| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Konečně vypadám jako skutečná těhulka

 Příspěvky 110 z 12 [Dalších 2 >>]
Petra
  • 
26.9.2007 21:58:01
já si tedy nejsem jistá, ale deníček od Skokanů je z roku 2000 (vím to, čekala jsem tehdy v naprosto stejném termínu jako oni dceru) Nebo se mýlím?
Jana, první mimčo
  • 
15.3.2006 12:47:23
Ahoj, zjistila jsem, že u Skokanů je naprosto stejná situace, jenom jsme o týden mladší - tedy 27. týden. Já jsem na tom z pohybem čím dál hůř a miminko čím dál líp. I když taky chodím do práce a jsem každý den pořádně unavená, poctivě cvičíme a miminko je narozdíl ode mě pořád čilé jako rybička. Nejvíc večer, kdy si ho pořádně užije i tatínek, který s ním už teď rozmlouvá a hladí bříško. Někdy se mu povede ho pořádně rozdovádět. Prostě si už teď připadáme jako celá rodina, i když náš malý klouček ještě není tak úplně s námi. Myslím si, že i když se miminko ještě nenarodilo, po světě už s Vámi chodí tak ho prostě nikdo nemůže ignorovat. Všem budoucím maminkám přejeme i s miminkem spoustu krásně prožitých společných chvil.
  • 
28.3.2000 8:18:42
Ahoj,

velmi sa mi paci ako opisujes priebeh tvojho tehotenstva. Ja som momentalne v 26. tyzdni.
Tvoj pribeh sa dost podoba mojmu,
pretoze i ja som sa s manzelom zoznamila cez internet a tiez som strasne chcela otehotniet a myslela som si, ze je to len tak
HNED NA PRVY POKUS. Vyvinulo sa to podobne ako vo vasom pripade.
Ale hlavna vec, ze sme obaja (teda uz vsetci traja) stastny a zdravi .
Nevieme sa uz dockat narodenia nasho dietatka.
Vsetko dobre ti (teda vam ) zela

Andrea
  • 
25.3.2000 21:58:22
Ahoj Káčo, dnees jsem poprvé četla na www.rodina.cz a jsem nadšená.Jsem nyní ve 28. týdnu a schody mi taky dělají potíže a nejen ty. Moje prvorozená nějak nechce pochopit, že se mi po bříšku opravdu válet nemůže,ani že běhat jako drak dvě hodiny kolem obýváku či jinde už nezvládám...
Těším se,jak nám ty zbývající 3 měsíce uběhnou... zdraví Vlasta
Petra, momentálně bez potomka
  • 
24.3.2000 12:30:30
Milá Káťo,

myslím, že budete bezvadná mamča. Ať se všechno daří a mějte se jenom dobře.

Děkujeme za Vaše psaní!

Petra z Plzně.
Iva, 2 děti - 3 roky a 1,5 měsíce
  • 
20.3.2000 22:01:45
Milá Káčo,
četla jsem dnes tvůj deníček poprvé a moc se mi líbil. Mám druhé miminko teprve měsíc a půl staré, resp. 7 týdnů, ale když jsme nechali nedávno vyvolat film s Maxíkem (to je naše nové miminko) a ještě na něm byla moje poslední fotka s bříškem, připadalo mi to, že to snad ani už není pravda, že je to už tak "dávno". Díky tvému deníčku se mohu do svého "těhotenství" znovu vrátit, takže díky. A držíme moc palečky, abys měla krásné a zdravé miminko. Těším se na další pokračování. Ivča
  • 
19.3.2000 0:24:04
Ahoj Káčo,

čtu pravidelně Tvůj deníček. Taky jsem chodila v 1.těhotenství do PAMADu, jako Ty a nyní jsem znovu těhotná (velmi brzy, asi 3 týden) a určitě tam znovu začnu chodit cvičit. Jsem úplně šťastná, neboť se snažíme již od července 99 a teprve teď to vyšlo.
Moc Tě zdravím a držím Tobě a miminku palce.
Monika,
  • 
14.3.2000 16:57:27
Milá Káčo,
i já se přidávám. Jsem ve 22. týdnu a mám vždycky moc velkou radost, když se objeví nová kapitolka ve tvém deníčku. Porovnávám tvoje zkušenosti s mými. Zatím také chodím do práce, zkušenosti s kopáním mám podobné atd., částečně se tam prostě vidím.
Takže díky za deníček a zdravím mrňouse i Skokyho.
Káča Skokanová, 28. týden těhotenství
  • 
14.3.2000 13:37:14
Milý Petře a všichni ostatní, kteří jste mi tu vyjádřili pochvalu!

Všem moc děkuji, opravdu mě to vždycky potěší, když čtu ty hezké řádky od Vás. Nějak mě to i povzbuzuje a vidím, že to někdo čte. Až do konce těhotenství určitě psát budu.

Ještě jednou všem díky,
Káča
Káča Skokanová, 28. týden
  • 
14.3.2000 13:33:31
Ahoj Andreo,

stejně jako u přípravných kurzů (jak jsem psala v minulé odpovědi) chodím do POMADu. Hodina tělocviku 150 Kč, plavání je za 130 Kč.

Káča
 Příspěvky 110 z 12 [Dalších 2 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.