| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vojtíšku, my tě chceme!

 Příspěvky 110 z 234 [Dalších 224 >>]
  • 
2.10.2016 1:01:04
Nic vice nez obdiv. Jsem hrozne rada,ze jste rozhodli tak jak jste se rozhodli, trosku zvedavosti ve mne drime. Jak asi vypada dnes? Plastiky byly uspesne? Spokojeny zivot preji pokud uz nejste v prispevku. Jsem hrozne stastna za Vase rozhodnuti. Ani nevim proc tak reaguju. Dojal mne Vas pribeh.
tasipaldrem
24.5.2010 0:41:39
některé lékaře,kteří indikují vaše nenarozené miminko k ukončení těhoteství kvůli rozštěpu
jinak moc gratuluji k vojtíškovi je to malej šikulka,
zrovna ted dávali na vizitě rozštěpáčky a po pár letech to nejde skoro ani vidět,ale ty nervy ta psychika to krmení nezávidím,jak miminko vezou v inkubátoru na opraci ten strach o mimi
přeji hlavně zdraví protože to je opravdu to nejdůležitěší a v dnešní době to zní jen jako prázdná fráze a my moc dobře víme,že to tak není

Soňa maminka Honzíka 33tí týden -plzen lochotín~6~
21.10.2009 19:08:54
Po přečtení článku chci upřímně říci,že rodina byla opravdu pevná a odvážná.
My měli podobný problém,před Lukáškem. 1. genetické testy dopadli dobře,druhé však ne.....návštěva ultrazvuku,nedopadla uplně nejlépe,ale šance,že dětátko bude po porordu a následné operaci žít tu byla. Měli jsme nález na srdíčku,operatibilní. Také jsem se rozhodovala,zda si dítě nechat či ne. Já se rozhodla pro variantu NE. Neuměla jsem si představit,že by mé dítě nemělo žádné dětství,trávilo je po nemocicích a neustálé operace. Takový život jsem pro něj nechtěla. Po UPT přišla šokující zpráva. Mé rozhodnutí bylo správné,v tu chvíli jsem si byla jistá i přes tu bolest,která mě tížila. Děťátko trpělo komplexem genetických vad,které byli neslučitelné se životem. Takže i kdybych se rozhodla donosit to malé,mé rozhodnutí by jen oddálilo bolestnou ztrátu.
Někdy je těžké se rozhodnout o takových věcech a člověk si nikdy nemůže být jist,zda dělá dobře či ne.
Přeji Vám všem při rozhodování co nejčistčí mysl a ryzí srdce. Marcela
  • 
7.6.2008 23:40:14
Milá maminko Vojtíškova,
udělala jste to co nedokáže málokdo!Zvolila jste pro Vojtíška,aby žil a bylo to velmi těžké rozhodnutí.je moc krásné,že jste Vojtíška přijali,protože Vám ho daroval Bůh,protože věděl,že takové rodiče opravdu potřebuje Vojtíšek.Rodiče a sourozence plné lásky.Obdivuji Vás a přeji Vám hodně psychické a duševní podpory a zdravíčko Vašemu Vojíškovi.
Ruth
  • 
6.6.2008 22:30:29
Moc zdravím, máte to mezi hlavou a srdcem sladěné, i ten popis toho co se dělo a toho co se dělo ve Vás, byl jasný, čirý, samozřejmý, mám k tomu obraz jak někdo klidně maže máslo na chléb. Těžko vyjádřit slovy moji reakci. Ať je láska stále s vámi všemi.
Zanka
  • 
5.6.2008 15:33:10
Když jsem dočetla tento článek, měla jsem slzy v očích. Je v něm tolik smutku, ale i štěstí zároveň. Fotka je krásná, Vojtíšek je překrásné miminko a přeju vám jen štěstí. Za odvahu, odhodlanost a nesobeckost. Jistě Vám všechny děti přinesou mnoho radosti.
3.6.2008 17:42:47
Připojuji se k ódě na paní doktorku...postarala se o moji dceru, která se narodila s kongenitálním nevem na obličeji..pokud někdo tento problém máte, napište, mám spoustu fotek, které mluví za vše.....

Vojtíškovi hodně štěstí!~s~
  • 
2.6.2008 21:29:57
Chci Vám poděkovat za krásný článek . Znám ten pocit , ve 20tt jsem se dozvěděla ,že bude můj syn postižený(Downův syndrom) a nelituji svého rozhodnutí neznám děcko které dá více lásky. Moc držím palce Vám i Vojtíškovi přeji vše nej. S přáním vše dobrého Veronika Heinová
Zdeňa
2.6.2008 19:45:43
Ahoj Deniso,
opravdu myslíš, že matka byla hyena? K takovému rozhodnutí je podle mne mnohem více odvahy, než jít na potrat. A Blanka dostala možnost získat rodiče, kteří to zvládli na jedničku s hvězdičkou. Mnohé jiné matky by si dítě nechaly - já určitě - ale zvládla bych to tak dobře jako Blančiny adoptivní rodiče? A co ty?
1.6.2008 21:37:03
Je opravdu nádhernej. Přeju hodně a hodně síly a stěstíčko celé rodině.
 Příspěvky 110 z 234 [Dalších 224 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.