| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Hovory H aneb naše kakací peripetie

 Příspěvky 110 z 52 [Dalších 42 >>]
Vjerča
  • 
2.3.2009 13:01:48
Pokud nemá bolení, tak by mělo být vše v pořádku. Já mám zkušenost se svým synem úplně stejnou, dokud byl na MM, jednou za týden až deset dní. Jakmile jsme přešli na umělé mléko a tužší stravu, začal mít průjmy a strašně zhubl, bylo to hrozné období, měl nesnášenlivost kravského mléka, ale to je na jinou debatu. Jenom chci říct, abys byla ráda, že je klučina zdravej a neřešila to.
2.3.2009 9:04:43
No my máme opačný problém. Máme už skoro 2 měsíce a malý kadí několikrát denně a při uprdnutí to z něho lítá taky, takže... já se těším, až jednou budu přebalovat a najdu plínu jenom počuranou.
Jinak přebaluji co 2 hodiny... :-(
Petra
  • 
2.3.2009 1:14:29
No mně tenhle článek přišel velice vtipnej a pobavila jsem se dost :-))))) Asi mi taky vytanuly na mysli naše vlastně ještě docela nedávné "kakací" problémy s miminkem :-)) Mně tyhle témata nějak nevadí - proč taky, u mimin mně to přijde úplně normální a klidně to budu řešit s kamarádkou :-))
Jak prohlásil můj pediatr, když jsme k němu chodili na takové ty miminkovské poradny a řešili furt dokola kojení a stolici a mě to jednou vysmálo, že furt jenom počítáme a prohlížíme plíny: "To se vám dřív myslím ani nesnilo, že přijde doba, kdy se ústředním životním problémem rodiny stanou hovínka, co?" :-)))))
Hanka Veselá
1.3.2009 16:12:43
Terko, zcela proti svému přesvědčení (popisuju to asi jen doktorce :-D): mazlavé, tužší, lepivé a smradlavé :-D
Hanka Veselá
1.3.2009 16:10:34
Však z názvu je patrné, o čem se píše, ne? Tak proč to čtete? ;-)
1.3.2009 11:14:10
milá maminko,
se svojí dcerou jsem zažívala úplně stejné nekakací období, ale nebyl důvod, proč si s tím lámat hlavu. Do 5 měsíců byla plně kojená a do té doby také kakala málo, rekord byl tuším 12 dní (také se to zapomíná a to je jí teprve 8 měsíců) a někde jsem na netu vyčetla, že bylo zaznamenáno i 21 dní rozestupu mezi jednotlivými epizodami. Každé dítě je originál a nejdůležitější je jeho spokojenost. Rektální rourku jsem nikdy nepoužila z důvodu obavy poškození svěrače. Navíc byla holčička spokojená, i když s blížící se "ekologickou katastrofou" se její bříško více plnilo a uvolnit se od prdíků bylo stále složitější. Na toto zabíraly masáže a také BabyCalm. Po zavedení příkrmů se změnilo hodně věcí včetně vyprazdňování, takže teď si "užíváme" různě barevné bobečky jako od srnečky, pyramidky i bláto denně, někdy i vícekrát:-).
Jana
1.3.2009 8:02:58
Hanko, nakukuješ ještě?

A jak vaše nálože vypadaly? Byly tuhé?

Mě taky dlouho nekadil a když jsem mu nepomohla tak jako plně kojený kadil tuhé bobky.
Maminky co odsuzují rourku, myslíte, že je to normální?

Ted je mu 11měsíců a tuhý bobek má téměř každy den. Tak 1x za týden se podaří normální nálož. A nezjistila jsem čim to je.
qwerty
  • 
28.2.2009 21:17:53
Uvědomujete si, že ste nechutná?,
jana
  • 
28.2.2009 20:44:15
No jo, paní se chtěla vypsat, ale chybí jí zajímavé téma, tak posloužila debata o h...Nechápu...
Monika
  • 
28.2.2009 20:29:07
To je přece o vývoji, dozrávání nervové soustavy, pokud tedy pominu teorie, které třeba někdo uznává, jako např. že dítě, které umí dříve chodit na záchod je šťastnější než dítě, které to umí později:).
 Příspěvky 110 z 52 [Dalších 42 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.