, takže se v multikulturním světě nijak nevymykají.
jana, dvě děti
  • 
5.5.2009 23:51:43
NO DOBŘE, JSOU SMOLNÝ ŽENSKÝ CO SI VZALI BLBCE ČECHA, ALE TAHAT SE O DÍTĚ V ČECHÁCH JE TROCHU DOST ROZDÍL NEŽ NĚKDĚ TISÍC KM DALEKO! JÁ NEJSEM RASISTA, ALE ZAMILOVANÉ HOLKY - UVĚDOMTE SI, ŽE PROSTĚ JINÝ KRAJ-JINÝ MRAV A TAM PRAMENÍ VŠECHNY PROBLÉMY! I V ČECHÁCH JE PLNO FAJN CHLAPŮ, PROČ SI HLEDAT NĚJAKÉHO EXOTA? MIMOCHODEM NEJDE SI NEVŠIMNOUT, JAKÉ NEVÝRAZNÉ A NEHEZKÉ ŽENSKÉ CHODÍ PO BOKU ARABŮ, ČERNOCHŮ, ATD....ALE MYSLÍM, SI, ŽE I TADY BY SI NĚKOHO NAŠLY, RADŠI OŠKLIVÉHO ALE ČECHA NEŽ ÚŽASNÉHO ALE CIZINCE (JEŠTĚ BYCH SKOUSLA ANGLIČANA, NĚMCE, RAKUŠÁKA, POLÁKA, SAMOZŘEJMĚ SLOVÁKA)!
 Příspěvky 110 z 161 [Dalších 151 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.