| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku I děti mají "své dny"

 Příspěvky 17 z 7 
21.2.2011 8:39:42
Pobavila jsem se, hezká nadsázka (ale ne až tak odlišná od reality) ~y~
6.10.2008 21:19:20
No nasazovat dítěti sluchátka, aby ostatní neslyšeli rámus je dost brutální. Dětský sluch je velice citlivý a tohle je rychlá cesta k jeho poškození. ~Rv
MartinaNov (dva rošťáci
6.10.2008 21:16:13
malý bubeník ještě nemá ani 3 roky. Blány už prorval, ale ani to ho nijak neomezuje. Kromě bubnů bubnuje i o cokoliv jiného ~:-D~:-D
  • 
6.10.2008 18:08:18
Martino, dají se pořidit elektronicke bicí, kdy rámus (pardon umělecký výkon) slyší jen umělec ve sluchátkách, ať mydlí, jak mydlí a ostaní jsou zvuků ušetřeni...To kdyby u svého koníčka zůstal a začal by to být problém nejen pro rodinu, ale i pro sousedy. Věra S.
MartinaNov (dva rošťáci
6.10.2008 14:59:43
přístroje vypoj ze zásuvky, nebudou tak trpět.
Odpadkový koš nezkoumáme, neboť máme do kuchyně místo dveří vrátka, která si prďolka neotevře.
Hlučný je můj syn docela dost, poněvadž miluje Beatles, má 3!! kytary a milující dědeček mu koupil navzdory protestům své milované dcery - soupravu bicích!!!! A do toho samozřejmě zpěv, obzvláště oblíbené je "ou jééé" anebo "úúúúúúúúúúúúú", patřičně nahlas!!! Kdo zná Twist And Shout, ví, co mám na mysli. A já nemohu nic říkat, poněvadž jsem taktéž fanynka Beatles a vlastně jsem to synovi naočkovala do krve (v obavách, aby se nedal třeba na Kabáty ~:-©).
Otevírací skříňky máme taky zajištěné, akorát jsme nevychytali to shazování čehokoliv odkudkoliv. Stačí si položit na stůl prostírání nebo časopis a už to lítá.
Momentálně jsem v 8. měsíci, takže sbírání předmětů ze země je pro mě absolutně nemožné, tudíž neřeším. Manžel včera vtipně podotkl, že si na to koupí hrábě a lopatu.
Bereme to sportovně, řídím se heslem: Bordel v bytě - šťastné dítě. To řekla Lorna Vančurová a ta to musí vědět nejlíp - měla čtyřčata. A rozházené hračky nejsou binec, že... ~:-D

A jak ráda říkám - bude hůř.....
Jíťa
  • 
6.10.2008 13:59:25
To všechno je snad normální. Takový prkotiny neřeším.
Házecí den: zrušila jsem tím, že jsem všechno rozbitné a pro děti nebezpečné umístila do výšky 1,5 m a výše.
Den otevřených dveří: zrušila jsem, u skříněk, které je dítě schopné otevřít (= dosáhne na ně) jsem změnila obsah, nebo je zajistila proti otevření.
Den mých ohnutých zad: to by mohl být každý. Hračky a jiné předměty umně odstrkuju nohou nabok a 1-2x denně uklidím.
Ochutnávací den: neznám, ale už dávno jsem všechny chemikálie, saponáty, šminky aj. umístila mimo dosah dítěte. Proč zbytečně riskovat, že?

U nás je nejoblíbenější DEN MAČKÁNÍ ČUDLÍKŮ, kdy prcek nepřetržitě vypnuté přístroje zapíná a zapnuté naopak vypíná. Bohužel není v mé moci mu v tom všude zabránit mechanicky, takže nezbývá než se obrnit trpělivostí a mít oči na šťopkách!

A bak je ještě prima DEN BUFEŤÁKA, kdy se prcek rozhodne důkladně prozkoumat obsah odpadkového koše. K této činnosti je schopen se několikrát za den vrátit, takže nezbývá, než koš umístit taky někam mimo dosah.
Winky
  • 
6.10.2008 13:18:32
Hmm, poměrně výstižné, dnes máme především den decibelů pokud to beru podle článku.
Na jednu stranu se není co divit že děti "nemají svůj den" poněvadž já sama ho taky častokrát nemívám.... ale poslední dobou chytám díky svým dětičkám opravdu na každé byť malé našlápnutí, mám dojem že pokud milé děti nevyexpeduji někam na severní točnu tak si neoddychnu. Bohužel jsou na mě závislí oba, syn je plně kojený a dcera tak vzdorná že jakýkoli můj návrh je předem odmítnut :-( no ale světlý bod dneška probíhá právě teď protože oba usnuli....
 Příspěvky 17 z 7 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.