| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Tak trochu jiné maminky

 Příspěvky 110 z 501 [Dalších 491 >>]
Vendy
  • 
3.10.2008 10:13:57
Milado pro tebe je článek blábol, pro mě zase ne. Pro mě jsou bláboly zase jiné články a taky nemám potřebu psát, ať nejsou na hlavní straně. Proč by tam být neměly? Jenom proto, že mě přijdou jako nesmysly a nesouhlasím s nimi? Opravdu je pro tebe tak těžké tolerovat na hlavní straně článek, který nevyjadřuje tvůj názor?
Já ani nechápu ty "blicí" reakce. Ano, beru názory nesouhlasné, ale mít potřebu tady házet blicí smajlíky mi přijde pod úroveň, ale samozřejmě právo na to má každý/á a je jen na ní jak se veřejně prezentuje.
Vendy
  • 
3.10.2008 9:44:18
Mirko klidně to tak být může, ale fakt jsi nikde v okolí nezažila, že prarodiče ex pochválí, aby měli možnost mít dítě, které má ex v péči třeba na víkend nebo je mohli vzít na dovolenou, protože když se ex občas takhle "nepodkuřuje" tak dělá naschvály? Jestli jsi to nezažila tak fajn, ale to neznamená, že takové situace neexistují. Jasně, nemusí se o to jednat v tomhle případě, to nevím ani já, ale ani ty. Hodně často se setkávám s názorem, kdy taková "Tereza" něco kritizuje na ex a hned za tím musí být žárlivost a bůh ví co ještě. Ano může to tak být, ale taky to třeba může být pravda..
Vendy
  • 
3.10.2008 9:11:28
Januto já bych řekla, že ty které vystupují proti tomuto článku s ním souhlasit asi nemůžou, protože budou asi žít tak trochu podobně jak je v článku popsáno..
Evka
  • 
30.9.2008 20:56:35
Jestli Bílou vdovu, tak v pohodě, jinak ty 4 tisíce nejsou zdaleka konečná cena. Ta je bohužel tak vysoká, že zbývají už jen dopady hrud hlíny na dřevo. Zvaž, zda se této záliby nemůžeš zříct.
30.9.2008 14:39:05
Mňo, přečetla jsem spoustu z této diskuse, ale myslím, že asi spoustu odpovědí psali naprostí sobci, kteří vůbec NEPOCHOPILI, co chtěla autorka článkem říct, ale napadají ho, aby vůbec nemuseli o svých hodnotách přemýšlet. Ono je jednodušší zasypat děcko hračkama a jít ke kámošce na kafe, že?
30.9.2008 13:09:17
Souhlasím,taky jsem to tak pochopila!!
Marie, syn 2 roky
  • 
30.9.2008 12:50:11
Myslím, že rozumím, co chtěla autorka říci... nechtěla sebe ani své názory nijak vyvyšovat, jen je asi smutná z přístupů některých takymaminek... taky jsem zaregistrovala několik takových ve svém okolí, bohužel... např. nutí své malé děti obcházet nekonečné obchody s oblečením ( ony chtějí být trendy ), dusivé obchoďáky, sedět bez hnutí v restauraci, když si chtějí dát kafe s cigaretou, místo toho, aby si s dětmi někde v klidu hrály a povídaly...
takových dětských duší je mi opravdu líto... Teď už při mateřské trochu pracuji, ale nikdy bych nedopustila, aby se můj syn někde trápil nebo aby byl smutný a znuděný nezájmem rodičů, vždycky mu připravím program. A to nemám žádné stabilní hlídání atd. Všechno je vždycky o rodičích, o tom, O CO JIM SKUTEČNĚ JDE....
30.9.2008 11:15:59
Jé, já myslela, že snad ten blboučkej článek netrhne rekord, jak bych očekávala, tos mě uklidnila.

Vivat autorka, která nikoho nekritizuje ~:-D

další, prosím
 Příspěvky 110 z 501 [Dalších 491 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.