| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pro dceru mohu nyní udělat více

 Příspěvky 110 z 348 [Dalších 338 >>]
.kili.
9.4.2012 9:38:29
myslím si, že šíříte záměrně paniku desinterpretací dat VAERS.

Kdo chce v češtině, má seriosní zdroj informací na

http://www.vakciny.net/doporucene_ockovani/HPV.html

v angličtině laikům srozumitelnější na

http://www.healthychildren.org/english/safety-prevention/immunizations/pages/Human-Papilomavirus-HPV-Vaccine-What-You-Need-to-Know.aspx

případně na

http://www.aap.org/en-us/search/pages/results.aspx?k=HPV%20vaccination&s=All%20Sites

http://www.cdc.gov/vaccinesafety/Vaccines/HPV/gardasil.html#

http://google2.fda.gov/search?q=HPV+vaccine&client=FDAgov&site=FDAgov&lr=&proxystylesheet=FDAgov&output=xml_no_dtd&getfields=*
mar
  • 
9.4.2012 0:34:23
Podivejte se do VAERS v USA, kam se nahlasuji vedlejsi ucinky vakcin.
1.Bezte na http://wonder.cdc.gov/vaers.html
2.V prvnim kroku nechte v prvnim poli - AGE, v druhem poli - EVENT CATEGORY,ve tretim - VACCINE
3.Pak prejdete rovnou ke kroku 8 a s pomoci klavesy SHIFT oznacte roky - napr. 2005-2011
4.Dole na strance kliknete na SEND
5.Zobrazena tabulka dava slusne porovnani mnozstvi nahlasenych vedlejsich ucinku u ruznych vakcin v ruznem vekovem obdobi.

Najdete si vek 9-26 let a uvidite, ze Silgard/Gardasil je v mnozstvi hlaseni ve vsech kategoriich nezadoucich ucinku na nejvyssich

prickach.
5.Cervarix je na tom v tabulce lepe neb se v USA zacal prodavat mnohem pozdeji.
.................
Stahnete si shrnuti vysledku trialu VRBPAC z roku 2006:http://www.fda.gov/ohrms/dockets/ac/06/briefing/2006-4222B3.pdf
a podivejte se na tabulku 17. Zjistite,ze u osob,ktere byly v dobe podani vakciny positivni nebo seropositivni na HPV6/11/16/18

(ktere jsou ve vakcine),byla ucinnost -44,6%.U techto vakcinovanych osob byl vyskyt predrakovinnych lezi a rakoviny o 44,6 %

vyssi, nez u tech,co vakcinu nedostali.Pred vakcinaci zen, ktere jiz ziji pohlavnim zivotem, by se tedy mel pri nejmensim delat test na

