| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Mám manžela „s holým zadkem“

 Příspěvky 110 z 167 [Dalších 157 >>]
Libor Vaněk
19.6.2017 14:14:27

ID 1716A
Pronájem zařízeného bytu 3+1 Praha 6- Dejvice, Terronská
http://atlas-reality.cz/pronajem/byty/470241-1716a-pronajem-zarizeneho-bytu-3-1-praha-6-dejvice-terronska
volné ihned
Nájem 25 000 Kč + poplatky

ID 7449
Světlý zařízený 3+kk s balkonem, 80 m2, Praha 6 Dejvice
http://atlas-reality.cz/pronajem/byty/470109-7449-svetly-zarizeny-3-kk-s-balkonem-80-m2-praha-6-dejvice
volné ihned, byt má dechberoucí výhled
Nájem 27.000 Kč + poplatky

ID: 7446
Pronájem bytu 3+kk Praha 6 - Bubeneč, ul. Národní obrany
http://atlas-reality.cz/pronajem/byty/470057-7446-pronajem-bytu-3-kk-praha-6-bubenec-ul-narodni-obrany
Nájem 22.000 Kč + poplatky

ID: 5435B
Pronájem bytu 3+kk Praha 1 Nové Město, ul. Růžová
http://atlas-reality.cz/pronajem/byty/469074-5435b-pronajem-bytu-3-kk-praha-1-nove-mesto-ul-ruzova
Nájem 22.000 Kč + poplatky

