| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O vyjadřovacích schopnostech mého prvního milence

 Příspěvky 110 z 63 [Dalších 53 >>]
Šáruš
27.6.2013 11:22:39
Reaguji s velkým zpožděním, ale přes slzy v očích (od smíchu ~t~ ) se snažím napsat, že mám doma to samé ~t~~t~~t~ Malý bude mít 20 měsíců a kojím snad stále častěji, a prsům říká "ham" ~t~ Už jsem přemýšlela, jestli to není nějaká úchylka, že je na mých prsou tak závislý, pořád mi strká ruku do výstřihu a masíruje ~t~ A kdykoliv si sednu, už ho mám na klíně a "hááááám!!!" ~t~ Před druhými lidmi je mi vždycky trapně. A to s tím přesouváním se k odstrčenému manželovi, přičemž nás do pár minut přeruší ne "pupi", ale "háááám!!!" - to je prostě přesné ~t~ A když jsme venku a já ho nesu na rukou, má neustále tendenci mě štípat do bradavky, přes triko. To je hrůůůza. Ale je to zároveň to jediné, čím se uklidní nebo čím mu zaručeně zacpu pusu, když chci mít aspoň chvíli klid ~:-D Takže s odstavováním ještě uvidíme noooo... ~p~
aach
3.2.2013 23:02:19
~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~
Luciferekk s čertíky
16.9.2012 12:31:02
Jsem se srdečně zasmála~R^.
  • 
25.11.2008 23:08:25
Díky za milý článek,máme doma momentálně krizi,ale tohle milé počteníčko mně krásně rozveselilo-až jsem několikrát vybuchla nahlas smíchy.I když chápu,že to pro vás to chvílemi asi zrovna moc veselé nebylo,i tak mi to připadá moc milé,když už nic tak moc hezky a vtipně napsané.Každopádně s myslím,že chlapeček bude mít jistě kladný přístupk ženám jako takovým a určitě to bude v budoucnosti pozorný partner.Přeju vám hodně štěstí a lásky.Iveta a spol
Katka, dcera 2 roky
  • 
24.11.2008 21:31:04
Vzhledem k tomu, že jsem právě s definitivní platností odstavila svou dceru a má dovoleno "mimi" jen hladit, vím přesně o čem je řeč a článek mě velmi pobavil :-))
Jen chci podotknout k Vypet - píšete, že plánujete odstavení cca za 6 měsíců, tak bych si dovolila jednu malou radu. Plánovala jsem to podobně jako Vy a pak jsem se na jedné přednášce o laktaci, bohužel pozdě, dozvěděla, že nejideálnější doba k odstavení je do 15 měsíců a pak až ve 2 letech. Prý je období od 15 měsíců do 2 let nevhodné, protože dítě prochází jistým vývojem psychiky, kdy se s odstavením velmi těžko smiřuje a nechceme přece svému drahému dítěti působit psychickou újmu. Nevěřila jsem tomu, ale bylo to tak, alespoň u nás a teď už vím, že druhé dítě určitě stihnu odstavit do 15 měsíců :-)) Tak hodně štěstí při odstavování všem :-)
gi.na
24.11.2008 10:31:32
U nás to tedy byla a je manželská postel a nikoliv mateřská nebo rodičovská postel.

Příběhy rodičů kterým se třeba čtyřletého potomka nedaří z jejich postele odsunout, nebo těch kterým se sedmi nebo desetileté děti do postele klidně nakýblujou o půlnoci, se tady čas od času objevují. Ale to pak už je pozdě si říkat že jsme ho tam neměli nechávat spát. Takže asi tolik proč si myslím že je to praštěný nápad ~j~
*Niki*
24.11.2008 8:42:41
a co shledáváš na miminu v rodičovské posteli tak praštěného?

Mmch ono to není dítě s matkou, ale dítě s rodiči v posteli. To není mateřská postel, ale rodičovská. Pokud se muž cítí po tu dobu, co tam je i mimino, odstrčený, možná by se mohl i on zamyslet na svou úlohou rodiče, a nejen si foukat své "chlapecké" bolístky. To dítě tam nebude navždy. Pokud narážíš na milování a spol, jde to i jinde než v posteli a zrovna v noci - jak jsi psala, noc je na klidné spaní ~;)
Ale pokud někdo dítě v posteli nechce, ať ho tam nedává. Dítě cítí, zda je vítané či nikoli.
gi.na
24.11.2008 2:29:17
On je hlavně praštěný nápad nechávat mimino v noci spát s rodičema v posteli, ne?

Nakojit a dejme tomu i uspat budiž, ale pak hned šup do mimipostýlky. Jednak se všichni zůčastnění lépe vyspí a hlavně se manžel nebude cítit tak odstrčený.
23.11.2008 21:53:01
Když byly mému nejstaršímu synovi asi 3 roky, díval se mnohdy se zaujetím, jak kojím jeho mladšího brášku. Při tom mi kladl otázky typu: Jak to tam naleješ? (Myslel tím mlíko do prsu.)Nebo: Dá se to pít brčkem? Případně: Proč máš mlíko zabalený? (prsa v podprsence...)
Naštěstí s odstavením na roce a půl problém nebyl. Dělala jsem to pozvolna, až v prsou nic nebylo, takže to kluci uznali sami za nezajímavé.
makulka,dvě děti
  • 
23.11.2008 14:31:19
Já mám známou,která měla taky problém s odstavováním synka od prsu.Když měl syn asi dva roky,tak s tím začali aspoň přes den.Syn začal trpět zažívacími problémy,skončili i na chirurgii s bolestmi bříška,dělali mu i sono.Nic nezjistili.Nakonec přišli na to,že je syn vydírá.Když nemohl pít mlíčko z prsu,tak měl bolesti bříška.Pokud mlíčko měl,tak problémy samy odezněli.Dětičky jsou naše zlatíčka!!!!
 Příspěvky 110 z 63 [Dalších 53 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.