| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Čekání na čápa

 Příspěvky 110 z 62 [Dalších 52 >>]
Janina
  • 
3.10.2008 7:33:42
No tak se po nějaké době vracím.....spg nám tentokrát vyšel docela dobře a my čekáme na zázrak. Po 4,5 letech se to snad povede :-))

Janina
Anna
  • 
2.2.2008 5:40:51
Ze tou neplodnosti netrpi treba cigani. To by bylo na svete dobre!
  • 
1.12.2007 12:28:25
... tak jsem si přečetla poctivě článek i kompletně celou diskuzi ... Já jsem teď v té protivné fázi - "čekání". Po dva a půl letech snažení (hormony, laparoskopie, Mojžíšová, kyselina listová, různé "zaručené" polohy ...) jsme dospěli k rozhodnutí jít do Centra reprodukční medicíny do Zlína. Tam mi zjistili borelie (před 12ti lety jsem s boreliozou ležela dva týdny na infekčním) a protilátky proti kardiolipinu ("polopatě" to znamená, že i když zárodek vznikne, můj imunitní systém ho zničí ...). Takže doporučena "léčba" Prednisonem, píchání hormonů na "superovulaci" a IUI - inseminace. Při ní, nebo přesněji řečeno - těsně před ní se zjistilo, že partnerův spermiogram není nic moc ... Vpodstatě by to moc vadit nemuselo, stejně se vybírají jen ty nejlepší kousky. Jinak partnerovi dělal můj gynekolog spermiogram hned na začátku našeho snažení - no, asi po prvním půlroce - a říkal, že je velmi dobrý ...
Takže teď budu dva týdny čekat, jestli se nám něco "urodí", nebo jestli to bude zatím nejdražší menstuace v mém životě ... Doufám, že ne, že z toho bude nádherný Vánoční dárek pro celou rodinu!
Dáša + 2
  • 
12.11.2007 11:06:08
ahoj Šárko, určitě s tebou na 100% souhlasím. navíc jsme taky šťastní díky Fertimedu a na jejich tým nedám dopustit.
  • 
1.11.2007 13:03:54
Ahojky Martino,
prosím, mohla bys mi poradit, kde Mladý ječmen sehnat?
pomalu plánujeme miminko a chtěla bych udělat něco nenásilně dobrého pro svůj organismus :)
díky moc!
Dominika
Eva21546
29.10.2007 14:46:22
Ahoj, ty karty takhle nefungují, osud není pevně daný.
Mojí mamince dvě nezávislé kratářky řekli, že bude mít 3 děti, má dvě a je jí padesát. Že by mi ještě do přechodu stihla pořídit brášku?
Tak se vyprdni na práci, to by z tebe měli radost, změň gynekoložku a mysli na broučka, co se v tobě zahnízdil.
Na nevolnosti mi pomáhly piškoty a pít různě jogurtové nápoje a jíst dost dietně a nikdy nebýt hladová:-). Takový trénink na kojení:-). Přestalo to úderem třetího měsíce.
Eva
25.10.2007 11:13:14
Insulo,co takhle naučit se sama?
Nic to není.6-10 seminářů,něco peněz,asi rok práce,celostní přístup k partnerům a pak posuzuj,zda je to vždy jen byznys.
Mnoho vytrvalosti Jula.
  • 
23.10.2007 7:45:49
Ahoj Adélko,
přidávám se k Modřince, myslím si že by ses neměla trápit ale spíš se radovat, že toho mrňouska čekáš. Ono když budeš smutná tak on to vycítí. Mamina by měla být šťastná za tenhle zázrak zrození. A myslím že záleží na tobě jak se k tomu postavíš a kartám moc nevěř.
Janina
Modřinka
22.10.2007 20:26:23
Adélo, já bych kartám nevěřila, pakliže jste se o mimčo snažili, tak to není žádné jasnovidectví. Chápu, že tohle hodně rozhodí každou maminku. Jestli o to dítě příjdeš, nic nezmůžeš a jestli je to normální, zdravej drobeček, akorát mu ubližuješ. Užívej si každou minutu, kdy nosíš svoje dítě. Bojuj za něj a to hlavně sama se sebou- miluj ho a raduj se, že ho máš. Možná máš jen biologicky zcela normální úzkost a všechno za týden příjde. Moc držím palce.
  • 
22.10.2007 17:33:50
ahoj, tak to mě skoro rozbrečelo, gratuluju, je to fakt krásný :-)
já jsem před asi 10 dny zjistila, že jsem těhotná, ale mám z toho blbej pocit, protože o mimí jsme se snažili skoro rok, jednoho mrňouse už máme, a chceme druhého. Asi z absolutního zoufalství jsem si nechala od kamaráda vyložit karty a vyšlo mi, že teď někdy fakt otěhotním, ale že z toho "nic nebude". Mám už jeden potrat za sebou a je to příšerný zážitek. Tak se nějak ani nedokážu radovat, jen se pořád zkoumám a čekám, kdy TO přijde. Ach jo. Navíc je mi pořád špatně, mám hrozné záchvaty migrény a nesmím si nic vzít, tak trpím, jak zvíře. Teď mám nastoupit po MD do práce a vůbec si neumím představit, jak to budu zvládat. Nejradši bych se nechala "zneschopnit", protože si neumím představit, jak s každým tím šíleným záchvatem migrény, navíc zvracející jak amina, poletím k mojí obvoďačce pro neschopenku. Moje doktorka (gyn) je dost drsoň, má zřejmě pocit, že dokud žena neomdlévá za pochodu, tak neschopenku nenapíše. Ach jo.
 Příspěvky 110 z 62 [Dalších 52 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.