| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Muž v domácnosti (deník)

 Příspěvky 110 z 10 
  • 
27.4.2001 14:05:18
Úžasný!!!
Když byla žena v nemocnici, úplně se v tom článku vidím. Zezačátku pohoda, spousta času a zábavy. Později se to doma začalo hromadit a ke konci už člověk neví na co šáhnout dřív.
Obdivuji ženy, že to s náma dokážou celý život vydržet...!
Prima článek, až mi místama vytryskly slzy.
Petr
Pavla,28let bezdetna
  • 
15.3.2001 10:14:07
Fakt skvely clanek. Smeju se tu sama jako blazen.
A jeste k tem chlapum. Oni dokazi vsechno (tedy temer), ale boji se, aby se to neprovalilo. A hlavne jim staci pohodlne zit, nekdy prezivat, tak proc udelat neco navic?
Ale stejne jsou to zlataci!

Pa Pavla
Mirka, 1 dítě
  • 
9.2.2001 17:07:22
Ahoj všichni, musím se tady zastat mužů - ten můj je zřejmě nadprůměrný - nejen, že najde talíře, on pozná i okurku a ví, (po pěti letech), že se dává morčatům! Se stlaním už si tak jistá nejsem - nemáme ustláno, protože nestelu. Když odcházím, je můj muž ještě asi tak dvě hodiny v posteli. Zkusila jsem ustlat i s ním, ale to mu zase byla zima... Asi mi to v domácnosti moc nejde.
  • 
5.2.2001 11:53:47
Yeníku,
na mou duši, na psí uši, nechtěla jsem útočit na autora tohoto webu (naopak, za všechnu tu práci má můj obdiv).
Věřím, že tahle povídka přišla mailem. A věřím, že i ten, kdo ji mailem poslal sem, ji taky dostal mailem. Řetězec mailů byl možná předlouhý, až k tomu prvnímu Neznámému, který text zaručeně opsal a musel vědět odkud. A pravděpodobně i věděl, že šířit cizí dílo po internetu není tak úplně "košér", protože jinak přece nebyl žádný důvod, aby nepřipsal i autora a název knihy.
Takže, asi jsem se ve svém předchozím příspěvku vyjádřila špatně, ale nechtěla jsem nic víc, než:
a) říct všem, kterým se povídka líbila, že autorem je Ivan Kraus a že to není jediná dobrá povídka, kterou napsal
b) upozornit, že chlubit se cizím peřím je neslušné a v rozporu s autorským právem, i když opisovač zůstane v anonymitě.


Yenik
  • 
5.2.2001 9:47:45
Rad bych se alespon trochu zastal autoru tohoto webu. Jak jste si mohl pod clankem vsimnout, tak je tam uvedena runrika "Prislo e-mailem". Mne osobne tato povidka prisla mailem behem posledniho roku alespon 3x a to pokazde od nekoho uplne jineho. Ani jednou tam nebylo uvedene, ze se jedna o cast Vami uvedene knihy. Pokud by tam totiz neco podobneho uvedeneho bylo, tak se domnivam, ze by se tento clanek zde na webu neobjevil, ci s uvedenim "pramene". To je vsak pouze muj vlastni nazor, s timto webem nemam nic spolecneho.
Mozna by jste na to mel upozornit vydavatele tohoto webu primym mailem a ne zde v diskusi uzivatelu.

Yenik
Míša, syn skoro 4
  • 
4.2.2001 10:44:55
Myslím, že by se přinejmenším slušelo doplnit, že se jedná o povídku Ivana Krause z knížky Výhodné nabídky aneb Život na západě.
V autorském právu se moc nevyznám, ale takovéhle přepsání na internet asi nebude úplně v pořádku.
Marcela, Viki-11m
  • 
29.1.2001 8:28:08
Klobúk dolu Daniela, že si postrehla, že Marian je môj muž. Spomínalo sa tu tu len raz aj to už dosť dávno.
Isteže nie je dokonalý, veď kto už je. Akurát že chlapi si to často myslia - ale ktovie, možno ich len ohováram. Keď chcú prekročia aj vlastný tieň. Keď som bola v nemocnici a robila som si starosti ako nakúpim všerky tie veci a vecičky pre bábetko, povedal že si nemám robiť starosti, že ON to zvládne. Nik nebol skeptickejší ako ja. S malou dušičkou som čakala na výsledok. A výsledok - no super. Keď si nebol istý prizval si moju alebo svoju mamu, a napr. obliečky do postieľky mu odobrila kolegyňa.
Predpokladám, že väčšina mužov by si poradila z väčšinou domacich prác, keby sme im k tomu dali šancu alebo mali tú silu "dokopať" ich k tomu. Ten môj by tiež nakoniec tie taniere v kuchyni našiel "keby mu nič inšie neostávalo"
Daniela
  • 
27.1.2001 22:19:32
Marcelo, to je opravdu překvapivé sdělení - my už jsme tu z příspěvků Tvého manžela Mariana začínaly mít dojem, že je asi dokonalý!
Marcela, Viki-11m
  • 
25.1.2001 11:18:09
Skvelý článok, ako keby som videla svojho muža. No ale on by asi ani tie taniere nevedel v kuchyni nájsť.
jaruška
  • 
30.5.2000 22:43:39
Diky za prispevek. Tak sqele jsem se uz dlouho nenasmala.
 Příspěvky 110 z 10 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.