| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O bydlení na venkově, tramvajích a hypotéce

 Příspěvky 110 z 130 [Dalších 120 >>]
Lenka, syn 2,5roku
  • 
4.11.2008 13:30:29
Článek jsem četla dvakrát nebo třikrát a nemohu si pomoci, působí na mě jako nešťastné rozhodnutí, zklamání, rozčarování.. syn to zřejmě vidí hodně smutně a černě.

Držím vám palce ať jste všichni šťastní a nové místo si brzy zamilujete...
a synovi přeji, aby objevil i jiné krásy a kouzla na zemi než jsou auta, tramvaje - například les, zvířata, přírodu...

Nesmyslné, zaujaté, hloupé mě přijdou následující diskuze ke článku (samozřejmě ne všechny), napsala jsem to nevybíravým způsobem, uznávám a těm, kterých se to netýká se omlouvám.
2.11.2008 22:33:03
Žlababo, vždyť je to nějaká nešťastnice, co si momentálně potřebuje kopnout a je jí úplně jedno do koho...pusť to z hlavy!!
Článek jsem četla hned, co vyšel a musím Ti napsat, že se mi moc líbil, opravdu. Jen jsem nestihla reagovat. Dojal mě. Nádherně jsi popsala synův svět...je vidět, že mu hodně rozumíš, a že Ti na něm opravdu záleží. Nenech se rozhodit. Přeju hodně štěstí.
2.11.2008 18:39:55
Moc nechápu, proč jsi vůbec dočetla článek, proč si četla celou diskuzi, když to jsou podle Tebe tak nedůležité slepičí pitomosti. Velmi ti závidím, že Tobě mateřská inteligenci nesebrala (jako nám všem, jak píšeš) a divím se, čím sis to právě Ty zasloužila.

Jsem přesvědčená, že jsem ani jedním slovem netvrdila v článku, že jsem na vesnici nešťasná, popisuju jen to, jak to vidí můj syn. Těší mne, že si z článku vzal každý něco jiného, důležitého pro sebe. A děkuju všem za super reakce a názory.

Fakt je ten, že ani jedna z variant (vesnice x město) není ta nejlepší. Každý preferuje něco jiného a dokonce s věkem to může změnit. Já jsem kdysi byla spokojená ve městě, teď s dětmi vidím jako lepší variantu vesnici. Ale město mám blízko.

Nikomu svůj názor necpu. Aspoň doufám.

Napiš sama článek na Rodinu o tom, co je podle Tebe důležité, se zájmem si ho přečtu.
Acada (ten co je podle blogu zrejme normalni)
  • 
2.11.2008 15:41:15
Hmm diskuzi jsem moc necetl (Vas nadpis me ale zaujal). Proc si tedka stezuje, kdyz jsme to planovali? Protoze je to normalni clovek a ne nejaka supermama, superzena... (i kdyz je super).

V nasi situaci jsme proste volili mezi dvema "zly". Bud zustat ve meste, kde po sejiti ze tretiho patra prcek vbehne hned do pomerne rusne silnice, pokud ho nezmlati rovnou nejakej sousedovic hajzlik a nebo vesnice pobliz mesta (20 minut busem). Sli jsme na vesnici.

Mozna to z clanku neni prvoplanove jasne, ale jsme tam spokojeni a tesime se az bude jaro a kyticky a tak...
Lenka, syn 2,5roku
  • 
2.11.2008 13:18:19
Autorka článku si stěžuje na vesnici - tak proč proboha se na ní stěhovala??? Proč si brala hypotéku? Vždyť přece věděla, že budou platit, nikdo jim nic neporučil, byla to jejich svobodná volba, které zřejmě teď litují.
To předem nevěděla, jak to na vesnici vypadá a chodí?????
Nevěděla snad, že hypotéka se musí splácet a že na ní někdo musí vydělávat??

Proč si tedy stěžuje - když to tak vlastně sami chtěli, sami naplánovali...

V reakcích se upozorňuje proč je lepší město a proč vesnice ne nebo naopak. My to přece všichni víme a taky víme proč bydlíme tam, kde bydlíme, ale je vidět, že někdo to neví... Smutné


Irena
  • 
31.10.2008 21:01:02
No právě, ale děti v určitém věku asi bavit sedět stále na zahradě nebude :-(

i ve větších městech (a i V Praze, kde bydlím - původem ovšem z MALOměsta) je příroda.
Já mám OHROMNÝ lesopark přímo pod okny. Mé děti již ve věku pubertálním mají také dost svých zájmů (a metro i autobus každých 10 minut za rohem)

Takže opravdu - každému vyhovuje něco jiného - ale děti v určitém věku z vesnic i maloměst utíkají.

Irena
  • 
31.10.2008 21:00:33
No právě, ale děti v určitém věku asi bavit sedět stále na zahradě nebude :-(

i ve větších městech (a i V Praze, kde bydlím - původem ovšem z MALOměsta) je příroda.
Já mám OHROMNÝ lesopark přímo pod okny. Mé děti již ve věku pubertálním mají také dost svých zájmů (a metro i autobus každých 10 minut za rohem)

Takže opravdu - každému vyhovuje něco jiného - ale děti v určitém věku z vesnic i maloměst utíkají.

Acada (ten co je podle blogu zrejme normalni)
  • 
30.10.2008 18:29:40
Tady se musim Zlababy zastat. Co jako nepochopila a o co se tu hada? Do diskuze ani jednou netukla. A ani clanek neni o tom co je lepsi. Je to jen prosty popis jak to ona a Risa videj. (Jindrisek se jeste moc neprojevuje, tak tam nejni)
Sysyna
28.10.2008 19:21:56
Hele, Lenko, tak si treba precti moji odpoved o X prispevku vyse...myslis, ze se hadam, jsem slepice an MD, ktera ma zatmely mozek atd.????
Ale jdi , Ty jedna prndo.
MMCH v 5ti letech mi bylo uplne u prdelky, kde bydlim....resila jsem jine veci:-))))
27.10.2008 20:24:59
jak rikas Lenko,kazdemu,co vyhovuje.Ja ziju v panelaku,nemam zadnou zver,jedno stare auto,ale krasnou rodinu a jsem stastna.Mam dost kamaradek,ktere takto luxusne ziji,resi jen co koupi,kde jake hadry,v lete drahe dovolene,ale myslim,ze stastne nejsou.Mozna jo,co ja vim.Je to jejich vec.Mi to je fuk.
 Příspěvky 110 z 130 [Dalších 120 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.