| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak (také) na primární enurézu

 Příspěvky 110 z 36 [Dalších 26 >>]
19.10.2009 19:23:40
Ahojky, píšu své zkušenosti s alarmem, který jsme koupili a začali používat na základě tohoto článku a mailu od autorky. DÍKY!!!!
Najeli jsme v srpnu 2009 na alarm a po pár počůráních, kdy toho pustil víc a museli jsme prát (asi 7x), už šlo jen o mininehody nebo kapky (takže bez praní postele), které unikly, ale Kubík čůrání včas típl (za jekotu alarmu :-)), takže musim říct, že jsem z alarmu nadšená, neboť máme měsíc bez nehody!!! Spala jsem zezačátku s ním, abych mu pomohla alarm obsloužit a převléct ho. Takže přestávám večer řešit pití a nechávám to na něm. S alarmem spí stále, právě kvůli tomu, že ho přestávám omezovat v pití. A to mu na prázdniny chtěli dát hormony, které jsem odmítla, že ještě počkáme a asi půl roku se u Dr. stále ptala po alarmu pro 5letého, prý je moc malý. No ale nakonec sem alarm viděla jako jediné rozumné řešení a sem ráda, že sem ty peníze obětovala a přesvědčila manžela. Syn je totiž z těch, kteří mají tvrdý spánek a na čůrání se nám nikdy sám nevzbudil.
Druhé počůrávání-odnaučování mě teprve čeká, druhý syn je lautr to samé, jsou mu 3 roky a po O se na čůrání nevzbudí, klíďo se počůrá, takže noc vůbec neřeším, má na spaní plínku a uvidíme časem. Kubíkovi sem jí sebrala po dohodě se Dr. až skoro v 5,5 letech (letos v červenci). Do té doby to nemělo cenu, vzájemně jsme se bez plínek trápili se 100% nehodovostí. Pak sem ho asi měsíc v noci budila, ale přišlo mi to jen jako řešení suché postele... Pravda tedy je, že občasné suché ráno, kdy sem Kubíka dala v noci vyčůrat, pomáhalo ke zvednutí Kubíkova sebevědomí. Ale z alarmu je nadšený i on a je na sebe pyšný, že už nemá plenky, za které se, když jsme jeli s partou v létě na dovolenou, už styděl (dávala sem mu je tajně).
Díky za takovou vychytávku jakou je alarm a díky za Tvůj článek!!!
Pezzy
13.11.2008 9:06:57
Dobrý den
narazila jsem na článek, všude po internetu hledám alarm inkontinence, ale není nikde k nalezení. nemáte radu kde hledat díky Petra
28.5.2008 13:53:11
Lipoo náš Adam měl nevyvinutý oční kanálek dá se říct ,že hloupost,ale bohužel se z toho stala tříletá záležitost.Začali jsme Hradcem Králové dále jsme pokračovali přes Motol 2x a opět jsme se vrátili do Hradce.Bohužel to stále není v pořádku,ale už jsme to vzdali necháme to na později.Dohromady jsme měli 5 nebo 6 narkóz už přesně nevím,ale rozhodně si myslím,že to souvisí s jeho dnešní povahou a počůráváním.
lipoo
26.5.2008 23:02:50
Lindíku-náš měl taky dost narkoz...že by to souviselo?
26.5.2008 21:15:51
Ahoj,

všem fandím, ať Vám alarm pomůže, tak jako nám. Mám webové stránky www.dvojcata.kat.cz , kde jsem založila také diskuzi o enuréze. Napište tam třeba, jak vám to s tím alarmem šlo, nešlo atd. Ráda předám svoje zkušenosti.
26.5.2008 14:14:32
Chci moc poděkovat za tip.Náš syn Adam-5 let má tento problém též ještě jsme nezažili suchou noc,zkoušeli jsme večer nepít,v noci budit klidně i 3x ale ráno bohužel mokro.Adam je ke všemu hrozná citlivka vše ho rozhodí a nemá moc sebevědomí a to mu ještě spadne když se mu nehoda stane ve školce. Naše doktorka si myslí,že by to mohlo mít spojitost s tím,že měl v prvních třech letech 4x narkózu,no nevím alarm určitě zkusíme.
lipoo
20.5.2008 22:36:51
diskuze o pomočování je i tady
http://www.rodina.cz/diskuse3786.htm
20.5.2008 18:06:58
Už jsem to několikrát slyšela, že po odstranění zduřelých nosních mandlí nebo jiné překážky v ústech či nosohltanu se dítě přestalo počurávat. Naše malá (4,5) má taky prakticky každé ráno mokrou postel, přestože ji na čurání budíme, i odpoledne, když usne, přes den si také občas "ucvrkne". Má předkus, způsobený tím, že si prakticky celou noc cucá palec - možná to spolu souvisí? Máte někdo podobnou zkušenost?
A díky za tip na alarm, možná to také vyzkoušíme. Máme Mictonettky z nefrologie, ale zatím žádná změna.
19.5.2008 11:21:12
Ani nevite jak jsem rada ze jsem tu narazila na tenhle clanek. Starsi synek 14/9 2002 se v noci stale pocurava a vyzkouseli jsme vsechno tady vyse jmenovane. Jedine co jeste oddalujeme je pobyt v nemocnici kvuli vysetreni. Leky jsme nejake vyzkouseli ale nezabraly, opakovane buzeni take ne, nepiti vecer taky ne.... Takze jsme skoncili u plenek pro vetsi deti, s tim ze jednou za cas se nam podari (pri nocnim buzeni - ktere je horor pro nas i synka) tak 1 suchy tyden za 2-3 mesice....
Takze diky moc za tip, urcite to vyzkousime.
17.5.2008 19:05:26
Je to prý dědičně zatížené, když se prý pomočoval někdo v rodině, je na 70% pravděpodobné, že to budou mít i další generace.
 Příspěvky 110 z 36 [Dalších 26 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.