| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Svoji dceru jsem nikdy nespatřila

 Příspěvky 110 z 131 [Dalších 121 >>]
20.9.2008 11:27:14
Dobrý den
vůbec netuším proč mi dala injekci na zastavení kontrakcí, podle toho co mi řekly to bylo proto že jsem rodila předčasně a oni jako porodnice na to nebyly přizpůsobený (na předčasné porody, rodila jsem v Ostrově).
Když jsem chtěla být převezena jinam např. do Varů nebo Plzně tak jsem nemohla neboť se tam zrovna malovalo, urgovala jsem je tedy i na Prahu ale tam mě nechtěly odvíst, bály se toho že jím porodím v autě.Nakonec když už to šlo do Háje a tak stejně volaly do Varů ať přivezou inkubátor,jenže malá už na tom byla špatně s dýcháním a jak jsem dostala k tomu jště tu narkózu tak už to prostě nezvládla!!!

Nejvíc mě na tom mrzí že kdybych byla trošku víc rázná tak to mohlo dopadnout jinak!!!
:(
  • 
15.8.2008 15:19:03
Prozraďte mi, proč se dávájí kapačky na zastavení kontrakcí. Holčička chtěla ven na 34 týdnu, to zas není tak hrozné......... Nečetla jsem všechny reakce, tak se třeba opakuji. Nemůže za to zastavování kontrakcí? Mě porod museli vyvolávat a také jsem neměla dobrý pocit....
5.8.2008 15:18:58
bulím jako želva.. Drž se. Bude zase líp.
27.12.2007 14:06:03
Nikol je mi to velice líto!!!!Ale určitě bude líp držím ti palečky!!!
23.12.2007 23:51:13
Ahoj Nikol,

ač jsem tady snad jediný chlap, tak dovol, abych ti vyjádřil upřímnou soustrast. Sami jsme si s manželkou prožili ohromnou bolest, když nám v 20TT zjsitili těžké poškození srdíčka a dlouhé dva týdny jsme čekali na vyšetření v Motole, kde to potvrdili. V tu dobu jsem si uvědomil, co chci od života a kdybych mohl cokoliv na světě udělat, tak bych nepřemýšlel ani minutu a konal. Nakonec vyvolávali přirozený porod a chudinka manželka trpěla celý den a večer se narodila mrtvá holčička. V mém srdci má a bude mít vždycky místo a její jméno si říkám každý den.

