| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Naše dítě nás nachytalo při "tom".

 Příspěvky 110 z 41 [Dalších 31 >>]
Etraska
  • 
1.7.2009 19:42:14
Třeba vás tim chtěl jenom z legrace naštvat :)
Vlasta, 2 děti - 2,5 a měsíc
  • 
12.6.2008 16:04:09
No u nás to bylo tak,že mě přítel stále přesvědčoval,že nikdo nepřijde,co by tady taťka dělal, proč by sem chodil. A jak tam nikdy nevlezl, když sem tam byla na navštěvě,tak zrovna ten den jak na potvoru jde zalívat.
9.6.2008 18:24:48
Kamarádka mi vyprávěla taky celkem veselou příhodu. Jejich šestiletý syn je překvapil v ložnici, v mžiku ze sebe strhal pyžamo a skočil mezi ně :-)
katka+katka
  • 
9.6.2008 12:57:48
Jo, naše Káča to teda ochutnáváním nenazvala. Našla ve křoví fotky orálního sexu a následovaly otázky - Proč ta paní kouše toho pána do pindíka? Nebolí ho to? On zlobil? - normálně jsme jí to vysvětlili, o sexu už ví vše a je to bezproblémů. Jen manžel se mě občas ptá, co má udělat, aby zlobil:-)
Eva, 2 kluci
  • 
9.6.2008 9:33:01
Můj téměř 15letý syn chodí dost pozdě spát. S přítelem jsme chtěli jít dřív do postele, protože do práce vstáváme brzy a já byla už dost unavená. Syn se ještě koupal a přítel už "dorážel". Chtěla jsem ještě počkat, až syn aspoň zajde do svého pokojíku, ale přítel už byl tak .... Bylo to o fous, těsně před tím, než se na mě přítel "vrhnul", syn vrazil (zaťukal a počkal) do ložnice, lehl si ke mně do postele a chtěl vymačkat na zádech svý puberťácký uhříky. To už jsme s přítelem řvali smíchy, tedy jemu bylo skoro do pláče, a syn se nechápavě ptal, co se děje. Divím se, že ještě nic netuší, protože mezi postelí dětí a naší (s přítelem) je pouze slabá stěna a postel tak vrže... :-)))
DENISA
  • 
9.6.2008 4:08:34
To nejde o to, ze nic nevidi. Ja si pamatuju z meho detstvi, ze jsem se ve spolecne loznici s rodicema probudila a slysela jem velice divne zvuky. Mela jsem strach, ze otec mame ublizuje, ze ji potme bije ci tak neco, vubec jsem si to nedovedla vysletlit a jeste moc dlouhou potom me to trapilo a myslela jsem na to, co se to vlastne v te noci delo. Takze na tohle taky bacha.
  • 
8.6.2008 18:30:35
Ahoj,

co mu vysvětlit, že to je věc, kterou dělají jen zaláskovaní dospělý / rodiče?

Lusika
8.6.2008 12:49:40
Lizzie, moje máma mívala kondomy "zahrabené" v dětské postýlce, která byla zastlaná peřinami. Moje starší kamarádka jednou mluvila o "šprcgumách" a docela popsala, jak vypadají (ty sáčky). Dříve se navíc ani moc druhů nedělalo. A jednou moje máma natřásla tyhle peřiny a tohle "schovala" do čela jejich manželské postele (přesněji, jak jsou nohy). No a já si na ten kraj sedla a povídala si s ní a uviděla jsem to. Tak jsem to vytáhla a povídám: "jééé to jsou "šprcgumy". :-) Moje máma zůstala úplně štajf, pak nabrala dech a ptala se, kdo mi to řekla a já naprosto bezestně odpověděla, že kamarádka (jmenovala jsem jí). Bylo evidentní, že absolutně nemám tušení, co to vlastně je, či k čemu to slouží. Takže máma na to neřekla nic, ale z obličeje jí zmizelo to "napětí". :-) Zachovala klid a dekorum. Ale byla to docela "sranda". :-D
Jinam jsem naše nikdy nepřistihla a ani neslyšela. Ale evidentně "to" probíhalo. :-D Byly tam asi dva otevřené a prázdné sáčky. :-D
7.6.2008 21:52:52
Taky jsem rodiče někdy v 17 nachytala rodiče- Kolem půlnoci jsem něco potřebovala a vešla jsem nic netušíc do obyváku(rodiče jej tenkrát vyiužívali i jako ložnici). Vycouvala jesm rychle zpět a od té doby jsem v pozdních hodinách raději klepala.
Nás zatím syn nenachytal i když s námi spí v ložnici. Máme raději zhasnuto, takže v případě že by se náhodou vzbudil není toho moc vidět.
7.6.2008 18:22:29
No, ono to bylo nějak podobně..jen jsme z předsíně zaslechli - hele, voni sou doma a už byla hlava ve dveřích. A protože to byl zrovna nový rok, nezbývalo než si potřást prackou - ještě že jsme stihli přetáhnout peřinu. Na tenhle zážitek nikdy nezapomenu :D...
 Příspěvky 110 z 41 [Dalších 31 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.