| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Chcete holčičku? Nesnídejte.

 Příspěvky 110 z 118 [Dalších 108 >>]
vlastan sustik
  • 
9.10.2012 21:42:18
kravina pac krev se nemeni po 7 letech ale kazdou minutku ty mali mrsky""bunky""zijou jen neco malo kolem 24 hodin takze tohle je BLBOST!!!!
  • 
31.10.2009 10:47:06
Dobrý den,velmi mě zaujal Váč článek,,oo tohloe jsem se zajímala,, ovšem u mě a manžela nebyl nikdo schopen to určit,,můžete mi poradit? jsem narozená 3.1.1982 a manžel 23.6.1974 a chtěli bychom chlapečka,,děkuji vřele za odpověd
MishuI
4.2.2009 18:37:25
Snídám denně a čekám holku.
22.9.2008 19:23:36
jen bych se vás ... žen zeptala ... jak jste poznaly, že jste v tom, když pomineme menstrulační cyklus... nějaké další příznaky ... vím sice, že každé tělo může reagovat jinak, ale hrozně by mě to zajímalo... můj kamarád mi říká, že buďto jsem v tom, nebo mám žloutenku ... prý si mám vybrat. Mohli byste mi někdo napsat? Díky .... jo a jinak - mamka má dvě dcery a dva syny ... a to nesnídá nikdy ... někdy sotva stíhá oběd, ale rozhodně něco jí až večer... tak nevím, kde by se ti kluci vzali....;)
hani+martí
  • 
11.9.2008 14:24:18
to je moc hezký příspěvek, naprosto souhlasím se vším. Přesně takhle jsem to brala, když jsem čekala svého syna.
Jenže... chybička se vloudila a já jsem zjistila, že v naší rodině se vyskytuje dědičná choroba, kterou trpí pravděpodobně (a doufám, že JEN) ženy. Z čehož vyplývá, že ačkoli jsem to s prvním dítětem neřešila, teď bych si přála objevit spolehlivý recept na kluka :) Všichni přece chceme mít zdravé děti... I když, manžel tvrdí - a vzhledem k tomu, že se nám syn už povedl, tomu hodlám věřit - že "ví, jak na to". Jen mi to nechce říct... :o)
Ať už to dopadne jakkoli, doufám, že to bude správně. Mám-li mít druhé dítě, mít ho budu. Mám-li mít kluka, mít ho budu... No a pokud to bude holčička, tak si budu přát, aby byla pohodář po tatínkovi. Tak by se snad její nemoc oddálila.
Simona, holčička 5/07
  • 
1.9.2008 12:25:24
Já bych podle tzv. staré a mladé krve měla mít kluka jako buka a mám holčičku, dalších pár let mi vychází kluk, tak uvidíme, jestli se z něj zase udělá holčina. Tehdy mi kamarádka posílala odkaz na stránky, kde se vepsali údaje do tabulky a samo to "vyprsklo" potřebné výsledky na několik let dopředu, ale bohužel už ten odkaz nemám. A navíc stejně, jak říkám, nevyvedlo se. Asi se musíme "smířit" s tím, že je to vždy 1:1, buď a nebo. Ale neřešila bych to, hlavně že jsou naše děti zdravé, a jestli jsou to holky nebo kluci, na tom vlastně pramálo záleží.
Lucka2
  • 
23.8.2008 19:49:13
Jéé, to je nesmysl.... :o)))))))) Kdyby se to dalo ovlivnit, tak by to tu asi vypadalo :o))) Já si myslím, že než žena otěhotní tak má v sobě skryté přání, chtěla bych holčičku nebo chlapečka. Já se přiznám, že jsem si hrozně přála holčičku a manžel taky. Nechtěli jsme si to nechat říct, ale pan doktor na UTZ byl děsně mluvný a tak nám řekl, že je to na 95% kluk. Odcházeli jsme a byli jsme šťastný, že je vše v pořádku. I když manža si tu holku pořád moc přál.. Na dalším UTZ nám bylo řečeno na 98% kluk. Tak jsme se moc těšili. No a hádejte co se nám narodilo...?? Holčička a to jsme se připravili na chlapečka. Bylo nám to v tu chvilku jedno a byli jsme šťastný, že je vše v pořádku. I když si přejete to nebo ono, budete je milovat stejně... Moje máma říká, vychovat to musíš tak jako tak :o))) Přeji všem zdravéé dětičky a spokojený život. L.
mirka
  • 
22.8.2008 23:35:57
Nevěřím teoriím o možnosti výběru pohlaví děťátka, museli bychom mít děti v úplně jiném pořadí.
22.8.2008 21:48:22
Teorii o 7 letech znám od mamky. Když jsem byla podruhé těhotná, tak jsem to počítala sobě a jelikož to nevyšlo, zkoušela jsem celou rodinu a plno kamarádek....
Spolehlivost 56% - tedy vzhledem k "velikosti" vzorku (asi 220 lidí)´vlastně nic moc - prostě buď to bude holka nebo kluk... :-D~k~~j~
Kačka
  • 
22.8.2008 14:56:00
Podle mě jsou dvě aspoň trochu spolehlivé metody:
1) výpočet podle výměny krve po 7 letech. Mám na to prográmek, do kterého jsem zadala opravdu velká kvanta lidí z mého okolí a jejich známých a spolehlivost bych stanovila tak na 85%, což je opravdu dost. Pár těch co nevyšlo, bylo blízko hranice mezi holkou a klukem, takže tam ta spolehlivost není taková. Mě tak vyšla holka, teď bych chtěla ještě jednu, ale musím do května vydržet.
2) na rychlosti a výdrži spermií asi taky něco bude, i lékaři o tom mluví
 Příspěvky 110 z 118 [Dalších 108 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.