| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak mu to vrátím

 Příspěvky 110 z 129 [Dalších 119 >>]
5.10.2008 8:27:40
tak tohle přesně mi udělal můj nejmladší milovaný synátor na velikonoce,to mu bylo 6 měsíců.Já se tak těšila,měla tam být celá rodina,dlouho jsme se neviděli,těšila jsem se jak si pokecám s někým jiným než s manželem nebo se starším synem,ale sotva jsme vlezli do domu,tak spustil tak šílený řev,jakoby ho vraždily,absolutně jsem nechápala..nepomáhalo nošení na rukách,dyndání v kočáru,nechat vybrečet...vydržela jsem půl hodinky a pak jsem se radši sebrala a jeli jsme domů.Všichni zklamaní,schválně jsme nejedli abychom si tam mohli dát všechny ty dobroty,takže i hladoví.doma nic neuvařené,protože jsme vůbec nepočítali s tím že se budeme tak brzy vracet...a nejhorší bylo,že sotva jsme vlezli do taxíku a vyjeli směr domov,tak malý házel úsměvy na všechny světové strany a doma nezaplakal až do večera.dodnes nechápeme co se mu to vlastně stalo,akorát si pamatuju jak mí rodiče byly vystresovaní,že je malý nemá rád a že k nim nebude chtít chodit..což samozřejmě už neplatí,ted spíš řve,když chceme jít domů:-)
jitka helena
  • 
4.10.2008 21:50:18
přemýšlím, jak by se náš malej (nyní 4 měs.) tvářil na to, kdybych mu "oplatila" jeho dnešní kousek: týden se těšíme a chystáme na velkou rodinnou oslavu, hodinu se vypravujeme, jedeme 30 km a pak: on tam okamžitě začne řvát a řve nepříčetně a bez přestání jako ještě nikdy... jen matně koukám na tu řadu milých lidé, které jsem tak dlouho neviděla a se kterými jsem si chtěla popovídat, na ty stoly plné dobrot, které jsem nemohla ani ochutnat, letmo zaslechnu podmanivou melodiku živě hrané moravské písně... půl hodinu zkouším malého udrndat venku v kočáru, ale jen sama promrznu, vzdávám to, jedeme domů... "Vy už jedete?"ptají se mně ostatní. Mám sto chutí jim říct: "jo, ale ještě jsem vlastně ani nepřišla!"
Alespoň si teď v klidu postěžuju a spravim náladu čokoládou a myšlenkou, že mu to alespoň někdy budu vyprávět
jaja a 2 raubíři
  • 
4.10.2008 13:44:20
zasmála jsem se ,vtipný článek,mám za sebou 2 hektické týdny kdy jsem týden lítala kolem dětí ktaré měly chřipku a za odměnu jsem si ty jejich bacily nasála do sebe,už jsem skoro v pořádku,ale strašně unavená a něco takového jsem si potřebovala přečíst:-)
hrouda
  • 
2.10.2008 21:58:07
neříkej:-)
Dáša
  • 
30.9.2008 20:22:09
U nás to fungovalo tak, že ne noc jsem měla 6 pohotovostních dudlíků. Někdy to vystačilo do rána, dost často "došly" k ránu.
Hana 3děti
  • 
30.9.2008 11:51:38
Krásný článek.Já mám 16 a 13 pubescenty s kterýma to fakt tříská:-))) taky jsem je obskakovala atd.(něco mi zůstalo)a slibovala jak jim to vrátim.Jenže se nám narodila holčička 1,5 a nějak to nevracim já,ale právě ona:-).Momentálně slyšim"Je mami to jsme taky dělaly.Ano moje milé děti dělaly a ještě hůř:-).A tak jsem ráda,že mám koho obskakovat a vracejí si to tak trochu navzájem:-).
Johanka, syn 14 let
  • 
30.9.2008 9:24:59
Jojo, souhlasím. Článek je pěkný, chápu, že je to nadsázka, ale je vidět, že autorka ještě neprožila se svými dětmi pubertu. Těžko by ji vůbec napadlo, že by provokovala dítě v tomto věku ještě něčím jiným, než je samotný normální život.

Jo a za článek na téma puberťáci se přimlouvám, jsou v tomhle věku někdy na zabití, ale taky je s nimi sranda.
šětěpánka
  • 
29.9.2008 22:03:43
Nečetla jsem příspěvky, jen článek, který beru s nadsázkou. Mě samotné by bylo nepříjemné puberťákovi toto vše dělat.....
Nicméně se s Vámi všemi, maminky, dělím o motto mých rodičů (100x naplněné), když měli problém s mojí pubertou (ne miminkovstvím o kterém píše autorka): P Ř I J D O U M S T I T E L É! A přišli....
Pavlína, 2 malí kluci
  • 
29.9.2008 18:28:52
Já tomu nevěřím, já jsem si to takhle přesně myslela, že to funguje, ale u mého staršího syna to nefunguje. Jsou věci, které můžu vysvětlovat jak chci, možná to syn i chápe, ale udělá si stejně po svém.... Dokonalé mimino ani batole rozhodně nemám, puberty se děsím:-)
Vědma
  • 
29.9.2008 17:25:36
Vědomí není totéž co vědomosti! :-)
 Příspěvky 110 z 129 [Dalších 119 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.