| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nevěry nejsou pověry

 Příspěvky 110 z 454 [Dalších 444 >>]
michal
  • 
15.11.2009 23:32:08
Milá Jano! Proč sis vzala v 19 letech o x let staršího alkoholika, je jen tvoje věc. Proč se pak horempádem stěhuješ i s dítětem k chlapovi, kterýho vidíš potřetí v životě, pak taky. Ale jen ..... dělá chyby dokola. Ahoj
Jana 55
  • 
16.9.2008 8:11:28
Ten kdo miluje nepodvede... zní to moc hezky, románově, škoda, že to není tak úplně pravda. Když je člověk hodně mladý, tak tomu věří. Ale skutečnost je trochu jiná. Záleží samozřejmě na každém, na jeho povaze, svědomí atd. Ale je to tak, že na počátku vztahu, dokud je člověk intenzivně zamilovaný a milovaná osoba ho přitahuje po všech stránkách velice silně, tak podvede skutečně naprosto výjimečně, např. pod vlivem alkoholu, je-li hodně eroticky založený.Nevyhledává to, ovšem někdy jej druhé pohlaví vysloveně svede a on není nevěrný proto, že nemiluje, ale jen z fyzických důvodů. Navíc někdy muž miluje partnerku opravdu hodně, ale jejich potřeba sexu se liší, tak třeba k té nevěře dojde - ale jak výše psáno, nikoliv z lásky. U ženy je to obvykle trochu jiné, ta když muže miluje, málokdy je mu nevěrná - protože potřebuje (většinou) k sexu i vztah. Ovšem jsou ženy nymfomanky, kterým je to naprosto jedno, potřebují sex jako takový. Takže - je to skutečně tak, že muž může být nevěrný i ženě, kterou hodně miluje a žena výjimečně také, ale obvykle z toho moc nemá. Můj muž (druhý v pořadí) mě má hodně rád, jsme spolu deset let a udělal by pro mě všechno - a přitom v otázce sexu bych za něj ruku do ohně vždy nedala, pokud by se dejme tomu někde slavilo a nějaká mladší žena by jej svedla. Jenže jak jsem o tom mluvila s více muži, oni to berou prostě jinak. V mládí jsem se s tím nedokázala smířit, jen ta představa mě ničila, ve vyšším věku jsem si řekla, že je lepší po tom nepátrat, pokud by se něco takového výjimečně stalo -a říkala jsem si, že problém by tedy nastal v případě nějaké nákazy, to už by potom byla věc jiná.
Možná si řeknete, že v tomto věku se mi to mluví, když už jsem "babička", ale až do něj sama dospějete, zjistíte, že tomu tak není. V dnešní době i po padesátce může žena vypadat dobře, pokud neztloustne, cvičí a udržuje se. V takovém případě jí muži její věk vůbec nehádají, neboť v podstatě "klame tělem". Znám i ženy, za kterými se muži s obdivem otočí - a je jim přes 60 let...to člověk v útlém věku samozřejmě nemůže pochopit, když mi bylo 20, každý člověk nad 35 se mi zdál starý...
Kata 2 syny
  • 
4.9.2008 16:28:08
Kazdy ma pravo na svuj nazor.Bohuzel jsou nase nazory odvisle od nasich lepsich nebo horsich zkusenosti.Jen vyjimky budou mit to stesti,ze se va svem okoli nebo v rodine s neverou nesetkali.Obavam se,ze nikdo takovy neexistuje.
Predejit nevere,pokud je to vubec mozne,lze jen vhodnym vyberem partnera.Nevernik casto vysila varovne sygnaly,kterym zamilovana osoba nevenuje pozornost.
Vyrovnani se se zjistenou neverou byva rozlisne asi tak,jak se od sebe lisime navzajem.Co je dobre pro jednoho,nemusi byt dobre pro druheho.Lide by meli mit co nejvice moznosti,jak ziskat kvalifikovanou radu.
Prave proto,ze se timto tematem zabyvame,davame za pravdu tomu ,ze byt verny problem je.
