| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Co dělám pro to, aby z Míši nebyl alergik

 Příspěvky 110 z 188 [Dalších 178 >>]
1.6.2009 15:26:22
Ahojky,
když píšeš o té alergii, já mám alergii snad na všechno, na co si vzpomeneš. Taky už mi pomalu začala přecházet v astma a já jsem sabotovlala všechny léky od doktorů, protože jsem alergik celý život a vím, že nefungují.
Hledala jsem všechny možné způsoby, jak se alergie zbavit nebo ji alespoň ztlumit. No, a nakonec jsem našla. Jsou to čistě přírodní bylinné produkty od firmy OKG. Beru je teprve cca měsíc, ale už pozoruju, že se mi organismus čistí a můžu úplně normálně dýchat. Projevy alergie nejsou tak silné jako byly a postupně mizí. Ekzém díky těmto přípravkům už nemám. Je sice pravda, že každému to funguje za jinou dobu, ale funguje to.
Dávám to i svému synovi, který má 3 měsíce a ještě se mi po ničem v mléce neosypal. Nemusím se omezovat ani já a tím pádem ani on.
Jestli bys měla zájem to zkusit, tak se mi ozvi. Jsem partnerem této společnosti. jo a důležité je, že je to zatím to nejlevnější, co jsem při své honbě za vyléčením alergie objevila.
29.4.2009 17:48:00
Dobrý den, já jsem slyšela velmi zajímavou informaci v dokumentu o americkém lékaři (genetikovi, jméno si nepamatuji), který se celý život věnuje zkoumání genetických příčin nemocí. Ta informace byla velmi jednoduchá: genetickou výbavu dědíme hlavně po prarodičích (a více ženách), to znamená, že pokud se matka chová nevhodně v těhotenství a její matka žila ve zdravém prostředí, bude dítě pravděpodobněji zdravější než pokud je matka vzorná, ale babička pracovala třeba v továrně na DDT. Zkoumal prý dlouhodobě celé rodiny v různě zdravém prostředí a k tomuto dospěl zejména pozorováním. Často nad tím přemýšlím v souvislosti s podobnými případy jako píše Insula, které jsou tak nelogické. Myslím si, že na tom něco může být, generace našich babiček žila ještě poměrně zdravě, zato naše rodiče už byli krmeni uměle, s chemií, myti saponáty atd. Je otázka, jak na tom bude generace našich vnoučat, čehož se docela obávám. Obecně vidím jednoznačnou spojitost mezi stavem životního prostředí a zdravím lidí. Co si o tom myslíte?
26.10.2008 15:16:43
Colinfant ale obsahuje susene mleko. Takze napr.moje dite na ni zareagovalo silnou alergii...
26.10.2008 15:04:34
Ahoj ahoj, napis mi na email: Vera.Zik@email.cz ohledne toho jidelnicku. Promluvime o tom, alergicke dite krmit "neni jen tak" :-) Zatim ahoj, promin ze jsem se tak dlouho neozvala, ale mela jsem nejaka vyrizovani posledni dobou... Vera
6.10.2008 16:55:35
Návod na dodržování HA diety najdete na

http://www.potravinova-alergie.info/clanek/hyppoalergenni-dieta-jak-zjistit-alergeny-v-potrave.php

*kamzyk*
monalisa1
13.9.2008 22:58:27
Protože jsem v době těhotenství a kojení nemohla brát antihistaminika, našla jsem si přípravek Peralgin (čistě přírodní) a fungoval výborně (ne hned, asi po 14 dnech užívání). Mám středně silnou alergii na pyly a bylo mi líp než po práškách.
U dcery se snažím dodržovat protialergický režim, zatím se jí objevila vyrážka na tvářičkách, a to nejspíš po multivitamínových tabletách, které beru.
Delete
28.7.2008 23:05:52
Zdislavo,
pokud nechceš psa pustit do bytu nebo do baráku, tak si ho, prosím, ani nepořizuj. Pes, pokud má být dobře socializovaný a hlavně šťastný, potřebuje být v kontaktu se svým pánem co nejvíce. Spokojený pes bude i ve smradlavé mrňavé kobce, když tam bude jeho pán, ale nikde ne na sebevětší zahradě, kde bude sám.

