| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se cítím sama

 Příspěvky 110 z 60 [Dalších 50 >>]
29.5.2009 10:13:53
úplně a naprosto vím o čem mluvíš cítím to úplně stejně,jsem v 23tt a ten můj mi někdy připadá jako kdyby se vůbec nic nedělo. Při tom je to také velmi spúolehlivý partner.Jen mám někdy pocit,že jsem na všechno kolem miminka sama.
10.12.2008 19:40:21
Marie,je mi líto že to takhle tvůj partner bere.Nevím jestli tě neurazim,ale takový chlapi si dar jako je mimminko vůbec nezaslouží!!!Nevim co si o sobě vůbec myslí že tě posílá na potrat!~q~ Pryč s takovýma chlapama!Ale je dost možné,že až se prcek narodí,úplně obrátí.A až si ho pochová,pak na něj začne mimi houkat a chytat za prsty...to by byl opravdu na odstřel kdyby to s nim nehlo.Myslim že to bude dobrý.A pokud možno ho vem k porodu,ať to pozná se všim všudy.Ale stejně by tě měl v těhotenství podporovat a těšit se s tebou abys nebyla smutná,protože na to mimi to má opravdu vliv.Tak se snaž být veselá i když se chová takhle.Snaž se kvůli tvýmu drobečkovy.~m~ Uvidíš že ti to pak vrátí:-) Mam synka a těhotenství jsem také neměla jak by mělo být.Tak buď silná,zvládneš to!~x~
Marie Havrdova , prvorodicka
  • 
5.12.2008 16:47:36
Od te doby co jsme tehotna se n a me pritel po dvou letech uplne vykaslal prvnich 11 tydnu me nutil do potratu natlakem ze to nezvladnu ze si to nedovedu predstavit a podobne. A vlsatne s emnou mluvi jako ze my spolu zadne dite nemame. A to pred tim upozornoval na kazdou tehotnou jak se mu tehotne libi .....Ale me ani nechce videt.Nevim asi je to tehotnestvim, al e mylsim ze by se mi sytuace ze se mnou sice jezdi k doktorovi, ale nejevi zajem libila vic nez tohle... ale treba je to rouhani. M.
23.10.2008 10:20:23
Tak to já mám uplně stejný pocit.Vždycky ukazují v televizi jak jsou chlapi nadšení z těhotenství sve partnerky a jak ju rozmazlují a nosí ji pamlsky a když si vzpomene,že má na něco chut tak letí i o pul noci.U nás mi spíš partner všecno sežere.Co si dobrého koupím.A když přijdi od doktora tak se taky nák neviptává,spíš začnu vykládat všechno já,protože ten zájem tak velký není.Proto mam istrach,že bude všechno na mě.A partner k temu jako přerostlé dítě.
Martina 4děti-17,15,5,2roky
  • 
4.6.2008 10:27:00
Ahojky všem-se zájmem jsem si přečetla článek i diskusi-moc zajímavé a stále mě napadají dvě věci-Víte co chce žena-No něco jiného! a taky Jaký si to uděláš -takový to máš.Je to možná drsné-určitě se teď rozpoutá bouřlivá diskuse o tom,že nemám pravdu,ale já to tak cítím.Prostě ,když máme chlapy,kteří by nám snesli modré z nebe-tak už to modré z nebe ani vlastně nechceme.A když jsme nespokojené s tím,jak to u nás chodí-zajímají se málo,tak proč si o tom s nima nepromluvíme,ovšem ne stylem-tlačit na pilu,ale já cítím to a to,trápí mě to ,chtěla bych to jinak....Oni chlapi prostě nemůžou vědět,jaké pocity má žena,pokud mu o nich neřekne.No a jestli ani pak na to správně nereagují-tak to prostě v té chvíli líp nezvládnou,prostě to dělají tak,jak to v dané situaci zvládnou nejlíp.Ale neznamená to,že nás nemají rádi.Někdo psal v diskusi,že se to opakováním zlepšuje-jo,to můžu potvrdit-mám za sebou 4těhotenství,4porody a pokaždé to bylo jedinečné,nové a lepší,co se týká podpory ze strany partnera v kritické situaci.Ale samozdřejmě jsem po něm nemohla chtít ženský přístup k bříšku a miminku-je to prostě chlap a taky ho při prvním porodu nejvíc zajímaly technické věci,jako např.moje poslední fotgrafie,když mám kontrakce-to jsem ho málem umlátila,při druhém-technické vybavení sálu-v té chvíli jsem nechápala,při třetím už se polepšil a soustředil se na porod tak urputně,že z toho na sále usnul-trvalo to fakt dlouho a bylo to v noci a naposledy usnul už na přípravném pokoji-no byl prostě unavený po práci a mimi se zase přihlásilo v noci.Kdybych se měla sostředit jen na tyto perličky,tak by to byl úplně nemožný chlap-ale mimo těchto maličkostí-kterým už se teď směju ,tam bylo spousta opory a pomoci během těhotenství i porodu i potom-pro mnohé nadstandartních-hlazení bříška ,masáže,noční přebalování a uklidňování našich křiklounů,žehlení,mytí nádobí....atd Takže-nic se nejí tak horké,jak se to uvaří-hledejme na těch svých chlapech to dobré a neporovnávejme je s ostatními-oni ty ostatní zase dělají blbě to a ono,co ten náš zvládá levou zadní...A když vám někdo popisuje,že u nich vše funguje bezvadně,tak to nemusí být tak úplně pravda.Samozdřejmě máme taky nárok na naše hormonální nálady,zvláště v těhotenství a pak i v každodenním kolotoči o naše zlatíčka.Držím vám všem palce,ať jste štastnější s tím,co máte.Hezký den.M.
