| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Neboj maminko, já ti neumřu...

 Příspěvky 110 z 85 [Dalších 75 >>]
27.3.2009 22:51:42
Příběh strašné smrti malého Honzíka otřásl i jinak otrlými chlapy :

http://martinhessler.blog.cz/0903/opozdeny-komentar

27.3.2009 22:48:46
Ten příběh smrti malého Honzíka je strašný. Je až neuvěřitelné co také dokáže matka. Byla to spíš zrůda než matka.

Malá ukázka, že příběh vraždy dítěte zrůdnou matkou otřásl i jinak otrlými chlapy:

http://martinhessler.blog.cz/0903/opozdeny-komentar
Kuliška
  • 
5.9.2008 14:56:58
Chce se mi z toho brečet, mám syna 9 let, 5 let jsem se léčila na neplodnost. Doufám, že vrahům pobyt ve vězení jejich spoluvězni pěkně "osladí".
4.9.2008 13:52:53
Libik tím,že jsi budeš vylévat zlost na nějakém serveru pomůže možná tak Tobě se trochu doma zklidnit,ale nic s tím nezmůžeš.Je to smutné,ale pořád se budou dít tak strašné věci na dětech jako se dějí.Každý může přece říct svůj názor a ne mu ho hned vyvracet.Z toho jak píšeš,tak mám pocit,že máš Ty ve všem pravdu:(
Ondřej
  • 
31.8.2008 23:42:06
Když jsem to viděl, tak se mnou spíš cloumal vztek - jednak pro tu neschopnost druha té vražedkyně ten děj stopnout - "snažil jsem se co nejvíc ukazovat a doufal, že nás snad někdo chytí" (to ale svědčí o jeho naprosté podřízenosti té ženské, takže to asi neměl v hlavě úplně v pořádku - anebo hrál divadlo), ale hlavně pro neschopnost a prachsprostou LENOST policajtů, kteří se nenamáhali předat informace na kriminálku v jiném městě (a ještě z toho obviňovali tu policajtku, co měla případ na starosti) - to ani nevím, co bych jim nejradši udělal. Bohužel, nevěřím, že by za to nesli nějakou odpovědnost. Neuvěřitelný hnus.
Ondřej
  • 
31.8.2008 23:26:43
A začít by se mělo tím, že matky NEbudou platit hospitalizační poplatek, když doprovázejí dítě - nebo maximálně čtvrtinový. Už proto, že matka takového mrněte obvykle odmaká fůru práce za sestry (možná jak kde) - hlídání dítěte, měření teplotky, krmení, přebalování, vnucování léků, hlídání kapaček...
Jídlo se pro ně taky objednává extra a většinou jedí z vlastních zdrojů, takže jediné, co pak po nemocnici chtějí "navíc", je postel, povlečení a trocha vody na čaj nebo kávu, osprchování a spláchnutí (+ pár metrů WC papíru).
28.8.2008 7:35:12
Mili, po celou dobu, co znám váš příběh, jsi mým největším učitelem. Chci ti za to poděkovat - i za ty bezejmenné maminky, které díky tvým článkům a příspěvkům mnohem více než dříve povzbuzuju k tomu, aby byly u svého dítěte i během toho nejbanálnějšího vyšetření.
Je zbytečné říkat, že je mi líto, co se vám stalo. Bolí mě srdce, kdykoliv si na to vzpomenu. Ale napadlo mě, kdyby bylo možné připravit váš příběh jako osobní výpověď, a použít ho jako součást seminářů pro pediatry a zdravotnický personál, možná by to bylo účinnější než různé příručky a kurzy o komunikaci s pacientem a jeho rodinou. Nechci se tě v žádném případě dotknout, ale kdybys měla pocit, že to tak udělat chceš, ozvi se mi na mejl.
Díky.

maceška
28.8.2008 0:10:28
No já nechci nikomu sypat sůl do ran, ale to děcko ten otec hledal nejméně půl roku a byl mimořádně aktivní a schopný dostat se do médií..
ty jsi snad slyšela to jméno poprvé po vraždě?
27.8.2008 23:53:48
Panebože. Škoda že jste třeba neměli informace a nemohli s tím něco udělat!! Kontaktovat otce, policii...
Zapaluju svíčku. Nic jiného, bohužel, udělat nemohu.
Hana
  • 
25.8.2008 13:58:36
Myslím, že o panenkách ve školní výuce byl článek na Rodině, hledej v historii.
 Příspěvky 110 z 85 [Dalších 75 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.