| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Už tady nejsem sama

 Příspěvky 12 z 2 
  • 
18.3.2000 21:47:07
Velmi se všem omlouvám, že tak trochu zneužívám tuto rubriku mimo rámec daného tématu. Jsem si téměř jistá, že autorka článku je má spolužačka, která bydlela v Praze na Vinohradech a do roku 1985 navštěvovala ZŠ Na Smetance. Touto cestou se snažím o obnovení kontaktu. Doufám, že můj odhad byl správný a že se mohu těšit na odpověď na e-mail pesmax@volny.cz.
Všem ostatním děkuji za pochopení.
  • 
1.3.2000 22:42:00
To, co psala Monika se mi líbí. Dokonce moje kamarádka z Prahy už takovouhle podobnou skupinku maminek zorganizovala a při prvním sedánku se chystaly malovat na hedvábí. Moc jim držím palce. Připadá mi to obdobné jako mateřské centrum. Bohužel je tam jeden velký rozdíl. S Kubíčkem chodíme cca 1-2x týdně do našeho MC. Připadá mi to tam občas trochu chaotické a neosobní, protože návštěvnost je dle programu někdy opravdu vysoká. Výhodou je, že toto centrum je otevřeno každý den. Ale při tak velkém množství návštěvníků se dost špatně udržuje čistota (hlavně hraček, což mě dost překvapilo, protože jsou tam také děti, které je ještě strkají do pusy). Maminky, jaké je to v ostatních mateřských centrech, jaké máte zkušenosti?
Marcela
 Příspěvky 12 z 2 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.