| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsem na mateřské zpustla

 Příspěvky 110 z 321 [Dalších 311 >>]
Dita, Matyáš 08,Kiki 11
3.4.2009 21:45:59
Tak to ses trefila snad přímo do mě:) Sic jsem po porodu zhubla až nečekaně rychle na váhu, kterou jsem mívala asi před 5 lety, během roku se zase tuky nastřádaly a vážím totéž, co před otěhotněním. Horší je to ale s tím, jak o sebe dbám. Dřiv jsem nevyšla z baráku nenamalovaná a teď...musím mít chuť a čas a to na takové "hlouposti" moc často nemám. O tom jak jsme upravení když jedeme do města ani nemluvit:) Vesnice se na nás podepsala, rekonstruujeme, dvůr jsme ještě nezpevnili, na mytí aute není čas,navíc když je denno denně poťapkají kočky se zabahněnými tlapkami...joooo jsme socky:) ale jsme šťastní
aneriska
23.2.2009 17:08:02
... to jsem se taky dívala. Ale ty ženské udělaly chybu někdy v minulosti a táhlo se to s nima.. Ale podle výzkumů to není z většiny zdravotní problém, ale opravdu dietní chyby - vyžranost, pak přiberete tuky, nehýbete se - svaly se zmenší tj. nemůžou spalovat, pak začnete špatně a hladovíte, čímž se dostanete do stavu, kdy tělo trpí, ale veškerý příjem ukládá do tuků na špatné časy... Vůbec nikoho nesoudím a psychiku beru, ale prostě je fajn se snažit nepoddat se tomu, že jsem tlustá a tloustnout vesele dál... Mám kamarádku, co po hormonální léčbě neplodnosti dost přibrala a ani po porodu jí to "nešlo" dolů. Jasně, že ona má opravdu zdravotní problém, ale stejně přiznala, že hodně jí, večer jí, s kočárkem se moc neprochází. Teď začala dělat delší procházky a jde to - pomalu ale jde to... Takže znovu opakuju - ten zákuseček na nervy za to nestojí (a zákuseček berte obrazně)
14.2.2009 17:50:00
máš pravdu...mi tohle manžel říct, tak už není můj manžel...
Když jsme se s manželem seznámili, měla jsem 54kg. Nosila jsem vytahané trička, mikin, všechno strašně široké. Ani nevím, proč vlastně. Když si vzpomenu, co jsem měla na sobě, když jsme se poznali...vůbec netuším, proč nevzal nohy na ramena a neutekl...
Postupem času mi koupil spustu krásných triček-úplně jiných, než jsem nosila kdysi. Úzkých, s výstřihem...kalhoty, krátkou sukni...nikdy jsem si nepřipadala tak příjemně v nových věcech. To on mne naučil být trošku jiná a trošku se vylepšit.
radka
  • 
14.2.2009 8:33:41
Dneska jsem si přečetla článek na rodince a shodou okolností i v LN z 13.2. " BRUMÍKA"
Jedná se zřejmě o tutéž maminku.
Hluboko před ní smekám.

celé Vaší rodině fandím.
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08
13.2.2009 0:44:02
Mám z tvého příspěvku nepěkný pocit pokusu o nadřazenost a "dobré rady".

Ale chtěla jsem napsat, že jsem v 18 měla při výšce 168cm a 55 kg a rozhodně to nebylo žádné terno! Byla jsem považována za nehezky hubenou! Neumím si představit že bych teď v 36 letech vypadala stejně - to bych snad musela být nemocná!
Takže s váhou všeho s mírou.

A každý zhubnout extra nemůže, každý má svoji optimální váhu i postavu, je to hodně o vroz. dispozicích. A taky váze kostí! ~t~
Rokyna, 2 děti
  • 
12.2.2009 12:37:49
No, přesně. Mám kamarádky, které se trápí a pořád hubnou, hlavně kvůli manželovi. Jedné mé známé dal manžel dokonce 40tis. se slovy "a do měsíce se sebou něco udělej"... Mě tohle říct, tak těch 40tis. utratím za hory jídla a naschvál se ztloustnu :-),nebo se s ním rozejdu. Jiná zase nikdy nenosí kalhoty, protože její manžel vyžaduje pouze sukně... Tak snad je každý sám sebou a rozhoduje se podle sebe,ne? Hlavně nikdo, ani ty naše protějšky nejsou dokonalí a kolikrát je mi sympatičtější právě ten, kdo má sem tam chybku a umí si života užít, než někdo, kdo tráví hodiny nad pozorováním a vylepšováním sama sebe a jiné životní téma v podstatě nemá..
10.2.2009 20:47:30
žlababo díky! krásně napsáno - ze života, s nadsázkou a milýn humorem. Pěkně jsem se zasmála, děkuji :o)
Mili+2
10.2.2009 14:41:15
To moje dite je v pohode, zato ja jsem po porodu a hlavne po dvorocnim kojeni vychrtla na kost, ted v zime to jde, ale v lete kolem mne kazda sukne vlaje jako pytel a v plavkach vypadam jako kostlivec.
Leonardo
10.2.2009 13:19:01

TY vůbec NIC nechápeš .A to je zase tvoje škoda ~:-D ~:-D
Někdy je změna lékaře prostě nezbytná.
Ale jak píšu...každého věc ~:-D .
10.2.2009 11:23:49
asi nerozumíš nadsázce.... tvoje škoda... měnit gynekologa není zrovna příjemné.......
 Příspěvky 110 z 321 [Dalších 311 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.