Jeste mala poznamka k tomu,jeli vice nevernych muzu nebo zen.Odpoved je ukryta mezi radky.Nejsem feministka,abych stranila zenam,ale bohuzel zakonite musi byt vice muzu.Argument,ze kazdy muz potrebuje k nevere partnerku je sice pravdivy,ale uprime,kdo ma vice prilezitosti?Muz muze lovit ve vodach,ktere jsou casto jeste nezadane,nebot starsi muz a mlada zena je kombinace prirozenejsi nez naopak a tady prave dochazi k disproporci.40leta zena se jen zridka provda za 20leteho muze.I kdyz priznavam,ze u paru s 20letym vekovym rozdilem hraji bezrozdilu roli penize at uz je starsi muz nebo zena.Ovsem majetnejsich muzu je vice a starsi muz je schopen zalozit novou rodinu,coz u starsi zeny neplati.Posudte tedy sami pro koho je nevera vice realna?Muz ma pred zenou vyhodu.To je neoddiskutovatelny fakt.
S pozdravem Kata
3.9.2008 13:56:48
Anco, ostatni prosim prominou, ale uz to dal nevydrzim, podle me si pouze slepice, ktera to zbytecne dramatizuje. Pokud mas tak dobrou intuici na neverne chlapy, mela si pred nima utect, pak bys urcite nezustala s chlapeckem sama a neotravovala vzduch svym negativnim postojem. Mohla bych ti vypravet co je zivotni smula a urcite spusta z tech co tu s tebou tak trpelive diskutuji take, ale prave lide kteri si museli necim projit jsou natolik silni, ze si z zivota uzivaji kazdou vterinu, namisto toho aby od druhych cekali soucit jako to nejspis ocekavas ty. A ve 22 letech tvrdit jake mas uz zivotni zkusenosti je smesne!!! Me je 29 a uz vim ze i za 2 roky budu zas o kousek jina a jsem za to rada. Takze moje rada - PROBUD SE KONECNE!
Petra K.,1 dcera
  • 
2.9.2008 8:04:33
Myslím, že zásadní rozdíl je v tom,že ženy nebývají až tak nevěrné před svatbou. Muži, ženy, otcové, matky po 10 letech manželství jsou jedno těsto. Ale o moc víc chlapů dokáže zahýbat zcela pravidelně a bez skrupulí už před svatbou, aby si ještě užili. Toto holky nedělají, ty jdou do manželství s ideály,jak bude život lepší. Zatímco chlapi se žení s tím, že život skončil..A ještě jedna věc. Znám hodně žen,co mají sem tam bokovky,ale nežijí dvojí život.Ale chlapi mají jak bokovky, tak zvládají ještě i paralelní delší vztahy, kde milence slibují rozvody, rozchody..takže jsou nevěrní manželce i milence.A toto už nedokážu slušně ani pojmenovat ani v nejmenším pochopit.
Ondra, 3 děti
  • 
30.8.2008 18:09:00
Hej, když s někým spím, tak už nejsem sám, ne? Tak jaképak užívání? Se mi zdá, že svá přísná měřítka zapomínáš uplatňovat u sebe... ;-)
Ondra, 3 děti
  • 
30.8.2008 18:07:48
Naopak, ty se probuď z těch TV seriálů. Divila by ses, kolik mladých dneska ještě v 18 nemají za sebou žádného...
luca
  • 
27.8.2008 23:02:11
Souhlasím s Kopřivou a Insulou!!!
Grainne
27.8.2008 19:47:17
...logové nám to tedy neschvalujou. Flegmatik není ani jeden. Nebo spíš oba máme záhadnou schopnost se z flegmatika proměnit ve výbušného cholerika.
Sex v tom asi až tak jenom nebude, protože původně se jednalo jen a jen o sex, tedy mělo se jednat. Nějak nám to přerostlo přes hlavu.:-D
Schvalovacím řízením coby milenka jsem prošla hladce, ovšem schvalovací řízení ohledně životní partnerky bylo podstatně horší - včetně srceryvných dopisů jeho rodiny do zaměstnání, ať tomu zamezí. Dneska je to k smíchu, ale dobrý to nebylo.
Třeba ŽM jen nemá odvahu vrhat se do peřejí veřejného mínění.
27.8.2008 19:11:37
Hodíme, nehodíme... Za určitých okolností se dá naučit žít s každým a nejspíš i docela spokojeně, pokud to není psychopat nebo jiný typ úchyláka.
Zvlášť pokud je jeden z těch dvou flegmatik. :o)
Já nevím, jestli se k sobě s ŽM hodíme nebo ne. Ani nevím, co by na to řekl psycholog, astrolog nebo nějaký jiný "log". Jenom vím, že od prvního setkání před téměř 13ti lety mezi námi "něco" funguje a rozhodně to není o sexuální přitažlivosti. ŽM se mnou hodně dlouho vůbec spát nechtěl a nakonec jsem ho musela téměř znásilnit. :o)
 Příspěvky 110 z 454 [Dalších 444 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.