| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Manželství po deseti letech

 Příspěvky 110 z 169 [Dalších 159 >>]
Ecim
14.1.2010 15:18:08
Z článku mám lehce rozporuplný dojem.

SOUHLASÍM:

1.Naprosto souhlasím s tím, že v životním partnerovi bychom měli mít především kamaráda a teprve potom milence a že jen na sexu se kvalitní partnerský vztah postavit nedá, protože je i řada věcí, které jsou důležitější než sex.

2.Věřím i tomu, že s postupujícím věkem u většiny lidí chuť na sex klesá.

3.Přijde mi správné brát život (a nejen ten sexuální) s nadhledem a humorem.

ALE:

NESOUHLASÍM:

4.Navzdory tomu, co uvádím v bodech 1 a 2, trvám na tom, že i po mnohaletém soužití by partneři měli vést takový sexuální život, aby byli oba dva spokojení. Když někoho opravdu milujeme, tak ho nenecháme sexuálně strádat bez ohledu na to, jestli je pro nás osobně sex důležitý nebo ne.

5.Velmi mi vadí, jak se nás autorka snaží přesvědčit o tom, že mizerný sexuální život už v mladém věku je něco nevyhnutelného, s čím nemůžeme absolutně nic udělat, a tudíž nám nezbývá nic jiného, než totálně rezignovat - zkrátka "to neřešit a vzít to s humorem a nadhledem, když už jsme si toho chlapa vzali, protože on je prostě takový druh".
13.10.2009 23:24:48
~b~~b~ Přesně tohle mě napadlo - asi mu to tady dám přečíst. 1 x týdně je prej málo ~d~. Teda je fakt, že před porodem jsem byla celkem nenasytná. Během těhotenství jsem si nepřipadala vůbec přitažlivá, měla jsem docela blok a po porodech jsem byla totálně bez chuti, tak jsem se jednou za měsíc (no, někdy to vyšlo a prošlo mi to i dýl) přemluvila.....už se zase pomalu dostávám do kondice a 1x týdně to zvládám a dokonce i zjišťuju, že už se nemusím tolik nutit~;)
3.4.2009 20:01:08
Ty jo, tak to je fakt síla! Cos to tady psala za hlody? Přeju příjemné souložení s pánem bohem! Já si to užiju teď a tady! Nikdo z nás doopravdy neví co je po životě! Je kravina si teď něco odpírat, co když už nic víc nebude? Tak potom jste všichni vy chudinky křesťanské tento "bohem" darovaný život promarnili! Jste prostě zfanatizovaný idioti. Nic víc.. A je mi vás moc líto!
3.4.2009 1:05:59
Hmmmm, taky se nám moc nechtělo sexovat, tak jsem to radši propočetla a vyšlo to u obou napoprvé ~R^~R^~t~~t~~t~
1.4.2009 14:09:57
Svatá pravda!
Také jsem s manželem spíše v přátelském manželství už 20 let a opravdu děkuji za každé ráno s ním. Všude jsou mráčky, ale jsme schopni je dokonale minimalizovat a máme opravdu pohodu i po těch 20 letech a 3 dětech~:-D
31.3.2009 15:15:08
Ahoj, jsem vdaná skoro 10 let a momentálně jsem na mateřské~p~. No a mamina na mateřské přece potřebuje o nějaké to pohlazení navíc. Manžel je pořád v práci a ani večer spolu moc společného času nestrávíme, protože ještě k tomu dálkově studuje vejšku, tak tráví večery nad knížkama. Nikdy jsem na sex moc nebyla. Manžel z počátku taky potřeboval ~;) víc. Všechno se upravilo od té doby, co jsme se domluvili, že si uděláme krásné společné chvilky v každé S-dny (S-tředa, S-obota). Nejdřív jsme to zkusili jen tak ze srandy, ale zůstali jsme u toho. ...To už se potom oba těšíme na večer. A s každou "lechtivou" poznámkou v ten den vyřčenou ještě víc. ~;) Funguje to 100%
katy, 2 děti
  • 
31.3.2009 13:03:01
tak to znám. V mládí to bylo super, ale nějak to přešlo do toho výše popsaného. A nejhorší je, že manžel se tváří, jako by o nic nešlo, on prostě nic nechápe. Ale vzhledem k tomu, že jsou manželství založená na sexu a jinak stojí za...tak si říkám, chvála za tenhle vztah.
31.3.2009 12:19:06
Dobrý den,
zaujal mne Váš příspěvek, odpověď, píšete o sobě a manželovi - své vyjádření ke
článku manželskví po 10 letech.
Ale popravdě, zaujalo mne, že píšete, že Vám byl nevěrný a teď je to fajn.
Mám problém, manžel je pravděpodobně zamilovaný do jedné spolupracovnice,
půl roku spolu intimně žili a scházeli se, před 10 dny prý vztah z její
strany skončil, ale pravděpodobně pod tíhou řečí okolí ...nevím, ale
manžel je zklamaný, mně tedy určitě nechce, nevím jak se mu přiblížit,
dáte mi radu jak jste to zvládla.
Můžete-li odepiště na email: vijazb@seznam.cz
Jana
Marek
  • 
31.3.2009 9:29:19
Tome, to je přesné! Já bych to bral častěji než 1/14 dní a vím, že žena taky, ale dostat se k sobě v tom frmolu a stresu chce vždy nějakou chvíli - a to často spíš usneme.
30.3.2009 15:00:25
Ahoj,

tak nevím, co bych dala za půl roku. Se mnou už manžel (2, 5 roku manželé, 6 let spolu) nespí rok a půl ~n~.
 Příspěvky 110 z 169 [Dalších 159 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.