| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vánoční kaleidoskop

 Příspěvky 110 z 17 [Dalších 7 >>]
Ivka(kluci 2 a 7let)
  • 
2.1.2008 11:52:16
Tak tak...od 23.12. nám netekla voda (Praha 6), na Štědrý den se rozbil kotel a vytekla z něj v kuchyni na zem rezavá břečka. Manžel se místo poklidného strojení stromku věnoval návštěvě Hornbachu a spravování kotle, abychom nezmrzli.Když nám při pokusu o úklid havárie (stále netekla voda) ještě vzplanul vysavač (kouř a smrad po celém bytě), musela jsem se už začít smát...NE, to není náhoda. To nám jenom NĚKDO chce připomenout, co je opravdu důležité - a co ne. Sešli jsme se na Štědrý večer ve zdraví celá rodina a byly to nádherné Vánoce!!!
2.1.2008 10:36:06
Ahoj, je to tak, jak říkáš, je potřeba si vážit už jen samotného faktu, že se alespoň na ty svátky společně sejdeme u jednoho stolu, vše ostatní je podružné. A ty jejich průpovídky a postoje jsou nutným koloritem a zcela určitě tím nejmenším zlem...

Moc jsem se pobavil tou vaší báječnou atmosférou, o Vánocích má být v první řadě veselo a to, zdá se, skutečně bylo. Nemusí to tak být vždy a buďme rádi za každý další rok.

M.
2.1.2008 10:18:23
...a shořela, co? :o)))))))))
teda, vím, že je to ode mě nehezké, ale to mě fakt pobavilo. Ovšem, nenapadlo by mě, že se tím dá vana zničit.
Kytka Vrz
31.12.2007 13:13:17
díky za článek, normálně nikdy nic nekomentuju, ale tenhle rok....
Mám 3,5 letou dceru... už od listopadu pěje koledy jak o život (budu si toho teď rozhodně alešpoň 2 roky vážit)a hodně tím vytáčí své dvě nevlastní sestry (16 a 18). Týden před Vánoci jsme všichni doma lehli, 25. jí píchali uši poprvé o dva dny později po druhé, teď jsme na středisku naštěstí ORL nesehnali. Stále mne bolí v krku a to po 12ti dnech doma. Jinak jsme si ještě stihli svíčkami (doma dělané lodičky, jedna z nejhezčích akcí, co jsme stihly s Kristinkou ještě před Vánoci) vypálit vanu. Takže finanční dárek od babičky ještě tak polovinou dohodíme ze svého a budeme bourat a zasazovat novou vanu. Chtěla jsem ty svíčky zhasnout, než rozbalíme dárky, ale moje pubert. nevlastní dcera mne usadila: "ti asi ta smaltová vana shoří, ne???!!! " Tak jsem přemýtala, zda se mi jenom zdá, že je z umělé hmoty, ale to víte 27 letá macecha je přece ze zásady úplně blbá, tak jsem šla radši malé dělat Ježíška.
Říkám si, že tenhle rok se to nepovedlo, a o to hezčí to bude příští. Svíčky už určitě zhasnu (ať si říká, co chce) a za malou se můžu tak akorát modlit, aby ji to zas nepotkalo.
Krásný a zdravý nový rok!
Martina+5
  • 
30.12.2007 18:20:13
Mám děti 12,10,5,2 roky + mimi.Už se puberty nemůžu dočkat.. ;-)
První dva už začínaj,2 letý má období vzdoru,5 letá ví všechno nejlíp.Když se k tomu přidaj prdíky mimča,nemá to chybu... :-)
Kamarádka(taky 5 ratolestí) mi na moje stesky řekla:Klasik o dětech řek:Co s nima?Zabít je nemůžeš,vychovat nejdou..
Pevný nervy přeju... ;-)
  • 
30.12.2007 16:27:55
Ahoj maminy,
nejsem žádný psavec,ale téma puberta je asi nevyčerpatelné.Moje nejstarší ve věku 13 a výš byla neuvěřitelně rozumná,zodpovědná a moudrá,ale přesto živel.Ale tak nějak v pohodě.To až teď,kdy je vlastně "dospělá" mám pocit,že ji puberta postihla.Prostřední přechodem na víceleté gymnázium upadla do opravdu tvrdé puberty,ve které setrvává už třetím rokem, a já stále čekám,kdy se probudí....No a ta malá se jim oběma snaží vyrovnat.Prostě pohodička.Jenom Vás chci ubezpečit,nebojte a nezoufejte,bude hůř Iva
29.12.2007 11:47:54
Rabuch,

znám holčinu, která jí má snad od 6..dřív hlásila než se naučila psát:-)Někdo do ní přijde extra brzy, jiný..z ní prostě nevyjde:-)
29.12.2007 10:55:34
Nádherný článek, potěší i mě, mám tři děti, všechny nemocné, stejně tak manžel i já, prostě parádní vánoce. Ale nejsterší dcerka má 9,5 roku a podle jejího chování a "hlášek" s ní puberta tříská od zdi ke zdi. Všechno je "hustý", my si vymýšlíme blbost - jéžiš, co zas? A ještě : to mě nezajímá! Ve vztahu ke škole, prakticky ani neví, co tam celý den dělala. Mám už teď hrůzu z toho, až budou v pubertě všichni (9,5 roku - 6 let - 21 měsíců), to asi budu potřebovat doktora Chocholouška :-)
Katka,kluci 5 a 8
  • 
28.12.2007 14:14:57
Nemám puberťáky, ale nedá mi, abych se nepodělila. Při usínání mladšího synka, Štedrý večer (noc): "mami, viděla jsi někdy Ježíška? " já: "Ne". Syn: "tak se di podívat na náměstí, on je tam přiťukanej."
Maruška Z.
27.12.2007 23:31:04
Taky jsme měli letos nevšední vánoční atmosféru: manžel si před svátky přetrhl achilovku (může teď tak akorát skákat o berlích jako vrabčák) a malá dostala zánět průdušek a středního ucha. Tudíž jsme zrušili Štědrý den u našich i hory a Silvestra s kamarády... zkrátka idylka. Všem smolařům přeju co nešťastnější nový rok!!! :-))
 Příspěvky 110 z 17 [Dalších 7 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.