ID: 5008A
Pronájem nezařízeného bytu 3+1 Praha 6 - Ořechovka, Cukrovarnická
http://atlas-reality.cz/pronajem/byty/467802-5008a-pronajem-nezarizeneho-bytu-3-1-praha-6-orechovka-cukrovarnicka
byt bude volný až od srpna, nájemníci jsou již téměř odstěhovaní, byl jsem v bytě v sobotu, tu a tam jsou nějaké osobní věci a krabice. Byt je ve vile s velkou zahradou. Místnosti jsou velké.
Nájem 22.000 Kč + poplatky
15.3.2009 8:07:04
Dámy,tak zde sedím a jen smutně hledím jak s Vámi všemi mlátí emoce.Již je to jako v cizině -mám možná něco,jsem krátce vdaná a musím myslet dopředu a tedy se vidím jak jsem na chodníku.Prosím pěkně-do manželství vstupuji s vírou,že vydrží.Nakupuji znoží že jej dokáži užít a zde se dozvídám,jaké jsou problémy s majetkem.Jistě-vždy někdo rozhoduje co bude s jeho majetkem,ale proč již teď mít rozepře s vlastním partnerem a nebo s rodiči.Počkám a uvidím,zda něco bude a nebo nikoliv.
Nahý jsi přišel na svět a tak i odejdeš.
Alena, jedno miminko
  • 
2.3.2009 11:33:22
Musím se zde zastat rodičů, celý žívot se dřeli, aby nám dvěma dcerám postavili barák, kde budeme moci bydlet. Kdyby to neudělali, tak bych dnes nemohla žít život, jaký žiju.
Začalo to tím, že jsem se po maturitě rozhodla, že si dovolím luxus a vystuduji obor fyzioterapii (hodně blbě placená práce). Kdybych neměla jistotu zajištěného bydlení, musela bych se hnát po penězích a snažit se studovat něco, co bude vydělávat prachy.
Dalším problémem je manžel. Měla jsem různé partnery, ale vždy to nebyl ten pravý. Pak jsem narazila na toho pravého a provdala se za něj. Kdyby mi rodiče nepostavili barák, tak bych se za něj ani provdat nemohla. Manžel pocházel z rodiny pěti dětí a do společného života nedostali od rodičů nic. Navíc manžel nemá talent vydělat příliš mnoho peněz a se založením rodiny bychom museli počkat hodně, hodně dlouho, což by se mně nelíbilo. Hlavně by se mi nelíbilo mít dítě až někdy ve třiceti.
Takže rozhodně nepovažuji barák, který mi postavili rodiče, za kouli u nohy, ale naopak, ten barák mi poskytl svobodu.
Veronika
  • 
22.2.2009 20:03:33
Tak neříkala bych vždycky - netvrďte mi, že kdybyste viděl, že manželství evidentně rozbila Vaše dcera, tak byste stál při ní jen proto, že je to Vaše dítě? To, že jeden z manželů opustí rodinu, není téměř nikdy vina pouze toho odcházejícího.
Já nevím, jak konkrétně ty předmanželské smlouvy mohou znít, ale nedovedu si představit třeba situaci, kdy tedy např. manželka přinese do manželství dům, manžel samozřejmě na něj přispívá, investuje do zařízení, oprav, hradí samozřejmě provoz apod., a po x letech manželství odchází s 0.
Veronika
  • 
22.2.2009 19:55:16
Jako téměř vždy v těchto diskuzích se najdou lidé, kteří jsou za každých okolností negativní - tím myslím nyní Vás, Zozi. Ano, jsem v současné době finančně zajištěná a mám 100% spokojené manželství. To je moje realita! Nemyslím si, že bych byla nějak naivní, když jsem prostě neměla potřebu psát při uzavírání svého manželství před 10 lety předmanželskou smlouvu. Jsem ztotožněná s tím, že někdo jiný tuto potřebu má. Ale upřímně nyní říkám, že si nedovedu představit, že bych nyní své krásné láskyplné manželství měla spojené s nějakou takovouto smlouvou...
A ještě k tomu příspěvku o "okradeném synovi" - chápu, že když je někdo zamilovaný, má růžové brýle. Ale pokud je jeho potenciální manžel/manželka tak "rizikový", jak popisuje ta paní, pak by jeho okolí mělo varovat...
Veronika
  • 
22.2.2009 19:44:40
Nevím, jak jsi přišla na to, že jsme s manželem 4 roky - my jsme spolu přes 10 let. A ještě k tomu, co píšeš výše - v případě, že by manžel ode mě odešel, nepotřebuji, aby se o mě moji rodiče starali (tedy myslím po finanční stránce), máme snad dostatečné finanční rezervy, které by se v případě rozvodu dělily mezi nás oba...
18.2.2009 15:57:25
Som vydata 13 rokov a mame 3 deti. Presli sme vo vztahu dobrym aj zlym a vselicim medzi tym. Som presvedcena, ze vztah, manzelstvo, je a ma byt o tom,ze prezivame spolocny zivot. Ked jeden z nas ma problem (financny ci iny), je to problem spolocny. Ked jeden z nas ma stastie (financne ci ine), je to stastie spolocne.
V obdobiach, ked bolo penazi malo, spolocne sme sa uskromnovali a v obdobi, kedy ich bolo a prave je, viac, spolocne si to uzivame. Manzel prisiel do manzelstva s dlhom, ktory sme prve roky spolocne splacali. Ja som zarabala viac, nez on. Ale nie preto, ze som robila karieru pre peniaze. Len nahoda. Situaciu som od zaciatku vnimala ako "nasu" a to, ze sme ten dlh splacali mi pripadalo ako "nasa" zalezitost. Zili sme u mojich rodicov, ked sme sa financne zmohli na splacanie najmu, citili sme sa ako krali :o) Casom sa manzelovi zacalo financne dobre darit, kupili sme dom a stale ho vylepsujeme...ja si na peniaze nijako zvlast nepotrpim, robim v praci to, co ma bavi, nie kvoli peniazom. On zaraba momentalne velmi slusne,ovela viac, nez ja,ale to je moja "chyba" :o) a to, co zarobime, miname spolocne. Ked mame, miname, ked nebudeme mat, budeme sa musiet uskromnit, hlavne, ze mame stale to, co je medzi nami, laska a dovera, to jedine ma skutocnu hodnotu.
A este jedno: najkrajsie casy sme aj tak prezivali v case, ked sme mali najmenej penazi. Hadajte preco? Boli sme casto spolu a namiesto pracovnych problemov a spravovania majetku sme riesili jeden druheho a nase deti.
A co ak znova pridu krusne casy a penazi bude malo?
My to nejako zvladneme.
Som naivna? No a co, ja to nejako zvladnem. ~;)
Mili+2
11.2.2009 14:04:58
Gratuluju za nazor!
Mili+2
11.2.2009 14:02:57
Mne spis zarazi fakt ze zde nektere zeny manzela vnimaji jako "cizi osobu". Ne ze by moji rodice meho manzela mneli za syna, nebo ze jeho rodice zboznuji mne, ale presto si troufam tvrdit ze nikdo nikoho nepovazuje za "cizi osobu", "personu non gratu" cili "individuum s kterym nase ratolest ma deti".
Lenca_85
  • 
10.2.2009 12:23:15
Jenze ja manzelka nejsem. Abych to teda jeste upresnila, jsme spolu 4 roky, zijeme spolu temer 3. Pritel ctvrtku dostal od rodicu a ctvrtku od nich koupil (z toho vyplatili jeho bratra). Uver, ktery si pritel vzal je na neho, ale platime ho spolu, protoze sam by to nezvladl urcite. I kdyz muj podil na tom je spise nepatrny, budeme ho pak doplacet z meho stavebka. A na co by mi pak v pripade rozchodu bylo, kdyby mi pritel dal to, co jsem tam dala? Penize ztraci hodnotu, hodnota nemovitosti roste. Proto si stojim a budu stat za tim, ze nez do domu "vrazim" sve stavebko, chci mit jistotu. A to bud na nej napsana nebo to mit osetrene jinak. Nedam do toho vsechny sve uspory a za 10 let mi nekdo rekne, dala jsi tam 200 000 tady je mas a jdi. za tu dobu ty penize budou nic, ze.
Taky ale nechci, aby na me proste jen prepsal cast majetku, spis to resit nejakou smlouvou, jakou mela nemovitost cenu na zacatkua jakou "na konci" a z toho se vyrovnat. Nemam nikde podlozene kolik jde na co z mych penez, nemam ucet, penize mi chodi k priteli. Ale miliony nevydelavat, pravidelne si sporim, takze ted nemam duvod to resit. Ale nez nekde vlozim celozivotni uspory, chci mit jistotu. A nedovedu si predstavit, kdyby mi pritel rekl, ze rodice nechteji, aby¨ch byla na baraku taky napsana... I kdyz si myslim, ze to taky muze jeste prijit:-)
Tim chci jen rict, ze chapu, jak se citi ti, kteri tohle resi. A na druhou stranu taky chapu rodice.
 Příspěvky 110 z 167 [Dalších 157 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.