| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Za normální porod

 Příspěvky 110 z 246 [Dalších 236 >>]
26.9.2008 2:19:52
aha tak to jsem popletla.Omlouvam se
MarkétaP + 4 dcerky
25.9.2008 21:49:28
Jano, ne, rodila jsem v Čechách, moje PA má poradnu dvakrát týdně dopoledne, na každou klientku má nechanou půlhodinu - bylo to moc příjemné, zvlášť proto, že celý prostor, kde poradna probíhá, je batole-friendly :)
25.9.2008 17:11:35
teda Marketo omlouvam se za popleteni jmen
25.9.2008 17:07:05
Ja se omlouvam za dost pozdni reakci,ale hodne me pobavil nazor Hanky o tom jak je matka sledovana pecovatelkou na zaveru tehotenstvi a jak je to lepsi nez neosobni pristroj.Hanko ja mam pocit,ze jsi taky rodila v Anglii a mela jsi midwife.Tak teda ta moje je tam jednou tydne a za jedno odpoledne ma 26 matek.Na kazdou ma 10 minut a opravdu si podle obliceje nepamatuje ktera je ktera.Ma tak akorad cas zmerit tlak,poslechnout ozvy a zkontr.moc.Na to jestli mam nejaky problem se raci nepta,stejne nema cas to se mnou rozpitvavat......Zlaty muj cesky "Gyndak" s prvniho tehotenstvi a jeho neosobni monitor.Ten teda o mem tehotenstvi a potizich vedel vic a vidal me jednou tydne ne jednou za 3 tyd.
12.9.2008 23:02:04
Tak nevím, asi jsem divnám ale rodila jsem pětkrát, ve dvou různých porodnicích a nikdy jsem si na nic nemohla stěžovat (v letech 93 až teď - před 8mi týdny)..ano, možná že u třetího porodu nemusela as tak na dlouho odcházet mimo, ale holt bylo hodně porodů a přišla vždy, kdy bylo třeba..prostě nikdy žádná špatná zkušenost...stěžujte si na konkrétní lidi a konkrétní chyby, neuplatňujte vágní kolektivní vinu
11.9.2008 15:39:20
Lenelko
budu rodit v Harlow v Princes Alexandra Hospital.Slysela jsem na tu nemocnici chvalu od zenskych,co tam rodily.Moje midwife je slipka.Ta se kterou jsem mluvila v nemocnici mi teda pripadala lepsi a to me utesuje,protoze to vsecko zalezi na porodu.Ten letak byl vazne dost odstrasujici a prave proto,mi pripadalo divne,ze moje midwife to neresi a navic o tom vi kulove.Mam moznost to srovnat s Ceskem a tam to bylo vazne lepsi.Zas si rikam tolik zenskych tady rodi a jsou v poho,tak se vazne snad nemam duvod stresovat.Mam termin 2.11.Take care
Lenelka
11.9.2008 9:51:19
Janicko, v tom pripade znam par primitivnich doktoru, kteri podporuji domaci porody a ma doktorka doma porodila ctyri deti. Svetova zdravotnicka organizace je take plna primitivu... Chudinko!
Lenelka
11.9.2008 9:29:11
Jeeee, ja jsem taky v Herts:-D Ale nevim, kde je to Tvoje mestecko, my jsme jeste soucasti Greater London.

Tady se s GBS neplasi, ono neni moc duvodu plasit. Driv se nedelali testy ani na pozadani. Hlidej si to hlavne, pokud bys mela prasklou vodu delsi dobu pred porodem a nenechavej si ji pichnout pro uspiseni porodu. Je to zbytecne a zvysuje to riziko.

S utz je to fajn, nevim presne, co je to za problem, co Tva mala mela??

Pod jakou nemocnici spadas, kde budes rodit?
11.9.2008 7:43:37
Leneko opet dekuju za tvuj nazor.Ja jsem ve 33 tydnu.Midwife mi na GBS rekla jen,ze se nemam ceho bat.Kdyz jsem ji rekla o tom letaku a ptala se jak to bude probihat u porodu,tak rekla,ze v pohode,ze si nas nechaji max 24 hod.Na to jak to mam stihnout 12 hod pred porodem,abych dostala 3 davky ATB,a co bude,kdyz to nestihnu,nerekla nic.To vsecko,co vim,mi rekla Midwife v nemocnici,kde jsem se zasla zeptat.Moje midwife mi to potvrdila at asi po 6 tydnech,co se o tom vi.Mozna si to taky precetla na netu.O Danincine hydronefroze jsem je informovala a ulrazvuk malemu udelaji.Jen me zarazi,ze to neni soucasti zakladni pece.Jsem rada,ze se mi Dani narodila v Cesku,protoze doktori tam opravku udelali good job.Tady mi to pripada neprofesionalni.Na vsecko Ti daji brufen.Jeden doktor pravidelne nerozeznava zanet usi a prudusek u deti.Hodne rodicu si stezuje.Kde vlastne jsi?Ja bydlim v Hertfotshire v Sawbridgeworth.
 Příspěvky 110 z 246 [Dalších 236 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.