| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak léčí lázně?

 Příspěvky 110 z 15 [Dalších 5 >>]
Iva
  • 
25.2.2010 22:10:35
Já byla ve Františkách v roce 2006 po totální hysterektomii . To by jsem chtěla vidět ty chlapi , který tam podle Vás údajně měli dělat děti. Vždyť je to tam samý důchodce a jeden totální .ů... a to jste byl asi zrovna VY. Jinak lázně skvělý , bohužel po 3 letech jsem zas musela na operaci kvůli srůstům , ale těm se prý nedá zabránit - je to genetické .
noname nickname
  • 
15.1.2010 12:54:43

No já jsem slyšel, že lázně jsou v podstatě bohapustá mr.ačka. Být manžel, rozhodně nechám přezkoumat otcovství a svoji vlastní fertilitu. Chtěl by se k tomu někdo vyjádřit? Asi ne, že?
Jana, dvě děti
  • 
31.3.2008 14:50:05
Ve Františkových Lázních jsem byla půl roku po těžší gynekologické operaci. Léčba byla křížková, to znamená hradila ji pojišťovna, tehdy ji prakticky dostala každá žena, pokud o to měla zájem po takové operaci, v dnešní době ale bohužel pojišťovny šetří a např. po operaci slepého střeva ji uhradí jen v případě vážných komplikací.Je možné i tak zažádat si o lázně, ale pokud vůbec pojišťovna léčbu uhradí, pacientka si musí zaplatit jídlo a ubytování, což je v různých lázních různé, také dle typu ubytování apod., může to být tak kolem 12-18 tisíc korun na měsíc.
Martina, dcera 4 roky, syn 10 let
  • 
30.3.2008 17:57:30
ve Frantovkách jsem byla těsně po matuře, bylo mi necelých devatenáct a za sebou jsem měla operaci slepáku, pár zánětů dělohy a srůsty v břiše. O lázních mi řekl tenkrát doktor, který mě operoval a gynekoložka mi je pak taky doporučila.
Byl to bezvadný měsíc relaxace,a i když se mi moc stýskalo po mém klukovi (nynějším manželovi), doslova jsem si to tam užívala. Musím říct, že jsem opravdu poctivě nejen pila léčivou vodu, ale Františkovi každý den leštila pinďu :-)). Přesně za rok po návratu z lázní jsem otěhotněla, takže na té pověsti možná něco bude :-).Myslím, že díky léčbě v lázních jsem s otěhotněním neměla problém.
29.3.2008 20:37:31
Krásně napsaný článek o tom jak "si pomoci"k miminku bez chemie.Přirozeně a přírodně je to to nejlepší.Já naštěstí nemusela kvůli otěhotnění postupovat žádné složité a dlouho trvající procedury,ale také bych si dala na nějaké lázně říci.Třeba na nervy:-)a na dospání?
29.3.2008 20:35:56
Krásně napsaný článek o tom jak "si pomoci"k miminku bez chemie.Přirozeně a přírodně je to to nejlepší.Já naštěstí nemusela kvůli otěhotnění postupovat žádné složité a dlouho trvající procedury,ale také bych si dala na nějaké lázně říci.Třeba na nervy:-)A na dospání?
Terrynka
  • 
28.3.2008 14:27:17
si vymyslel průvodce Čedoku, když už nevěděl, co by svým svěřencům na procházce povídal :-) Ale asi to těm, které si Františkův palec hladí, opravdu přál, když to takhle pěkně funguje :-) Přeju pevné zdraví a pevné nervy :-)
27.3.2008 18:26:46
chtela jsem se zeptat, zda jsou lazne po apendektomii nutne? byla jsem na operaci v cervenci 07 a nikdo z doktoru mi o laznich nerikal,az moje gynekolozka, ale s tim, ze pokud nejsou pri operaci komplikace, nemusi lazne pojistovna schvalit. je mi 26 a od listopadu neberu HA
Ivule
  • 
26.3.2008 16:49:52
Myslím si, že v případě, že je žena po gynekologické stránce zdravá, v případě sterility a infertility se hodně podílí stres.
V současné době je hodně propagované IVF a IUI (umělé oplodnění), ale zapomíná se na metodu cvičení paní Mojžíšové, která je zdravotně prokázaná. Ženám se nedaří otěhotnět nebo dítě donosit, vnitřní svaly jsou ve špatné pozici, žena je ve stresu. Lázně jsou mimo jiných účinků určitou relaxací, klidem, který běžně chybí.
Nella+2
26.3.2008 13:28:44
Pro mně to byla nádherná dovolená a hlavně se mi 9 měsíců po návratu narodila velmi dlouho očekávaná dcera! Takže všem mohu jen doporučit.
 Příspěvky 110 z 15 [Dalších 5 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.