| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Manželka a matka v jedné osobě?

 Příspěvky 110 z 187 [Dalších 177 >>]
Petra, holka 2,5 roku
  • 
29.12.2008 13:46:36
Tak sice zde přispívám o hoooodně déle, než tato diskuse vznikla, ale.... Jsem žena a cítím to naprosto stejně jako Robert. Sex s mým manželem je nuda a já nevím jak z toho ven. Dokonce jsem už došla tak daleko, že jsem mu to řekla, ale žádné zlepšení nenastalo. Ani snaha. Místo toho mi řekl, abych ho to naučila. A to tedy přijde na hlavu, abych dospělého chlapa učila jak mě má pomilovat. Fakt už mě to celé neba a leze mi to na mozek čím dál tím víc.
15.12.2007 23:37:06
Ahojky. Váš článek mě po dlouhé době nakopl něco připsat. Ač jste jiná věková kategorie než já, to co popisujete je přesně můj/náš styl života. Úplně se vším souhlasím. Je mi 28let, s manželem jsme spolu celkem 11let, čili žádní začátečníci. Máme 2holčičky a o třetí miminko se pokoušíme. Náš život celou tu dobu samozřejmě nebyl idylka, ale vždy jsme v sobě viděli to nejcenější a vždy si na sebe najdeme chvilku. Manžel je skvělý tatínek, s dcerkami má super vztah, jak může - pomáhá. Souhlasím se všemi holčinami na MD - ani já nejsem vyjimka, která večer nepadá únavou, ale i tak si každý okamžik bez holek s mým mužem užívám. Miluji ho, on miluje mě a neumím si představit, že bychom se večer, kdy kočičky konečně stopnou svou aktivitu, míjeli. A co se týká sexuálního života, tak ten je stejně super jako před dětmi a kolikrát i intenzivnější. Jakobychom si užívali tyto společné chvilky ještě s o xy% větším nasazením a s vědomím, že jsou opravdu "jen naše." (- protože stejně jako všem ostatním nám děti asistují na záchodě, v koupelně, u vaření, prostě u všeho)...
Vlastně jsem svým příspěvkem nechtěla říct vůbec nic zásadního, jen to, že se svým mužem a dětmi (a pořád v jednom kole) JSEM ŠŤASTNÁ.
Všem přeji něco podobného, ale co si budem namlouvat, hodně je to jen a jen o nás. A.
mateřídouška
  • 
6.11.2007 12:05:57
byla zase milenkou,nevím co se v člověku hnulo,ale snad bude pro všechny znít optimisticky,že zase toužím být i tou milenkou
jen máme dva sabotéry a je to až komické jak se na ně domlouváme vymýšlíme termíny :-) (neb manželova pracovní doba je na směny)
no nevím jestli to není tou přírodou tak zařízeno,ptorože když to tak vemu hodně biologicky,tak bych asi dříve nebyla sto mít fyzicky ani psychicky další mládě a teď tu uvažujeme, že by bylo hezké, aby tu byli ty mláďata tři....
to jsou věci :-)
sonulinecka
26.9.2007 22:17:47
:))) To asi ne, uvidíme za dalších šest. :))))
Ale mám kamarádky co se již po dvou letech rozvádějí, že jejich vztah vychladl. :(
Ráchel, 3 děti
  • 
26.9.2007 16:25:50
no, i když ti to teď nepřipadá, šest let ještě není až tak dlouhá doba :)
sonulinecka
26.9.2007 15:18:05
Tak jsem si uvědomila, že to vlastně máme s mužem ještě pořád dobré. Vládne u nás i po 6 letech a dvou dětech velice živočišní sex. Noo . . . ale je jasné, že snažit se musíme oba. Vymýšlíme různé hry, polohy, místa . . .Zrovna když včera děti usnuly, tak jsme to dělalli ve sklepě na kole. :)) Zkrátka je to snad ještě lepší než na počátku vztahu. :)))
Myslím, že by bylo dobré si s ženou promluvit a najít společné řešení, poněvadž takhle to asi nepůjde napořád.
Petra
  • 
26.9.2007 13:45:46
JSI ÚŽASNÁ .... jako moje kopie :-)))
Petra
  • 
26.9.2007 13:38:02

Úplně s Tebou souhlasím, a s Petardy si nic nedělej, ať se v tom všem (domácnost, děti, a vše kolem) máchá sama ... my "normální" to prožíváme spolu s partnerem a nejde nám jen o ten sex :-)), ale o vyšší cíle
Petra
  • 
26.9.2007 13:24:37
NO, tak Ty jsi mě opravdu dostala, asi jsi buď vzor ženy (manželky + matky + hospodyně) a nebo lezeš manželovi do zadku (pardón) jak můžeš, jen aby si nenašel milenku. A jak se navíc vyjadřuješ k tomu, že jiní vzorní manželé (asi Tvému stačí chodit jen do práce, když Ty jsi na té dovolené) vypomáhají v domácnosti a s výchovou svých vlastních dětí ... to už jsi mne opravdu dorazila!!! Na dítě musí být vždycky dva a tak by to mělo být i po celý život (a tak by to mělo být i u domácnosti). A opravdu Ti závidím, že při dětech vše zvládáš, asi Tvé děti nezlobí, nejsou nemocné, nejsou hyperaktivní, nejsou prostě náročné, protože jinak by jsi na to sama nemohla stačit, a jestli ANO, tak jsi prostě HVĚZDA a já se skláním.
LU,2děti
  • 
23.9.2007 15:57:35
Krásný mužský postoj. Všechny se tu shodujeme, že po čase je vztah jiný. Ale pokud navzájem pochopíme potřeby toho druhého, tak se s tím dá něco dělat. Chápu svého manžela, když nemá na sex chut. Ale na druhou stranu on ví, že já potřebuju jeho blízkost. Výsledkem jsou krásné chvíle, kdy si povídáme smějeme se, lechtáme, hladíme,...Někdy tak usneme, někdy se milujeme. Někdy je to romantika, někdy drsný sex, někdy se nechá uspokojovat jen jeden( a rozhodně se nepočítá kdo víckrát:-). Hodně u toho mluvíme, vymýšlíme příběhy, představujeme si, někdy padají hrubší slova... Ano, nejsem rozechvělá jako před 14 lety, ale už si nemusím na nic hrát. Moje špeky zná za tu dobu důkladně a kdyby mu vadily, tak se mnou není.
Roberte, psal jsi, že je tvoje žena submisivní. Jseš si jistý, že to je opravdu tak? Je to submisivita nebo lhostejnost? Submisivita je věc, se kterou se dá zajímavě experimentovat. Zmínils, že ti budeme (jako ženy) předhazovat, že chlapi jsou úchylní. Já zastávám názor, že každý máme někde v sobě apoň malou úchylku. Možná stojí za to ji vydolovat a okořenit vztah:-)

Jak už jsem psala do jiných diskusí. Je to vše o komunikaci, toleranci, umění vcítit se, naslouchat a maličko se nad sebou zamyslet. A to platí u ženy i muže:-) Třeba právě to, že jsi sem napsal a tvá žena si to možná přečte, ti pomůže začít bavit se otevřeně se svou ženou.
 Příspěvky 110 z 187 [Dalších 177 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.