Add kočky, psi a alergici. Alergie na srst bývá méně častá než na různé roztoče a úlomky kůže. To je dobré rozlišit, protože jsou plemena psů i koček vhodná pro alergiky a astmatiky právě proto, že buď srst nemají nebo nemají podsadu, takže nelínají (nepouští chlupy).

Mně osobně v článku chybí zmínka o čokoládě a kakau, které jsou silnými alergeny a je zvykem podávat kakao pro zlepšení chuti mléka i dítěti mladšímu dvou let, čokoládové příchutě různých kaší jsou prodávané pro děti od šesti měsíců.
A většina sladkostí je přibarvována umělými barvivy, i to jsou silné alergeny, všechna uměla sladidla obsažená ve všech těch "lehkých" nápojích a jogurtech, které třeba ani nedáváme dětem, ale jedí a pijí je maminky, i když kojí. Kojení je fajn, ale znamená to pro matku velké omezení, protože její strava se nesmí lišit od stravy dítěte, jinak jsou veškerá optření k ničemu, protože alergeny přechází do mateřského mléka.
Kamila, Kačka 04 a Jeník 07
  • 
24.7.2008 19:46:36
Kamzyku, prosím o radu, co tedy vlastně malé vaříš k obědu a co jí dáváš během dne. Jeník je alergický na bílkovinu kravského mléka, veškerou kořenovou zeleninu, jak syrovou, tak vařenou, rajčata, vaječný bílek, arašídy a ovoce v syrovém stavu. To vše díky kojení nesmím i já. Jeníkovi bude v srpnu 1 rok, je 2x denně kojený, vařím mu zeleninu s masem k obědu, jí bílé sojové jogurty od Sojalife, rýžový dezert Siváček, přesnídávky, nemléčné obilné kaše, na kaši nebo na mlíko používám Nutrilon pepti. Banán jako jediné ovoce může, leč odmítá. Vařila jsem mu třeba puding ze sojového mlíka Zajíc, ale taky odmítá. Navečer mezi svačinkou a kaší je schopnej spořádat dva krajíce chleba, je hrozně a pořád hladovej.
Lupinka
  • 
24.7.2008 12:38:29
Na me taky antihistaminika nezabiraji, kdyz jsem zkousela vakcinu, tak jsem mela na druhou davku reakci - nevolnost, duseni... Zjistila jsem, ze je mi bez lecby stejne, jako kdyz neco beru, akorat ze nemam zadne vedlejsi priznaky leku (zvraceni, rozhozenou menstruaci). Po te neuspesne vakcine jsem zacala pit koprivovy cistici caj a astmaticky caj, to mi hodne pomohlo. Pak jsem jednu sezonu podstoupila konstitucni homeopatickou lecbu, a kupodivu mi priznaky vymizely, krome toho, ze mi najednou zacal vadit pes mych rodicu, ktery mi az do te doby nevadil (pak to preslo). Od te doby jsem vicemene v pohode, az na to, ze se mi jakoby vsechny problemy koncentrovaly do alergie na kocky - dusim se, otekam, a nemusim tu kocku ani videt, staci, kdyz tam bydli a ja to poznam do deseti minut, takze to neni jen psychikou. Ted mi vadi jen ty kocky, a taky med a hermanek (zvracim, je mi na omdleni, dusim se). Staci se tomu ale jen vyhybat a jsem v pohode - a to jsem mivala opuchly krk a oci se zachvaty dusnosti od brezna do rijna a suchy kasel nepretrzite. Moje rocni dcera je zatim nastesti v pohode, v tehotenstvi mi bylo celou dobu strasne zle, takze jsem skoro nejedla a pokud jsem do sebe neco dostala a udrzela to, tak jsem moc neresila, co to je - nejvic jsem mela chut na grepy... Moje alergie se taky vyrazne zlepsila, kdyz jsem se zacala striktne vyhybat zakourenemu prostredi - vyrostla jsem v kuracke rodine a do 18 jsem pasivne kourila docela dost. Od te doby jsem sice nekourila sama, ale do kavaren jsem na vejsce docela dost chodila. A ted chodim jen do detskych koutku a je to fakt lepsi :-) tak zkus homeopatii, treba ti to taky pomuze...
24.7.2008 0:26:41
ZuziP - pak je to OK.
 Příspěvky 110 z 188 [Dalších 178 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.