HPV6/11/16/18.
Nejlepe je ovsem tyto pofiderni vakciny uplne vynechat.
....................
Jeste si stahnete "The ATHENA human papillomavirus study:
design, methods, and baseline results" na http://ddata.over-blog.com/xxxyyy/3/27/09/71/dec-2011/Athena-Study.pdf
a podivejte se na tabulku 3.Zjistite, ze u vakcinovanych zen byl vyskyt nejrizikovejsich HPV viru vyssi nez u tech bez ockovani.
.....................
Take neni od veci se informovat primo u pacientu:http://sanevax.org/
Šárka K, 2 dcery
  • 
6.9.2009 21:25:26
Také si myslím, že je to každého svobodné rozhodnutí.
Já už mám ale jasno, své dvě dcery nechám očkovat, nechci aby musely zažít ten samý pocit, co já před 4 roky, že mám předrakovinové buňky na čípku, když jsem čekala v onkologicko-gynekologické poradně, probíhalo hlavou spoustu myšlenek, co bude až já tu nebudu, co moje tehdy pouze jediná 1 roční holčička?
Ipřestože jsme po částečné operaci odstranění čípku,což se odrazilo i na mém druhém těhotenství, které jsem si odležela v nemocnici. vždycky se bojím jít na stěry, jak to zase vše dopadne. A ještě jedna připomínka na závěr- v počtu partnerů to doopravdy nění, já měla tu smůlu, že jsem měla pouze 2 a přesto onemocněla!!!
17.9.2008 0:05:55
7 proč udělat lépe pro své dítě, napsala paní,která je určitě zaměstnaná u GlaxoKlineSmith farmaceutické firmy, která se snaží nahradit své finanční ztráty za škody vyplacené na škodlivých lécích na srdce, které museli stáhnout z prodeje. Dokonce jsou články v novinách (anglických), jak je firma zklamaná z prodeje Gardasilu, pouhých 300.000 milionu. Teď dostali kontrakt za státní peníze naočkovat anglické děti ve věku 12 let v hodnotě 100.000.000 /ano, sto milionu liber). Víte vůbec, že se testy neprováděli vůbec na zaměřenou skupinu dětí, že tímto virem trpí převážně starší ženy? Myslím, že můžete udělat pro své dcery více, pokud je budete pořádně vychovávat. V Americe je toto očkováńí povinné, jako všechna další a už tam po necelých 2 letech mají na 8.000 případů ublížení na zdraví, a 6 smrtí způsobených bezprostředně po podání vakcíny. Proč právě 12 leté slečny? ty přeci ještě nežijí a neměly by žít intimně. Naučit je sexuální zdrženlivosti a zdravému životnímu stylu pro ně bude více než zbytečné vakcíny. není oficiální studie, které by monitorovala mladé dívky, a ani nejsou testy, které prokazují na jak dlouhou dobu je žena ochráněna. Navíc můžete mít viry, bakterie v sobě a přece nemusíte dostat nemoc, ta propukne jen v oslabeném organizmu a přehnaným očkováním dětí, jejich těla opravdu oslabíte.
V 80.létech se očkoval tak 10 vakcím do 2 let. Spočítejte si to v dnešní době. Pokud dítěti dáte lásku, čas, péči a hodně pohybu ´- zvládne jakkoukoliv dětskou nemoc, jako třeba spalničky, neštovice, zarděnky ´přirozený průběh nemocí není hrozný. To jen komerční doba si žádá zastrašování rodičů, aby rostly přijmy farmacie.
P.S. Brát informace z reklam firem, či jen od doktora je mylné. Čtěte a zjišťujte informace v odborném a asi hlavně zahraničním čtivu.
Británie byla pro mne, vždy vzorem demokracie a plurality, a zde se narodila moje dcera a tudýž jsme měli volbu. Ale mračna už se stahují i tady. Silné farmaceutické loby se snaží o zavedení povinného očkování s kalendářem 36 vakcín do 3 let věku dítěte. V anglii neodmítají očkovat pošahaný hippíci, ale lidi, co se dobře informují a nastudují si tuto oblast, aby se mohli svobodně rozhodnout, co je nejlepší pro jejich dítě. Nejsou to hazardéři.

A.
petra
  • 
25.3.2008 20:49:17
Babička se zřejmě zkrz telvizní reklamu rozhodla,že mi k mím 23.narozeninám dá vakcínu proti rakovině děložního čípku.Přiznám se že jsem již měla šest sexuálních partnerů a tudíž je dost velká pravděpodobnost,že jsem se již s nějakým z typů HPV setkala.Mám z vakcíny obavy z důvodu toho,že se mi zdá,že není zjištěno jaké bude mít následky za dejme tomu deset dvacet let a co by v mém těle mohla napáchat.Časem bych si chtěla pořídit miminko a mám obavy jaký by to na něj mohlo mít vliv.Navíc by mě zajímalo zda se dá nějak s URČITOSTÍ zjistit jestli už nějaké vyry v sobě nemám?
petra
  • 
3.3.2008 11:11:43
markyto,

