| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kravaťák na dovolené: odpočinek, nebo sportovní rekordy?

 Příspěvky 110 z 17 [Dalších 7 >>]
17.7.2008 11:16:47
Já ten článek chápu tak, že o dovolené by lidé měli dělat cokoli, co je baví. Dovolená není úkol, ale odpočinek. Třeba - tady na rodině, nedávno tady padlo pár hlasů, jak někdo vůbec může proležet na pláži u moře dovolenou, taková blbost, dovolená přece musí být aktivní. Lidé zapomněli poslouchat své tělo, své potřeby. O dovolené ležet a nic nedělat - to je pro některé hřích, který se musí potrestat. Článek chtěl myslím říct, že když pro radost o dovolené někdo leze po skalách, někdo leží na pláži, někdo leží na zahradě a někdo nevyleze z dílny - pokud to dělá proto, že to tak chce - je to vpořádku. Ale pokud někdo na dovolené má plán zdolat denně 100 km, protože jinak dovolená nemá smysl, protože kolega jezdil 80 km a já jsem přece lepší - tak to je jednoznačně špatně.
kambala
14.7.2008 22:24:58
Já potlačila letos v unoru strachy z lesa a sama jsem chodila v Kostarice pralesem....sice po pesinkach, ale bylo to prima, dodneska neverim, ze sem se toho odvazila a jezdila sama po stredni americe. odpocinula jsem si rozhodne, aniz bych poslouchala rady ucene psycholozky:)
Iva
  • 
14.7.2008 16:04:10
Taky mám pocit, že za chvíli si bez psychologické průpravy nezajdeme ani na WC. Ať si každý tráví dovolenou podle svého gusta. Osobně taky preferuji přírodu a hory, ale rádi navštěvujeme i zajímavá města, hrady, zámky...
adelaide k.
14.7.2008 12:48:24
HA, jak se to ocitlo zrovna tady vám nepovím. Snad jirka, nebo PB....
adelaide k.
14.7.2008 12:47:37
LIbiku, oni ti chodí ti cizí hclapi asistovat ke koze??? Já si vždycky naivně myslela že čekárna je svého druhu "veřejný prostor".
Např. moje gyndr má společnou čekárnu s Logopedií. Takže tam ve stejném prostoru sedávají mladé i staré ženy, děti od miminkovského po školní věk, puberťáci jdoucí pro potvrzení na logo i nastávající tatínci. Akorát ten posvátný duch ženství tam nějak nevládne :-) No, mě nechybí.

Mmch, pokud jde o parafráze...
Některé ženy možná mají potřebu (s ostatními osobami s pipinkou) sdílet a diskutovat při čekání u gyndr kontrolu své moči a váhy, jaké potíže jim způsobuje plynatost a pálení žáhy, případně jak trpí při MS, ale nemohly by to dělat doma?
Já tam jdu k doktorovi, a v čekárně ČEKÁM.

lklasinka
14.7.2008 12:37:38
přesně tak je to u nás, bydlíme v malé vesničce, skoro na samotě, skoro v lese, takže pro mě je úžasná dovolená ve městě, v nějakém hotýlku, přece nepojedu z hor do hor. A po celoročním maratonu okolo domu a zahrady nebudu ještě sportovat. :-D:-D
Irena
  • 
14.7.2008 11:55:09
Souhlas, taky tento článek nechápu. Zdá se mi, že se čím dál víc ze všeho dělá věda a už i na strávení dovolené aby měl člověk manuál.
olsche
14.7.2008 11:50:26
Když trénuju, běhám, tak ničeho. Ale když vyrazím úplně sama třeba na houby, tak mám opravdu takový divný pocit. Je to jenom o pocitech, o ničem jiném.
14.7.2008 10:56:12
Jeno,

toho, že se tam ztratím...u nás jsou dost hluboké a já mám špatný orientační smysl:)
Teraza Horáková
14.7.2008 10:45:13
Jeno, místní les je bezdomovecký ráj........ nedávno jsem si myslela, že v tom křoví dupe zvířátko.... nééé, chlap:-)))

ale byli jsme tam sami se synkem na kole a opět se zpovzdálí ozval dupot.... takhle rychle jsme ještě do pedálů nedupali, ona představa vytočenýho jelena taky nic moc.....
 Příspěvky 110 z 17 [Dalších 7 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.