Markéta
  • 
2.6.2008 22:41:51
muj muz mi rovnou rekl, ze zadny fotky z ultrazvuku nechce videt, mimino je prece v brise a do bricha videt neni, no ne :-))). a bylo. myslim, ze si to prekvapko potom snad uzil svym zpusobem jeste vic nez ja.
Markéta
  • 
2.6.2008 22:31:11
reakce jsem necetla, jen muzu rict, ze to je normalni, rekli mi to vsechny kamosky. manzel byl jen trochu nameko kdyz mimi zaclo kopat a ziral na konci obdivne, jak mam strasne velkej pupek, ale jinak nic. maximalne se me obcas po vysetreni zeptal, jestli je vsechno ok, ale rozhodne necekal, ze mu budu vykladat detaily.
zato trpelive poslouchal moje desny tehotensky narky, pomahal mi v domacnosti, hlavne kdyz jsem to na konci uz moc nezvladala, zavazoval mi boty a byl proste moc hodnej.
z ditete byl pak uplne vedle a taky je rad, ze byl u porodu.
neocekavam, ze moje pristi bricho bude oprasovat a chodit kolem nej po spickach. staci mi, ze me neposle do haje az budu zase nemozna ubrecena tehule, jako jsem byla.
2.6.2008 8:06:57
Tak Iva mi mluví úplně z duše. Já mám pro změnu 2 kluky. Když jsem čekala prvního, bylo mi 24, manželovi 27 a nejevil o moje těhotenství moc zájem. Porod byl příšerný, kleštěma, manžel byl u porodu a prohlásil, že už by tam nešel.Týden po porodu musel odjet na 1/2 roku do zahraničí na služebku a jezdil po 2-3 týdnech na víkend.Syna měl určitě rád,mazlil se s ním, ale "zrovna se nepředřel". Když pak syn začal komunikovat a běhat, teprve mu docvaklo, že je ńáš a že ho miluje. Druhého syna jsem si vyžadonila já, manžel chtěl ještě počkat. ´Bylo mi 30, manželovi 33 a tak jsem si říkala, že to bude vnímat už jinak, protože ví, do čeho jdeme a jsme taky starší a zkušenější. A????....opět nic moc. Zájem o bříško minimální, spíš mi připadalo, že se mě občas zeptá neo všimne břicha spíš ze slušnosti.... Když jsme porodili, nepoznávala jsem ho. Tentokrát byl doma a tak si našeho druhého syna mohl užít naplno. Je z něho úplně "poprděnej", chodí se na něj koukat, jak spinká,dojatě říká, jak je krásnej. A ještě perlička: manžel by strašně rád ještě do třetice tu holčičku. No, nezabili byste ho? TI CHLAPI OPRAVDU ASI MUSÍ TO MÍMO VIDĚT NA VLASTNÍ OČI, JINAK JSOU MIMO A NECHÁPOU, CO SE TO S NÁMI DĚJE, KDYŽ NÁM ROSTĚ PUPEK. Takže Ivanko vydrž, až porodíte, budete šťastní jako blešky. Do té doby zkus manželovi říct, jak se cítíš, třeba se to zlepší. Buďme rády, že jsou Ti naši chlapi z těch mimísků hotový aspoň po jejich narození, někdo třeba nemá ani to štěstí..... HLAVU VZHŮRU !!!!!~s~;)
Magda & 2
  • 
31.5.2008 23:17:48
Katko, nevim, jestli tvoje prosba byla na me, nicmene nemuzu nejak odhalit tvuj email....M.
31.5.2008 14:09:09
Moc hezky jsi to napsala,tohle si musím zapsat do srdíčka. Díky Ti! ~s~
 Příspěvky 110 z 60 [Dalších 50 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.