| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Život je boj

 Příspěvky 110 z 115 [Dalších 105 >>]
maw
  • 
24.10.2009 22:54:48
Ani vlas Ti nevypadne, aby o tom nevěděl a nedovolil.
O nemoci platí totéž.
Na některé ji rovnou sešle, aby dostali rozum, získali pokoru a měli více pochopení pro své bližní - tak si dávej pozor.
maw
  • 
24.10.2009 22:52:46
To se nemusíš sázet, je nad slunce jasnější, že není.
Jsou to ty nové sektářské proudy, katolíci nemají shromáždění a neprovozují na nich uzdravování.
maw
  • 
24.10.2009 22:51:08
Natanela se vydává za křesťanku, ve skutečnosti je ze sekty.
Konzervativní katolicismus je daleko mírnější.
A s tím, co hlásá církev - ono je to spíš taky, že ti, co se tím strašně ohánějí, hlásají svoje vlatní názory, které jsou s těmi církevními v rozporu; avšak ten, kdo není znalý, to neví, a myslí si, že tyto bludy jsou naukou církve. To je omyl, ty bludy jsou výplodem nemocného mozku. Církev má většinu svých názorů logickou, dobře zformulovanou a slušně podloženou.
maw
  • 
24.10.2009 22:46:39
Z které sekty seš? Kolik jich Ježíš uzdravil, Tě neučili? Zeptej se Stephena Hawkinga na komentář k Tvému názoru. Ostatně, papeže také lecos trápí, a jako Kristův náměstek na zemi by se tak nedělo, kdyby to Pán Bůh nechtěl, ne? A všichni ti, kteří se narodili nemocní a jsou věřící, např. Christy Brown, by velice efektivně rozmetali Tvůj názor na cucky.
24.4.2009 9:24:33
Joanko, cesta k Bohu je pro mě něco jako železniční trať. Jedu ve vlaku a konečná stanice je nebe. Jsem spasená, můj duch patří Bohu. Ďábel, to jediné co může, je mi tu cestu znepříjemňovat. Tak chodí a dává mi do cesty různé nepříjemné okolnosti - nemoci, finanční problémy atd. Každý takový připravený balíček, ale na té trati to nemá co dělat a já k tomu tak přistupuji. Když příjde nemoc odmítám jí, protože v mém životě nemá co dělat, nemá nárok být v mém životě, tak jako ostatní nepříjemné okolnosti. Ježíš nám dal moc a autoritu s těmi nemoci a jinými okolnosti patřičně nakládat a každý křesťan by v tom měl stát.
Ptáš se proč bycho si měli zasloužit život bez nemocí? Proč si myslíš, že bychom si museli něco zasloužit? Kdyby Bůh dělal své rozhodnutí na základě zásluhy lidí, tak bychom všichni skončili v pekle, protože to je to co si my s naší hříšností zasloužíme. Bůh, ale dává na základě své milosti a my to tak musíme přijmout. To je jediná cesta. Proto jsou lidi spaseni na základě Boží milosti a ne svých skutků. Když přijmeš spasení jsi spasená, ne když si ho zasloužíš - nikdo si ho nikdy nemůže zasloužit. A to je stejné i s nemoci, když přijmeš, že Ježíš zemřel za naše nemoci a tak se k tomu postavíš, můžeš přijmou uzdravení i když si ho nezasloužíš a tak je to se vším.
To proč je tolik křesťanů nemocných a umírají připisuji tomu, že je v naší republice stále málo církví, kde je skutečně zdravé biblické učení. Kolik křesťanů má skutečnou představu o tom jakou mohou mít ve Ježíš moc a autoritu?
Joanko, být uzdravená neznamená být v pýše, ale postavit se do té skutečnosti ve které máme jít a uzdravovat ty co to potřebují.
