| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Názor: Na co vše je člověk schopen a ochoten si zvyknout

 Příspěvky 110 z 416 [Dalších 406 >>]
Hana
  • 
21.1.2010 9:55:16
Protože děti si nevidělávají žádné peníze.Ano,zodpovídáme za ně sami,ale pokud jsem na mateřské nebo rodičovské,jak mám zároveň chodit i do práce a zároveň se starat o dítě?Ano,mám na vybranou,buď mi bude dítě hlídat a starat se o něj cizí člověk,abych mohla pokrýt základní potřeby nebo být závyslá aspoň chvíli na státu a o dítě se postarat sama.Možná namítnete,že si ho teda nemáme dělat,jako spousta jiných chytrých lidí,ale když si to tak řekne minimálně polovina těch stejně smýšlejících,jako já,tak lidstvo pomalu vymře.Že jsem si na něj měla našetřit?Z čeho?Vždy,když vám v práci přidajou nějakou korunu na víc,tak vám zároveň stát zvýší nějaké výdaje.A pokud normálně neberete aspoň 16000,tak opravdu nemáte z čeho našetřit.Takže děti min.do15let by neměli platit nic!!!!
Zufi.
27.5.2008 12:03:47
Že to nemyslíš vážně?
Líza
27.5.2008 10:36:04
Elenko, neskončili bez dluhů, a to nemluvím o tom, že jejich hospodářskej výsledek byl přelakovanej nedobytnejma pohledávkama, který jsme měli v tzv rozvojových zemích.
Mám se dobře a přitom nepatřím do deseti procent nejbohatších.
Elenko, ty si jdi potřást ploutví s heidi, v té nenávisti a zapšklosti si budete rozumět (btw za komoušů nikdy nejezdilo na zahraniční dovolené tolik lidí jako teď).
  • 
27.5.2008 10:33:37
a je mi 38 jestli na tom tak záleží, takže žádná senilní nostalgická starší osůbka ani žádný mladý naivní mladíček, který si myslí že na něho čekaj všude s otevřenou nárůčí
  • 
27.5.2008 10:30:05
když tak drancovali republiku, jaktože končili bez dluhů a dnešní kapitalističtí odborníci maj dluhy zasahující do miliard?
Mě stačili ty tuny jahod, jablek, zelí, švestek, meruněk, broskví, třešní, a dalšího místního ovoce , kterého bylo všude za pakatel dostatek a na nahnilé drahé banány jim dneska kašlu.
Ale člověk měl jistotu práce, sociální jistoty, nemusel se bát jít po ulici že ho nějaký ukrajinec znásilní nebo že si sedne na injekční stříkačku a chytne aids od feťáka, nechodil kolem rohů plných smradlavých bezdomovců, kterých dnes přibejvá a lidí na hranicí sociálního minima, protože v kapitalismu se má dobře jen 10% hajzlíků podvodníků a zlodějů co nevědí co s penězma a zbytek je rád že je rád.
I na ty zahraniční dovolený lidi přestávaj jezdit dle statistik, protože na to nemaj peníze ani náladu, vždyť čtyřčlennou rodinu to vyjde na 40 000, tak na co nám to je , že můžem jezdit?
27.5.2008 10:22:44
Ty jsi provokatér, že jo.

Kromě toho, že komunisti vraždili vlastní lidi, což je ti zřejmě fuk, tak si dovoluji upozornit, že totálně zdevastovali ekonomiku a na trhu nebylo nic, zkrátka NIC.

Máme pěkné 55. výročí měnové reformy např., vygoogli si to, nemám čas sem dávat fakta.
Líza
27.5.2008 10:21:09
Elenko, kolik je ti let? Za komoušů nebylo do čeho ty ruce zabořit, pokud jsi neměla známého zelináře, kterej ti nechal banány pod pultem.
A na kvalitní zboží jsi taky mohla zapomenout, džíny byly luxus, který vozili lidi ze západu nebo ho kupovali v Tuzexu, kdo nemoh ani jedno, chodil v tesilkách.
Kdo pamatuje kazety značky Emgeton, kazeťáky Tesla... nemůže takovou ptákovinu vypustit z pusy.
Jenže ono je těžký se koukat na plný krámy věcí a na reklamy v televizi když si to hamty hamty nemůžeme všechno koupit.
  • 
27.5.2008 10:15:37
vůbec to není přehnaný, je to naprostá pravda co autorka píše.

Zlatí komunisti, sociální jistoty, stejné nízké ceny, kvalitní zboží , a ne jako dnes zmetky v pěkných obalech, ovoce a zelenina nahnilá že se člověku do toho zaboří ruce , když to přebírá.......dalo by se psát na celé stránky
  • 
19.5.2008 11:04:05
Ahojda, jestli tu někdo nabízí korektury, hlásím se, jsem na mateřské se sedmiměsíčním drobkem a zrovna jsem přemýšlela, kde bych svoji znalost mateřštiny uplatnila, CV na požádání zašlu :-)
katka+katka
  • 
17.5.2008 18:52:18
Dítě hlídaly kamarádky nebo paní z agentury. Kurzy jsem si platila sama - vždy jsem pracovala. Jde to, jen chtít
 Příspěvky 110 z 416 [Dalších 406 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.