| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Návštěva u pediatra = horor

 Příspěvky 110 z 296 [Dalších 286 >>]
Katka
  • 
1.4.2009 20:22:48
Kdybych nešla s dcerkou, která měla teplotu k lékaři, nepřišlo by se na to, že má zánět močového měchýře - třeba. Pokud teplota trvá 2 dny, tak jedu. Můj syn měl v půlroce rýmu jako trám - žádnou teplotu. V sobotu stašně plakal a v pondělí se ukázalo, že má zánět středního ucha a pak dostal obrnu lícního nervu. A začátek byl bez teploty. Když se mi něco nezdá, raději jdu k p. dr. Na druhou stranu už taky lehce rozeznám laryngitídu a vím přesně, co mám dělat, takže většinou dr. jen volám, v jakém jsme stavu.
Teď ale k paín doktorce klušu hned, jak mají sebemneší telotu, protože s tou do školky namůžou a já chodím do práce a paragraf mi musí napsat doktorka...
31.3.2009 22:38:57
Manžel jednou zavedl s kluky hru, že ho budou jako léčit. Ti se na něm vyřádili - jako píchali injekce, moc je to bavilo. Až starší přiběhl za mnou do kuchyně a radostně volal :"Táta umžel!" Ale jinak je to velice pěkná hra ... ~:-D.
30.3.2009 12:47:55
Blinkosračka u malého dítěte ti přijde jako banalita??? Sorry, ale mě teda rozhodně ne.
M.
janna
  • 
30.3.2009 9:02:32
taky chodíme při každé "blbině"nikdy nevíš co to muže být.malá jen trochu pokašlávala,nic drastickýho,dračice jakovždy,a to šla jen jako doprovod starší sestričky.a domu si nesla dvoje antibiotika a kapky+sirup.

a jinak KLÍÍÍÍÍÍÍD.

DRAČICE JE VÁŽNĚ DRAČICE,ŘVE JAK HYENA JEN KAMKOLI VLEZU,TAKY MOC NEMUZU DO KRAMŮ.NÉ ŽE BYCHSE TAM NEVEŠLA KOČÁREM,TEN UZ NEJAK ANI NECHCE,JSOU JÍ 3 ROKY.ALE TEN ŘEV A VSTEK.JDU TAM,PROTOŽE NECO POTŘEBUJI,ALE VŽDY TRNU JESTLI SE MI NEZAČNE VSTEKY VALET PO ZEMI,PROTOŽE JI TEN REGAL SE ZBOŽÍM KTERÉ ZROVNA JA POTŘEBUJI NEBUDE VHOD.VŽDYCKY ŘIKÁME MÍT JI DVOJMO TAK SE ZBLÁZNIM.
Radka, 4/06 a 12/07
  • 
30.3.2009 0:36:19
Mono, tos trochu přestřelila, nemyslíš? Autorka sice neuvádí, kolik těm jejím prckům je, nebo jsem to aspon přehlídla, ale moje 10měsíční dcera si opravdu na ouška nešahala... byla naprosto zdravá, jen se jí měsíc držela tvýšená teplota 37,3... normální to není, ani když to nebyla horečka... A nakonec z toho byl zánět stř, ucha a ouško jí píchali! Takže autorka udělala jen dobře, ty můžeš být jen ráda, že si u svých dětí svým přístupem nic nezanedbala!
29.3.2009 22:48:16
Ještě jednou díky moc všem, které mi nějak poradily nebo vyjádřily sympatie. Potřebovala jsem si to všechno promyslet a po další diskuzi, kde jsem si dovolila se na něco zeptat, jsem naznala, že to nemá cenu se rozčilovat. Budu dál přispívat jen na svoji diskuzi a chytráky nechám za sebou.

Pro ty které to zajímá, Má Peťulka 5 zubů venku a horečky jsou pryč, ťuk ťuk... Fanoušek to nějak bere všechno líp. Jen mi přijdou krapet unavenější, ale to bude i tím posunem času.
29.3.2009 22:44:14
Ahojky Aidko,

děkuju za zastání. Až tu budete tak se musíš na kluky podívat :D Vojenská operace to je :) Ale nedovolím si zlehčovat problémy někoho s postiženými dětmi. Jen mě zarazila ta reakce. :( Ale už tu byla i horší na jiné diskuzi...


Pro ostatní. Bydlíme v 7 patře, výtah je uzoučký a s klasickým kočárkem pro dvojky se tam nedostanu. Musela jsem si pořídit golfky a přisložit je po výjezdu dole zase rozložit a trefit se přesně do lyžin na kočárek krajníma kolečkama, jinak bych si na schodech rozbila ústa... Krása když to umývají o poledni v mrazu a člověk potřebuje ven. :D Klasický kočár musím dolů snést a až pak do něj dát dítka. Takže náš výlet výtahem byl ještě do nedávna takový, že jsem nacpala do výtahu kočár, sebe a jedno dítě v tašce v ruce nad hlavou a druhé v ruce před sebou, Dole vytáhnout děti, vyšoupnout kočár, snést ho ze schodů, rozložit a dát tam dítka. Jediný obchod kam se vlezu dveřma je Tesco a cukrárna. Takže všechno musím vyřizovat o víkendech, protože se v týdnu nikam nedostanu.
29.3.2009 22:22:24
Dobrý večer! Vůbec si z toho nic nedělejte! Já jsem článek naprosto pochopila a zcela chápu, máme to samé v bledě modrém :o) Dcera se na sestřičku a paní doktorku pouze podívá a už ječí a ječí a ječí a nedá se zklidnit. Vím, o čem píšete :o( I oné pohledy jsem již zažila ... ale z toho je lepší si nic nedělat. Jo a ke všem těm komentářům od matek, které si myslí, že snědly veškerou moudrost světa ... také volám doktorce a chodím s dcerou na kontroly, ač nerada, ale jak jinak přesně poznáte, co to dítě trápí! Po telefonu se vše vyřešit nedá a když má dítě vysoké teploty a je mu ouvej, chci mu jako matka pomoci a to také udělám! Nejsem lékařka, tak za nějakou musíme holt zajít, že? Nerada bych něco zanedbala a pak si vyčítala, že jsem vlastně měla jednat jinak ... třeba zajít na kontrolu a ne doma vyčkávat, zda se teplota po požití Panadolu či čehokoliv jiného srazí sama či nikoliv.
Magda, 2 děti
  • 
29.3.2009 16:41:42
Tak si to tu čtu a po tvých příspěvcích už nedočtu.Přešla mě chuť.Jsi pěkně bl.á.Tobě bych nesvěřila děti ani na minutu.
Brebina, E+M
29.3.2009 13:26:36
Mono, chtěla bych vidět, jak se 15 měsíční dítě chytá za krk a říká, že ho bolí!!!!~t~
Moje dvojčata mají 2,5 a je problém z nich dostat co je bolí.
Mishacka plně chápu, že to s klukama byl horor, dva řvoucí drobci to musí být něco na nervy, nejenom maminky.
Naštěstí moje dcerka je hodná a neřve jako syn, ten je na to expert - vidí doktora a už řve jak na lesy, kdyby mi řvali oba, tak teda nevím, by mě odvezli k chocholouškovi~y~
 Příspěvky 110 z 296 [Dalších 286 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.