| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku A proč vlastně nepředstírat v posteli?

 Příspěvky 110 z 612 [Dalších 602 >>]
Vopršálková Štěpánka
25.6.2018 12:56:02
Jděte doprdele, stejně všichni chcípnem. ~4~
5.5.2014 11:58:50
chápu to , že není chut , tím si asi prošla každá ... jen nerozumím , proč je nutné předstírat .. stačí vysvětlit , že orgasmus nepotřebuju , nebo ne ?
dia 51 , dva dospeli synove
  • 
16.1.2014 13:47:37
cetla jsme to cele a poctive. Jsem na rodine nova a mam cas tak sedim a bavim se ctenim.
Jen v asi jednom prispevku jsem nasla radu : jsi totalne vycerpana. Ja si myslim ze kdyz je jeden totalne nevyspaly a vycerpany, tak telo bojuje o preziti a nechce zadne dalsi tehotenstvi. Cili ani o sex nestoji, coz u muzuskeho organismu nehrozi. Je to hlubsi nez nase ovlivnitelne vedomi.
Zadavatelka nepise nic o nechuti k manzelovi, pise ze chce SPAT. A s predstiranym orgasmem usne o hodinu drive. Me to prijde rozumny zpusob jak si zajistit vice spanku :-).
Tady ten problem je o tom ze partnerka nema CAS. Dojit k orgasmu je nadlimitni doba co ma. A tak to urychli. A tezko se z toho rozumneho zpusobu /jak ziskat hodinu spanku/ couva, kdyz to trva dlouho a navic unava neprestava, spise se stupnuje.
Ono je to tezke, pokud o sobe vite, ze kdyz jste unavena tak hodina intenzivniho milovani je asi tak doba kdy pri unave dosahnete vrcholu a to ne zdaleka pokazde, a manzel bez problemu bude po peti minutach .. svadi to si to zahrat. A take se to uprostred milovani blbe rika. On tomu chlap vazne nemusi rozumet, ze vas nevzrusuje ale jen vas to bavi, asi jako dobrej film .
Kdyz on sili a nevidi a neslysi vzrusenim a ceka jen na tebe a ty zafunis: milacku dneska to fakt nevyjde ... no nevim ...
Vim ze touto dobou v roce 14 je to mozna asi uz jedno, ale drzim palce. Moje nevyzadana rada : nerikat manzelovi o orgasmu, rikat o chronicke unave a hodit povinnosti na nej. A vlest proste do postele a spat. Rekla bych skoro za kazdou cenu.
A pokud se to nesrovna a problem s nechuti ma jine koreny, prisel treba po tezkem porodu, vzdy je cas najednou NEMIT ORGASMUS pokazde a treba snizovat cetnost orgasmus a zatahnout ho po problemu az budes mit silu "najednou neorgasmy" resit i s manzelem. I treba opatrnym nahlednutim do poradny. Myslim, ze to by rozumny gynekolog nebo sexuolog mel pochopit. preji pevne zdravi vsem /pred sesti lety vasnive / diskutujicim.
Kosheeen
8.12.2013 7:52:32
Já myslím, že největší prohra bylo to, že jste s ním byla tak dlouho!!!
Kosheeen
8.12.2013 7:51:20
To vypadá jak kdyby si autorka lhala sama sobě, jak je šťastné předstírat něco, co je vlastně hezké a přináší potěšení. No asi šťastně zadlužená žena, která se bojí, že by přišla o střechu nad hlavou. Jinak by toto normální člověk snad nemohl ani říct...
čarodějnice V
  • 
18.5.2013 9:45:12
Zajímalo by mne, jak jsi na tom se spokojeností teď - po 5.letech.... Já si totiž také kdysi myslela, že jsem frigidní, sex nepotřebuji, ale jinak jsem tak nějak spokojená, i když stále malinko vnitřně smutná...stejně jako ty. Ale po tom, co se mi otevřelo "třetí" oko a já si dovolila se jím dívat, jsem zjistila, že ROZHODNĚ nejsem frigidní...to jen (teď už bývalý) manžel mi neimponoval absolutně v ničem. Ba ještě hůř, cítila jsem k němu fyzický odpor. Což si připustit byla jedna z velkých bolestí a životních proher.
1.5.2011 13:19:38
jsem docela překvapený článkem.....to je dost smutný
4.1.2010 17:49:56
Tvůj manžel je sťastný chlap. A pokud chce abys měla orgasmus, nejjednodušší asi bude aby tě nechal nejdřív vyspat. Jinak může být také rád, že to není s tebou naopak - některé ženské ten orgasmus potřebují tak nutně, že jsou schopné si to nějak zajistit i když je vlastní manžel přes týdne pryč.
Emily
  • 
7.1.2009 17:00:51
Proč to tu všechny překvapuje?
Elena, 2 děti
  • 
6.1.2009 10:22:55
Tak jak si to tu čtu, přijde mi, že asi myslím úplně jinak, než ostatní.. Nevím, jestli se dá schopnost orgasmu ztratit, ale já ho neměla již 10 let. Vlastně jsem ho měla jen párkrát na začátku sexuálního života. Je mi to líto, ale je to tak.

Můj muž je pozorný a když jsme se potkali a sblížili, bylo to s ním v posteli nádherné (jen bez toho orgasmu). Teď je to samozřejmě taky fajn, mám sex ráda - jen to už není ten "opojný a výbušný začátek". Nebojím se říct, co se mi v posteli líbí a můj muž se mi nebojí vyhovět, v tom to není.

Tak a teď k jádru věci - taky občas předstírám, bojím se, že kdybych řekla pravdu staly by se dvě věci:

1. můj muž by měl pocit, že zklamal
2. každé intimní sblížení by bylo "honem na dosažení orgasmu", mohla by vždy následovat otázka - "tak co?" (i když třeba nevyřčená), intimní chvilky by už nebyly to úžasné mazlení, uvolnění, erotické napětí atp.. ale prostě snažení se. Což by zajisté přispělo jednak k tomu, že orgasmus by nebyl na mé straně dosažen o to spolehlivěji a vymizelo by i potěšení ze sexu jako takového. Nevím, zda by si můj manžel po čase nechtěl i jinde dokázat, že je chlap (teď už fakt fantazíruju, protože on není typ, který by se příliš rozhlížel po jiných ženách).

Čili já problém řeším tak, že mluvím o tom, co se mi líbí, jsem otevřená a rozhodně ne upjatá! Snažím se vnést sem tam do sexuálního života něco nového a snažím se vyhovět přání mého partnera (ovšem ne natolik, abych dělala něco, co mi vnitřně vadí). No a z výše uvedených důvodů občas předstírám.

 Příspěvky 110 z 612 [Dalších 602 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.