| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ó jaké privilegium býti ženou!

 Příspěvky 110 z 132 [Dalších 122 >>]
MartinaNov (dva rošťáci
5.3.2011 14:22:18
chloupky po holení nerostou více, než by rostly bez holení. Akorát se všechny najednou seříznou, tudíž jsou více viditelné. Ono se totiž časem ta špička chloupku obrousí a ztenčí, proto je efekt po oholení a dorostení chloupku takový, i chloupky jsou ostřejší.

Pravidelné vytrhávání chloupků opravdu způsobí, že časem přestanou růst, asi se ten chloupkový váček poškodí a přestane produkovat. Není to ale po dvou či třech vytrhnutích. Je to spíš o pár letech krvavé dřiny.

Laser by fungovat měl, tam se váček zničí. Problém je ale opět v nutnosti zákrok opakovat. Růst chloupku má totiž 3 fáze. Chloupek roste, vyrostl a je jakási stagnační fáze, chloupek vypadl a čeká se na nový. Laser umí zlikvidovat chloupek pouze v té fázi růstu. Čili zbývají ještě dvě fáze, takže jakmile se zase váček zaktivuje a chloupky začnou růst, jde se na laser znova. Což odpovídá tak 2-3 měsíčnímu opakování. Potom by mělo být vše ok, je to ale zase o tom, jak to má kdo dědičné. Nikdo ti nezaručí, že po 3 zopakováních budeš hladká. Většinou řeknou, že je třeba tak jednou za rok zopakovat. Asi ale pak jde o to, kolik toho fakticky zůstane.

Já jsem byla na laseru jednou, na třísla. Nebolelo to, během dalších 3-4 dnů chloupky vypadly a pak jsem fakticky měla asi měsíc klid, než začly znovu růst. Pak jsme ale začli šetřit na svatbu a byt a už se mi za to prachy nechtělo vyhazovat. Mám ale v plánu pokračovat, ty peníze mi za to stojí, aspoň za třísla. Když vezmu v úvahu, kolik stojí žiletky, holící krémy, čas, nervy, nemluvě o případných pokusech s jinými styly....
verča
  • 
7.1.2010 19:10:16
Gábinko...nedostalas ještě nějaký fejeton...nebo jak se jmenuje?...JINAK SUPER ČTIVO!!!!!!
Jájina
  • 
9.10.2009 17:15:26
Já chodím na francouskou depilaci v krásném prádle a málem to prospím. Je to faj.
16.6.2008 9:05:39
takhle vtipný článek jsem už dlouho nečetla. Sice jsem to nezažila, ale lpři čtení jsem to prožívala s Gábinou! stejně jak mě to rozesmálo tak jsem jí litovala jaká to musela být hrůza! Gábi pro příští experimenty držím palce a kdyby zase nějaká perlička, určitě sem napiš. Irena
Madla Zemanová,tři kluci
  • 
16.5.2008 20:02:23
Vzhledem k tomu,že jsem zdědila prsa po tátovi a chlupaté nohy po mámě,mohla bych napsat knihu.Od 14let se oškrabuju vším co mi přijde pod ruku(akorát mindrák z toho,že jsem Tarzanova sestra už nemám).Koneckonců můj muž o mém postižení věděl před svatbou.Vosky,depilátory,krémy...to vše mám za sebou.Takže vžy,když se belhám z koupelny omotaná toaletním papírem,celá rodina ví,že jsem shodila srst.Naštěstí jsem porodila samé chlapečky.Takže Vzhůru do plavek!!
věra
  • 
16.5.2008 19:13:56
Tak já jsem na tom podobně a chloupky mi pak ještě zarůstají. Nejlepší na tom je, že mi to jednou zkusit nestačilo, protože jsem pořád měla pocit, že jsem něco udělala špatně a že příště to bude lepší...... a bylo to, no samozřejmě horší... Takže celé jedno husí léto s kouzelnýma nohama (dlouhé sukně vůbec nejsou špatné). Holítko asi opravdu bude můj osud....
Monika
  • 
13.5.2008 14:27:50
Dakujem za clanok aj za tento prispevok. Uz davno som sa tak nezasmiala, ako pri ich citani.
  • 
5.5.2008 23:24:26
moc prosim o original..dost dobry
Diky
4.5.2008 16:28:54
tak takto s chuti som sa už dávno nezasmiala je to ľudtské nešťastie ale perfektne opísané klobúk dolu.
karposka
28.4.2008 21:55:40
Já používám po holení kuličku z aloe vera od firmy LR cosmetic, chloupky nezarůstají a nedělají se ani pupínky.:-)
 Příspěvky 110 z 132 [Dalších 122 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.