23.4.2009 22:28:19
Natanelo, máš pravdu, když to píšeš takhle, ale musím souhlasit s většinou, kteří reagovali na tvoje příspěvky. Vím, chceš jim dát naději a ukázat způsob, jak zvítězit. Ale zajímá mě, co si myslíš o křesťanech, které trápí nějaká nemoc, a Bůh je prostě fyzicky tady na zemi neuzdraví? Z tvých předešlých reakcí usuzuju, že bys to brala jako prohru. Z této poslední reakce, na kterou odpovídám, by se dalo za výhru považovat uzdravení, které je na duši a duchu. V praxi takový člověk svou nemoc přijme. Za příklad bych dala Joni Eareckson Tada, která je od mládí kvadruplegičkou, věřila, že bude chodit, ale nechodí. Cituju z časopisu
Ethos: "Padlý, porušený svět ještě pořád existuje, stále ještě dochází k přírodním katastrofám, lidé bývají nemocní - a to bude trvat až do jeho příchodu." Nevím, jestli jsi četla všechny moje příspěvky k tomuto tématu. Mám tam na tebe víc otázek.
janka
  • 
22.4.2009 8:53:47
Natanaelo jsem věřící člověk, ale co ty plácáš za nesmysly, tak tomu se mi nechce věřit...jsou to bláboly...
21.4.2009 10:46:34
Začíná mě mrzet, že jsem se vůbec k problému vyšetřování prsou vyjádřila...jen jsem napsala svoje pocity, týden starý zážitek...nemyslím si, že jsem přecitlivělá na sdělování diagnozy, taky už toho mám dost za sebou, samozřejmě nejsem blázen a jsem šťastná že se lékař mýlil a jeho nález se nepotvrdil. V prsou není momentálně díky Bohu absolutně nic, co by tam nemělo být.Chodím k němu asi 5 let, nikdy mi prsa nevyšetřoval. Teď ano, zhruba po 10 vteřinách bez sebemenšího zaváhání mi oznámil nález velký 2cm. Chápu že rozšířené mlékovody i cysty se mohou objevovat a mizet, ovšem že by se to stalo během 3 dnů mi připadá poněkud mimo realitu. Vyšetření na specializovaném pracovišti začalo otázkou, kde si hmatáte bulku, přičemž moje odpověď zněla, že si žádnou nehmatám, i když se prsa snažím sama si vyšetřovat, navíc za ty 3 dny jsem si inkriminované místo prohmatala opravdu nesčetněkrát...Navíc mi bylo vysvětleno, že při vyšetření bych měla stát, s rukama zvednutýma za hlavou...já přitom seděla na židli, ruce v klíně...ale na tom už nesejde, stejně mě tu zase roznesete na kopytech...
Sidhártha
  • 
20.4.2009 15:09:30
Já bych spíš řekla, že není v pořádku lékaře na preventivce poučovat co má dělat. Jednak spousta ženských ani neví, že vyšetření prsů je součástí prohlídky, jednak se někdo může stydět říkat si o takové vyšetření.
Lékaři to mají dělat sami od sebe, je to jejich povinnost a to, že to nedělají, vypovídá spíš o jejich lenosti než o neznalosti. To bych pak mohla říkat: "ještě stěr z čípku děložního, pane doktore!" anebo "ještě ultrazvuk vaječníků, pane doktore" a já nevím co ještě, medicínu jsem nestudovala:-))
Je ale pravda, že když doktor nefunguje jak má, je na místě si o vyšetření říct. Na sto procent ale vím, jak by reagoval můj gynekolog, kdybych od něj chtěla vyšetření prsou. S překvapeným výrazem by řekl: "a vy máte s prsy nějaký problém??" A já bych řekla: "to posuďte vy, pane doktore!"
Srdííčko
20.4.2009 10:49:21
Z fibroadenomů se NIKDY~R^ nestane zhoubný nádor ( viz poradna na Mamma help stránkách ) Mám jeden taky, už o něm vím 16 let.
 Příspěvky 110 z 115 [Dalších 105 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.