Nyní jsme přesně po roce těhotný a jsme ve 12TT. A musím říci, že se klepu strachy, abychom neprožili obdobné a zažili na konci to nejkrásnější a to jest narození zdravého potomka. Rád bych všem vzkázal, že bez boje a víry to nejde.
Katka+Davídek 7/06
  • 
9.11.2007 15:09:29
Náhodně jsem zabrousila na Rodinu.cz a doslova zhltla nešťastný příběh Nikoly a ostatních maminek. Upřímně: smekám před vámi všemi klobouk!!! Takovou bolest a smutek, co jste zde napsali, je pro mě až neuvěřitelné, jak dokáže být život krutý :-( a proč zrovna takovou daň platí nenarozené děti? Je mi do pláče...a hlavně taky proto, že takových zármutků nejen bylo, ale ještě bude. Přeji všem maminkám, které potkalo takové neštěstí hodně sil a energie na překonání psychické bolesti a taktéž dostatek trpělivosti, než čas trošku smaže bolestný zážitek a kdy přijde den, kdy u sebe budete mít v náručí ten maličký nevinny uzlíček.
Přeje Katka a 15-ti měsíční Davídek
  • 
23.10.2007 11:34:43
přesně, co teď prožíváte. Já sama jsem si tím prošla v roce 2000. Na rozdíl od Vás, jsem malého alespoň viděla a pohladila si ho. Nechtěli, ale vynutila jsem si to! Ještě pořád to bolí a bude bolet dál, ale nejhorší dobu jsem už překonala a na děti se už můžu alespoň podívat. Taky bylo všechno do poslední chvíle v pořádku a byl to kluk jako buk. Asi to tak mělo být. Nevěřím na náhody, všechno je tak jak má být a i když je to moc těžké a někdy úplně nejtěžší. Sama se teď beru jako těžkou životní zkoušku a snažím se se ctí ji překonávat. Není to vůbec lehké, ale věřte, časem bude trochu líp a budete jen vzpomínat na krásné chvíle v těhotenství, kdy jste byla šťastná. Neuzavírejte se před světem a blízkými, protože oni Vám hodně můžou pomoct. Ale vnitřně se musíte se vším porvat sama. Moc Vám držím palce, aby se Vám to brzy podařilo.
  • 
8.10.2007 22:36:43
Ahoj Nikol,
to co si prožila teď, já prožila v roce 2003. Když jsem byla v sedmém měsíci zemřela mi maminka, v osmém babička, ale já si říkala to zvládnu, už kvůli maličký. V 41.týdnu jsem měla pocit, že je něco špatně. Měla nadvakrát otočenou pupeční šňůru kolem krčku a už bylo na všechno pozdě. 3 měsíče jsem odmítala mluvit s cizími lidmi. Každý měsíc jsem pak byla zklamaná, že to zase nevyšlo. Po roce a půl jsme se obrátili na asistovanou reprodukci, doporučili mi inseminaci, protože jinak jsme byli s manželem v pořádku. Byla to jedna laparoskopie a sto injekcí. První inseminace nevyšla, druhá byla úspěšná.
V patnáctém týdnu mi pak řekli, je nám líto, musíte na potrat, plod odumřel.
Po čtyřech měsících jsem se rozhodla, že podstoupím umělé oplodnění a začala si vyřizovat vyšetření. Během vyšetření zjistili, že jsem těhotná. Museli jsem i na vyšetření plodové vody. Teď jsem ve 34.týdnu a zatím je všechno v pořádku. Po pravdě, snažím se nešílet z každé maličkosti, ale někdy si nemůžu pomoct. Nevím jaký jsi bojovník ty, ale přesto ti budu držet palce, aby si to nevzdala a bojovala si. Vím, že to není vždycky jednoduché, ale tak to je. Měj se. Leny
  • 
8.10.2007 9:54:31
Ahoj Gábinko
já si myslím že to aspoň trošku zmírní!Vím naprosto jak se cítíš,je to už přes měsíc a já se pořád cítím mizerně ,ale i přesto se už nemůžu dočkat toho dne až to budem zase zkoušet! Protože podle mě to nebude nikdy dobrý,přece jenom jsme ty Naše andílky nosily pod srdíčkem, a navždy zůstanou našimy dětmi,žádné jiné miminko je nikdy nemůže nahradit,ale budou jiné miminka který nám ten smutek aspoň trošku zmírní,budem se konečně aspoň trošku smát a pečovat o ně,ale hlavně budem si jich víc vážit,protože porodit miminko není jasná věc,proto bychom si toho měli více vážit protože mít miminko je opravdu dar! Moc se těším až budu mít jednou zdravé miminko,vím že mojí Natálku už mi nikdo nenahradí vždycky bude ta první jediná,ale vím že mi její dušička pomůže všechno překonat a pošle mi zdravý miminko! Moc se na to těším a ty by jsi měla taky,uvolni se ono to určitě brzo přijde myslím si že je to opravdu všechno o tom jak se cítíš,jestli už si připravená mít další miminko!Moc ti držím palce,když budeš někdy chtít si popovídat určitě napiš budu moc ráda moje email adresa je: nikol.petrova@seznam.cz
Měj se krásně a taky napiš jak to dopadlo ju tak pa Nikol
Gabina, Leo 3 roky
  • 
7.10.2007 23:16:04
Ach jo,to jsou fakt hruzy.Ja zrovna zitra mela rodit.Misto toho tady ctu Vase pribehy a brecim.Ja jsem bohuzel uz ve 23 tydnu z neznamych pricin predcasne porodila holcicku.Byla moc malinka 30 cm a 600 g,tak neonatologove rozhodli nezachranovat.Myslela jsme ze takova hruza se stala snad jen me....Ale kdyz tady ctu tolik pribehu,tak mam jeste mnohem vetsi strach poustet se do dalsiho tehotenstvi.Mam uz chlapecka ,ktery je narozen naprosto v terminu a cele tehotenstvi bylo v poradku.Proto nechapu proc to tentokrat takhle dopadlo....Porad mam ten uzlicek pred ocima a nikdy na ten pohled nezapomenu!!Myslite ze narozeni dalsiho miminka opravdu zmirni bolest ?
 Příspěvky 110 z 131 [Dalších 121 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.