mohla bys mě o tom, prosím, napsat víc. Dcerka (3 roky) má od svých čtyř měsíců atopický ekzém. mimochodem si myslím, že se jí objevil jako reakce organismu na očkování. jinak je zdravá, psychicky je snad taky v pohodě. Jasně, že občas nějakou tu "školkovou" rýmu a kašel chytne, ale většinou to za dva až tři dny zmizí, takže předpokládám, že imunitu má dobrou. Jen s tím ekzémem si nevíme rady.
díky petra
1.3.2008 9:10:53
Milá Madlo,nikdo ti žádný názor nevnucuje.
Držím palce,že to svým dětem vysvětlíš,ale myslíš,že tím je ochráníš?
Víš,že ani kondom není spolehlivá ochrana před těmito viry?
Tato problematika je daleko složitější.Proč myslíš,že se až 80% setkává s tímto virem?Možná i ty.Je to většinou bezpříznakové.
Očkování proti rakovině je obrovský vědecký přínos.Investice do zdraví je to nejdůležitější a myslím,že to většina lidí nedomýšlí...Já už mám dceru naočkovanou a vím,že jsem udělala to správné,co jsem mohla.Helenka

:-)
29.2.2008 12:10:01
Ahoj všichni, sestra onemocněla rakovinou v 19 letech, určitě nebyla ani promiskuitní ani kuřačka. Sice to přežila ve zdraví (ano měla štěstí), ale nemůže mít děti. Teď je jí 36 let, dokud byla mladší tak jí to až tak moc nepřišlo, ale teď mi miminko moc chtěla a je vidět, že se trápí. Kdyby byla možnost uchránit ji, rodiče by určitě těch deset tisíc za vyhozené peníze nepovažovali. Já mám malého kluka, ale holce bych Silgard určitě očkovala.
SnowWhite
25.2.2008 19:09:10
V tomto případě mám pocit, že odborníci budou opravdu vědět lépe než rodiče, co je pro děti nejlepší. Tento pocit "já jsem matka a kdo je víc" zase pije krev mě. Nevím bohužel o tomto očkování nic moc, jen, že je doporučováno. Ale jakékoliv očkování je vždy diskutabilní a upřímně pochybuji, že se najdou takové světice, co porodily chlapce, že by je nechaly očkovt, aby ochránily "cizí" dívky. Pokud to některá z nich udělá, klobouk dolů a má předem moje díky. Obě dívky samozřejmě poučím :-), ale nejsem si jistá, že to k něčemu bude a navíc k reakci na vir není nutno být promiskuitní, stačí mít prostě smůlu.
24.2.2008 13:39:34
Souhlasím s tímto příspěvkem, je hrozné, jak reklamy farm.společností útočí na naše city - dělejte pro své děti to nejlepší, kupte jim vakcínu na to či ono a vedlejší účinky, reakce na očkování odsunou na vedlejší kolej. Jsem mamina neslyšící dcerky a když jsem poprvé viděla v TV reklamu na vakcínu Prevenar, bylo mi z toho všelijak. Dcerka neměla meningitidu, příčina hluchoty je neznámá, nyní probíhají genetické testy, zda se jedná o dědičnou poruchu. Známí mi říkají, že jsme měli nechat dcerku očkovat, ale o tom to není... dcerka nikdy neprodělala zánět stř.ucha, jevila se dlouho jako zdravé dítko. TAkže takhle reklamní masáž je mi opravdu odporná a také mám pochybnosti i u ostatních jiných vakcín a raději si přečtu názory a zjišťuji než nechám bezhlavě dcerce něco píchnout jako ochranu. Ale je to každého věc. Reklama světu vládne, mají to ale dobře vymyšlené. Měli by však informovat uceleně, nejen takhle ve zkratce - ale to je možná účel. mmch v našem městě prý jako reakci po očkování Hexavakcínou ochluchly už asi tři dětičky, vůbec se o tom pediatři nezmiňují takže já už mám opravdu docela strach co se to v těch vakcínách dětem do tělíčka vůbec vpravuje:(
 Příspěvky 110 z 348 [Dalších 338 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.